Kafić Šta trenutno radiš XIX

Nije, mogu da se nađu kvalitetni primerci. Meni je od radnji tog tipa favorit LcWaikiki.
Jao koje srranje onaj sinsey, sad sam se cimala tamo i nikad vise. Modeli majica ne daj boze
Samo sam jedne pantalone uzela i kucnu majicu sa grincom :malav:
Ali ono sto trazim, klasicne majice na duge rukave, peri deri, su im ne daj boze. Probamo i kuma i ja, obe smo m broj, znaci ne daj boze stoje kao zalepljene krpe na telu, a kratko do pupka!
Pa za njih je waikiki i teranova pojam bre!

Posle smo na akciji u springfildu nasle normalne majice, normalna duzina i kroj

Jao koje srranje onaj sinsey, sad sam se cimala tamo i nikad vise. Modeli majica ne daj boze
Ali ono sto trazim, klasicne majice na duge rukave, peri deri, su im ne daj boze. Probamo i kuma i ja, obe smo m broj, znaci ne daj boze stoje kao zalepljene krpe na telu, a kratko do pupka!

Jeste, U Nisu sam svega dva puta usla, mislim da su sve kineske prodavnice bolje opremljene, i mirise na kineski trzni centar.

Isto tako vlast misli da delovi grada nemaju pripadnost i istoriju, nego oce da proglasava nove centre grada nove stanice i da izmesta i mesa

Postoji nesto sto se zove tradicija, i ta tako mala ali znacajna rec spaja ljude, i kad razbucas tradiciju razbucao si veze medju ljudima....al to je lekcija sa koje ste bezali sa casova izgleda svi iz uprave krstarice, ko da vas ovi iz sns obucavaju
odlično rečeno

To kao ja kada uđem u Zaru :lol:
Super mi izgleda na nekome, ali ja kad odem sebi nešto da odaberem bolje iz kontejnera da izvučem :lol:

To kao ja kada uđem u Zaru :lol:
Super mi izgleda na nekome, ali ja kad odem sebi nešto da odaberem bolje iz kontejnera da izvučem :lol:
Taj rad.... Ne daj boze kako nam stoje...
Jos ja videla da im se modeli mnogo krevelje na slikama na sajtu, ono kao totalno smo avangarda pa kacimo slike iskrivljenih poza :roll: da se userres
Sad mi je jasno zasto, drugacije ni ne moze da se ne vidi koliko su losi komadi :malav:

Stiglo mi za fotkanje :rotf:

IMG-3404442b6bc5c3c722b17910de51f55c-V~2.jpg

Back