- Poruka
- 121.977
Odes na odmor da ne gledas kolege, a onda te saceka kolega na odmoru
sreca pa mi je ovo omiljeni kolega, ne treba mi odmor od njega 
sreca pa mi je ovo omiljeni kolega, ne treba mi odmor od njega Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sreca pa mi je ovo omiljeni kolega, ne treba mi odmor od njega Misterija Kalende.Može filmovi, da se odmori od serija, a mogu i Španci.
Falac.Misterija Kalende.
Ima dve sezone.
Prva ima 13epizoda.
Druga 10 epizoda.

hvalaMisterija Kalende.
Ima dve sezone.
Prva ima 13epizoda.
Druga 10 epizoda.
A to nije titl, jel?!Da, imaju engleski sub. Uglavnom ovde. https://kisskh.co/
Mene si našla da zjb... a? 
Jesam napisala sub ( subtitle )...jesam.A to nije titl, jel?!Mene si našla da zjb... a?
![]()

Zgodan ti ovaj kolega, al rep je zakon. Bućka.Odes na odmor da ne gledas kolege, a onda te saceka kolega na odmorusreca pa mi je ovo omiljeni kolega, ne treba mi odmor od njega
Pogledajte prilog 1753607

Nisi, ovo si napisala: gledam laganice, al to sve bez titlaJesam napisala sub ( subtitle )...jesam.
Jesam ja kriva što nisi znao šta je? Nisam.
Ja, ja???? Žame.
Kole je moj drug.

Možda malo.Nisi, ovo si napisala: gledam laganice, al to sve bez titla
Sad je jasno da me Neda zeza.![]()
Ma znam, al sad malo i ja nju da zezem, ne samo ona mene.Možda malo.
Ja sam razumela bez prevoda na srpski.
Ispod je objasnila da gleda sa engleskim prevodom.

Teškoto.Ma znam, al sad malo i ja nju da zezem, ne samo ona mene.![]()

Eto, sve je jasno.Možda malo.
Ja sam razumela bez prevoda na srpski.
Ispod je objasnila da gleda sa engleskim prevodom.
Evo spremaju se moje devojke da nastavimo Weak Hero S2Eto, sve je jasno.
Jeste, samo malo, al kuka ko da ga kolju za Božić.![]()
Još nije gotovo? Jel cela sezona izbačena ili čekate epizode?Evo spremaju se moje devojke da nastavimo Weak Hero S2
Izbačena cela S2Još nije gotovo? Jel cela sezona izbačena ili čekate epizode?
aj mu sad ti objasni da on ne sme karbonaru, dusu bi ispovracao. Kolega mi je uvredjen 
Beriša??? Zezaš, ahahahaa.Berisa se ubi od lajanja sa terase dok sam kuvala karbonaru, mirise mu tamo, a u soku je kako ja jedem a ne dajem njemu, naviko u firmi delim s njim uvek rucakaj mu sad ti objasni da on ne sme karbonaru, dusu bi ispovracao. Kolega mi je uvredjen
![]()

Ime mu je beri, ali ja sam ga od starta prekrstila u berisaBeriša??? Zezaš, ahahahaa.![]()
tako mi sladje, onda sam zarazila i ostale u firmi pa sad ga zovu tako
kaze zmaj da sam ga prebacila u siptara
ima valjda siptarsko ime takvovreme je šizofreno potpuno, juče bilo 37 danas 15Ne mogu da verujem, kuvamo se u sircinu danima molimo za kisom. Dodjemo na planinu da se osvezimo, udari 9 stepeni sa kisom, smrznemo se. I aj sad vi meni recite je l mene neko zajebava. Sta sad da radimo. Da idemo negde ne mozemo. I za sutra najavljuju ovakvo, a mi treba kao do petka da smo ovde. Dodje mi sad da odem kuci u tri lepe
Ovde je 9. Ne mogu ni da sedim na terasi ledeno jevreme je šizofreno potpuno, juče bilo 37 danas 15
u januaru je bilo toplijeOvde je 9. Ne mogu ni da sedim na terasi ledeno je
E, jutros sam htela da napišem kako si pobegla odavde zbog vrućine, a ono baš lepo zahladilo i ovde.Ne mogu da verujem, kuvamo se u sircinu danima molimo za kisom. Dodjemo na planinu da se osvezimo, udari 9 stepeni sa kisom, smrznemo se. I aj sad vi meni recite je l mene neko zajebava. Sta sad da radimo. Da idemo negde ne mozemo. I za sutra najavljuju ovakvo, a mi treba kao do petka da smo ovde. Dodje mi sad da odem kuci u tri lepe
E, jutros sam htela da napišem kako si pobegla odavde zbog vrućine, a ono baš lepo zahladilo i ovde.
Sada je ovde bolje nego na Zlatiboru.