limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.128
Imam dvojno drzavljanstvo.Od kud ti glasas u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam dvojno drzavljanstvo.Od kud ti glasas u Srbiji?
Nije me niko zvao nigdje.Jos.I tebe sns pozvao da glasas?![]()

Ем то нема никаква везе са мном, ем се приватно меша у пословно, ем мамица решава проблем свом недоношчету од 30- 40 година.Јадно дете.Јаој, десило ми се оно о чему смо писале...
Неки тип се нагања са нама око неког плаћања. Кеш је у питању, да ми не дођу буквалисти и дрве о Сефу
Углавном, јуче за ручком ми звони телефон, непознат број. Мама тог лика. Она би то да среди, зна она какав је њен син, да не буде проблема.
А мени пара на ушиЕм то нема никаква везе са мном, ем се приватно меша у пословно, ем мамица решава проблем свом недоношчету од 30- 40 година.
И после се питамо откуд толико коцкара, наркомана... Биће их док родитељи буду скупљали њихова гов.на. Уместо да доообро тресну, доообро се угрувају, па запитају.

Моа има мини комплекс због тога. Трч- трч па длачицаMuskarci moraju da nose bradu

Ma, nadju oni nacin da sto stariji to privlacnijiМоа има мини комплекс због тога. Трч- трч па длачица![]()

Он би баш волео браду, али зато коса... Коврџава и чупава. Ево, морам и ја кратко, па бришем. Убио би меMa, nadju oni nacin da sto stariji to privlacniji
Eno moj, s godinama sve vise nalikuje na pauna a ja, jadna, na olindranu kokosku

Sad sam zbunjena, misliš na moju poruku ili onako? Rekla sam da sam ja matora.Перфи је женска и по! Не по габариту, и ја се осетих ситно поред ње, хаха... Него овако, визуелно.
Није матора, таман је!![]()
Ааа, све смо маторе заправоSad sam zbunjena, misliš na moju poruku ili onako? Rekla sam da sam ja matora.

Сада је смеђ.

Neee draga moja, ne može, čekaj na red rekoh već, 20 godina razlike, jok,jok.Ааа, све смо маторе заправо![]()
То нам даје чар![]()

Чим ја тебе доживљавам ту, као себе, са једном нешто није у редуNeee draga moja, ne može, čekaj na red rekoh već, 20 godina razlike, jok,jok.![]()

Ma idi bre umreh od smeha. Sa mnom, vreme je da počnem da se ponašam kao matrona.Чим ја тебе доживљавам ту, као себе, са једном нешто није у реду![]()
![]()
![]()

ne vidohОн би баш волео браду, али зато коса... Коврџава и чупава. Ево, морам и ја кратко, па бришем. Убио би ме![]()