- Poruka
- 121.995
Ko prezivi ovaj tempo
Od jutros sam u akciji
Idem sad kuci, da se ispruzim
Od jutros sam u akciji
Idem sad kuci, da se ispruzim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije dobro. Otići je liniju manjeg otpora. Šta ako svaki put naidjes na idiota? Pokazati mu da si jaci,ne mislim fizicki,je po meni jedini ispravan put. Ko garantuje da na sledećem mjestu neces naici na još veceg idiota. Svakog treba postaviti tamo gdje mu je mjesto.Dobro.
To se uci sa godinamaPa nije dobro. Otići je liniju manjeg otpora. Šta ako svaki put naidjes na idiota? Pokazati mu da si jaci,ne mislim fizicki,je po meni jedini ispravan put. Ko garantuje da na sledećem mjestu neces naici na još veceg idiota. Svakog treba postaviti tamo gdje mu je mjesto.
Није дете, има тридесет пет година тај о коме је реч. И није баш спретан у самозаштити, очито.To se uci sa godinama
Retko koji klinac ima to u sebi kad je mlad
Ako sam dobro ukopcala pomenuti problem se desava nekom mladom?
Ako sam omasila i ako se radi o nekom starijem onda je vreme da nauci da se postavi
Hbg sve zavisi i kako je neko rastao, je li naucen da bude otirac u kuci pa to sad prenosi i van kuce....
A pa onda je krajnje vreme da nauciНије дете, има тридесет пет година тај о коме је реч. И није баш спретан у самозаштити, очито.
То и ја кажем. Нека се кали, најлакше је бежати.A pa onda je krajnje vreme da nauci
Vjerovatno je onaj zasticeni tip mladih ljudi koji je navikao da mu drugi rjesavaju probleme. Ponekad iz najbolje namjerno onesposobimo djecu za život.Ако до 35. није научио да се бори за себе, неће ни научити.
Чим се пожалио мами...Vjerovatno je onaj zasticeni tip mladih ljudi koji je navikao da mu drugi rjesavaju probleme. Ponekad iz najbolje namjerno onesposobimo djecu za život.
Мајка га је превише штитила и сад се нашао у чуду. Неко то свари са 25, он мора са десет више.Ако до 35. није научио да се бори за себе, неће ни научити.
Ето, претпоставили смо тако нешто.Мајка га је превише штитила и сад се нашао у чуду. Неко то свари са 25, он мора са десет више.
Pa ok je da podijeli s majkom šta se desava ako ne ocekuje da ona to rijesi.Чим се пожалио мами...
Nije pravilo. Samo kažem.Ако до 35. није научио да се бори за себе, неће ни научити.
Имам велике расправе са њом, иначе веома паметном женом, око тога.Ето, претпоставили смо тако нешто.
Ја нисам говорила, решила сам сама.Pa ok je da podijeli s majkom šta se desava ako ne ocekuje da ona to rijesi.
Не знам за такве примере, али сваки изузетак потврђује правило.Nije pravilo. Samo kažem.
Dok sam bila mladja nisam imala vremena ni da kažem,kad sad pomislim koliko sam imala brze reakcije,bez puno razmišljanja dobro me nije neko nalupao.Ја нисам говорила, решила сам сама.
Па се колега жалио мом оцу, а он му је рекао Добро си и прошао, била је блага јер се знамо...
Bila bi dobra fora da snimi krisom te uvrede pa lepo tuzba za mobing, pa nek se firma posle cese koga je zaposlila i zasto su dozvolili da im se to desavaНе знам да ли постоји неко ко није доживео мобинг на послу. Ја имам ужасно искуство из једне велике грађевинске фирме у коју сам упала на одређено са изгледом да буде за стално. Учинили су све да ми сваки божји дан буде пакао. Ни дан данас не знам зашто, некоме сам изгледа била конкуренција.
Да, мене је овај старији колега доживљавао као конкуренцију, мада су нам послови били другачији.Не знам да ли постоји неко ко није доживео мобинг на послу. Ја имам ужасно искуство из једне велике грађевинске фирме у коју сам упала на одређено са изгледом да буде за стално. Учинили су све да ми сваки божји дан буде пакао. Ни дан данас не знам зашто, некоме сам изгледа била конкуренција.
Он са 35 није млад људVjerovatno je onaj zasticeni tip mladih ljudi koji je navikao da mu drugi rjesavaju probleme. Ponekad iz najbolje namjerno onesposobimo djecu za život.
Само је људ