- Poruka
- 2.920
Stiglo mi za fotkanje![]()

Metlać, a šta vi radite sa svim tim uzorcima posle fotkanja? Vraćate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stiglo mi za fotkanje![]()
Ja sam mislila da su ludi hrvati sa jajoperom presli igricu, ali neee, evo ima i ludjihEee, šta je meni sve stizalo i na čemu sam radio.![]()
Ja ne, imam tonu nekih raznih proizvoda. Pošto sam već kratak sa prostorom, verovatno ću da okačim na KP, iako mi je to smor.
Ja radim sa Amerima uglavnom, pa je tu bilo raznih vaginalnih krema, vibratora i drugih pomagalaJa sam mislila da su ludi hrvati sa jajoperom presli igricu, ali neee, evo ima i ludjih![]()
Pa sa metlom rade uglavnom čistačice.Ne kapiram, koji je to poso, metlo?
Radimo fotkanje za dm, sve proizvode koje vidis u katalozima, plakatima, bilbordima, online sopovima itd sve ti ja to masem
To je slicni posao?Ja radim sa Amerima uglavnom, pa je tu bilo raznih vaginalnih krema, vibratora i drugih pomagala![]()
Ma kakvi, preskupo je to. AKo neko već insisitra, može da plati i vratićemo. Samo ne isplati se to nikome.
Više je povezan nego sličan.To je slicni posao?
sta, tajna? ok, onda nistaViše je povezan nego sličan.
Znam sta radisJa radim sa Amerima uglavnom, pa je tu bilo raznih vaginalnih krema, vibratora i drugih pomagala![]()
Ma ne, valjda vidiš da je Metla napisala da je fotograf. Ja sam dizajner i šalju mi ili proizvode za koje sam radio dizajn (uglavnom ambalažu) ili da im uradim banere i slično za njihov sajt i Amazon. To radim sa mojim drugarom i kolegom fotografom.sta, tajna? ok, onda nista
Ja sam forograf u foto studiju, radimo sa raznim firmama fotkanja za njihove proizvode....Ne kapiram, koji je to poso, metlo?
pomislih nesto sasvim dr. ...Ja sam forograf u foto studiju, radimo sa raznim firmama fotkanja za njihove proizvode....
Mislim mi radimo sve vrste fotografija, ali konkretno sad pricamo o proizvodima pa da ti bude jasnija slika...
Dobro da kod tebe je ta medjunarodna situacijaMa kakvi, preskupo je to. AKo neko već insisitra, može da plati i vratićemo. Samo ne isplati se to nikome.
Jednom prilikom mi je klijent za fotkanje kišobrana (dobri, kvalitetni u tri lepe, zaista, ali opet su samo kišobrani) poslao tri kožne tašne, jedna žemska klasična kožna, jedna ženska roze kožna za lap top i jedna muška za laptop. Sve tri sa cenama, svako preko 150$. I ostale mi, podelio ih meni dragima.Znam sta radisozna sve dozna
A znaci ti zadrzavas proizvode? E pa to je vec kul. To kod nas nema, posebna smo firma, maticne firme sve to medju sobom dele posle, kad mi zavrsimo...
Ja radim od kuće.jok bre
mislila sam nesto sto moze od kuce da se radi
sve je skoncentrisano u bg
Mozes od kuce kao rifer sto rece da radi...ako se bavis dizajnom ... Ne znam cime se bavis inace....jok bre
mislila sam nesto sto moze od kuce da se radi
sve je skoncentrisano u bg
sta ti je to rifer?Mozes od kuce kao rifer sto rece da radi...ako se bavis dizajnom ... Ne znam cime se bavis inace....
I moj drugar/kolega radi od kuće fotografije... ali samo ovo moje kad imam za njega posla, ima u jednoj sobi table top studio. Ranije smo baš dosta fotkali, sad malo manje, takvi klijenti naišli.Mozes od kuce kao rifer sto rece da radi...ako se bavis dizajnom ... Ne znam cime se bavis inace....
To je onaj najbolji deo na forumu, najlepši pdfsta ti je to rifer?