Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И већ је почело: отишли на ручак, били у шоку кад су добили рачун, жена у неверици кад је видела рачун, брачни пар са децом изневеровао колико морају да плате за 2 сока и 2 кафе...на Копаонику...на Златибору...
Ок, људи, схватили смо, скупо је, зато саветујем да пре наручивања прелистате ону књижицу која вам је на столу, зове се Мени и обично ту напишу цене.
Аупм више и ви и ваше сликање рачуна.
Седите онда код куће, јефтиније је.

ma ko je to nama listao zutu stampu danas ?
miniceeee gde mi je Politika ?

Takvi tupavi tekstovi se ne nalaze u Politici ili Dnevniku ozbiljnim informativnim novinama :lol:

ma ko je to nama listao zutu stampu danas ?
miniceeee gde mi je Politika ?

Takvi tupavi tekstovi se ne nalaze u Politici ili Dnevniku ozbiljnim informativnim novinama :lol:
Пун Твитер :mmmm:
Што коментара, што сличица... сморише више, летос из Хрватске, сад са зимовања.

ma ko ih ... sissa :D

1702390341618.jpeg

lepo si napisala "Meni" i nema frke...samo je pitanje da li znaju sva slova i sve brojeve
ti novokomponovani binzismeni ?

Жали ми се другарица да јој син трпи вербално малтретирање на тек добијеном послу. Особа која га обучава (незнатно старији од њега) назива га коњем, глупаном и слично, за најмању грешку.

Жали ми се другарица да јој син трпи вербално малтретирање на тек добијеном послу. Особа која га обучава (незнатно старији од њега) назива га коњем, глупаном и слично, за најмању грешку.
Особа која га обучава је у истом рангу, иживљава се говедо јер нема на коме другом. Само нека му смиреним гласом и тихо каже да ће му се наебати милосне мајке кад изађу напоље, само ако га још једном увреди.

Ja pokušavam da zamislim moju decu (ljude, ali meni su deca) u ovoj situaciji, i koliko god se trudila, ne ide.
Da je posao najbolji, najpoželjniji, najplaćeniji na svetu, samo bi se spakovali i otišli.
Hajde, ko to sebi dozvoljava, ako ima trunku samopoštovanja?

Ja pokušavam da zamislim moju decu (ljude, ali meni su deca) u ovoj situaciji, i koliko god se trudila, ne ide.
Da je posao najbolji, najpoželjniji, najplaćeniji na svetu, samo bi se spakovali i otišli.
Zašto bi otisli zbog jedne budala? Ne treba bjezati,treba budalu na mjesto staviti.

Мало му фали да то уради. Рекла сам тој другарици да син мора да постави границу моментално иначе ће то трпети ко зна колико још. Неки људи не умеју да се поставе, мисле проћи ће. Неће.

Прво што ми падне на памет- Ко је то васпитавао?
Страшно. Мислим, тог ментора који за основну културу понашања није чуо. Колико неко мора бити примитиван па да се усуди да се некоме тако обрати!?

Прво што ми падне на памет- Ко је то васпитавао?
Страшно. Мислим, тог ментора који за основну културу понашања није чуо. Колико неко мора бити примитиван па да се усуди да се некоме тако обрати!?
Искомплексирани кретен. Ко нормалан може да замисли такво понашање према запосленом.

Poslodavci se zale na mlade. Neradnici su, ne postuju starije, nemaju radne navike, nemaju ni znanje...meni smijesno, odmah je jasno da mladi nisu spremni da trpe, ne prolazi im prica i teskom vremenu pa plata kasni, mladi ljudi prosto odu pa vi trazite trpeljive

Мало му фали да то уради. Рекла сам тој другарици да син мора да постави границу моментално иначе ће то трпети ко зна колико још. Неки људи не умеју да се поставе, мисле проћи ће. Неће.
Само треба да га пријави шефу.
А онда и са њим да поразговара озбиљно. Да му објасни да може бити пријављен за мобинг.
Плаше се многи тога.

Sa takvima treba odmah ostro,da znas kako ce posle biti manji od makovog zrna.
Imala sam jednu takvu koleginicu.Mozda sam vec i pricala nekad ovde.
Moja sefica jednom zamoli mene i jos jednu koleginicu da pomognemo ovoj drugoj slagati neke registratore u arhivu,iako to nije bio nas posao uopste.
Mi ono,hajde da pomognemo,sta fali,kolege smo i pocnemo da slazemo te registratore.
Ona,umjesto da radi zajedno sa nama,sjedi i komanduje...ovo tamo,ovo ovamo.
I ja nesto slucajno pogrijesih i ona mi rece...ne,tamo glupaco jedna.
Mislim da mi je u tom momentu pritisak skocio na trista i sva krv jurnula u glavu.
Bacila sam onaj registrator i izasla.
Ona je nesto vikala za mnom,ne sjecam se.
Poenta svega je da me nikad do tada nije pozdravljala,a od tada jeste,sva ljubazna.
Do tad me je valjda smatrala nekom guskom koja samo cuti i radi sta joj se kaze.
Posle smo izgladile odnose,ali ja pamtim.
Nikome,bas nikome ne treba dozvoliti da pravi budalu od tebe ili da se nesto izdire na tebe.
Ali mladi ljudi,na pocetku rada,misle da moraju da cute i trpe svaku susu.

Lokalni tajkun, sve i sva u mojoj opštini, je mom drugu, a svom zaposlenom na direktorskoj poziciji, rekao da može da mu ******. I verovatno još mnogo toga u istom stilu.
On je procenio da mu se isplati da trpi takvo ponašanje. Finansijski je težak poprilično, obezbedio je i svoje unuke. Tako što nije imao kičmu.
Što bi rekla bogi - izbor postoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back