- Poruka
- 190.572
nismomladi su po splavovima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nismomladi su po splavovima
Blago nama, ko će nam penzije zarađivati?mladi su po splavovima
Jao koje srranje onaj sinsey, sad sam se cimala tamo i nikad vise. Modeli majica ne daj bozeNije, mogu da se nađu kvalitetni primerci. Meni je od radnji tog tipa favorit LcWaikiki.
Dukseve ne nosim, vidoh da imaju razne....Ja sam mužu kupila odlične dukseve, pamučne, sa malim procentom sintetike. Topli, udobni, nisu se deformisali i posle pranja ne izgledaju kao krpa. Bili ispod 1000 dinara. Dušanu bokserice - savršene. Pakovanje od 5 komada za 1000 dinara.
Jeste, U Nisu sam svega dva puta usla, mislim da su sve kineske prodavnice bolje opremljene, i mirise na kineski trzni centar.Jao koje srranje onaj sinsey, sad sam se cimala tamo i nikad vise. Modeli majica ne daj boze
Samo sam jedne pantalone uzela i kucnu majicu sa grincom
Ali ono sto trazim, klasicne majice na duge rukave, peri deri, su im ne daj boze. Probamo i kuma i ja, obe smo m broj, znaci ne daj boze stoje kao zalepljene krpe na telu, a kratko do pupka!
Pa za njih je waikiki i teranova pojam bre!
Posle smo na akciji u springfildu nasle normalne majice, normalna duzina i kroj
Springfild ja volim ali ima jake cene pa retko da kupim nesto.... tamo je normalno da za majicu dugih rukava traze 2-3 000 a to ne dam. Sad sam uhvatila na snizenju za 1000Springfild je vec normalno nesto, ali valja pratiti ta snizenj, kako na sta naidjes..
Skupi su.Springfild ja volim ali ima jake cene pa retko da kupim nesto.... tamo je normalno da za majicu dugih rukava traze 2-3 000 a to ne dam. Sad sam uhvatila na snizenju za 1000
odlično rečenoIsto tako vlast misli da delovi grada nemaju pripadnost i istoriju, nego oce da proglasava nove centre grada nove stanice i da izmesta i mesa
Postoji nesto sto se zove tradicija, i ta tako mala ali znacajna rec spaja ljude, i kad razbucas tradiciju razbucao si veze medju ljudima....al to je lekcija sa koje ste bezali sa casova izgleda svi iz uprave krstarice, ko da vas ovi iz sns obucavaju
Ima jedna dobra stvar kod sinseya, ako ti trebaju jeftine torbe i novcanici tamo se nadju, cak su im jeftinije nego kod kinezaJeste, U Nisu sam svega dva puta usla, mislim da su sve kineske prodavnice bolje opremljene, i mirise na kineski trzni centar.
imaju normalne torbe? hmmIma jedna dobra stvar kod sinseya, ako ti trebaju jeftine torbe i novcanici tamo se nadju, cak su im jeftinije nego kod kineza
I ono trenerka i duks stil rumunskog svercera, za po kuci za po komsiluku....
Pa obicne crne male i srednje, ok su...imaju normalne torbe? hmm
Jao koje srranje onaj sinsey, sad sam se cimala tamo i nikad vise. Modeli majica ne daj boze
Samo sam jedne pantalone uzela i kucnu majicu sa grincom
Ali ono sto trazim, klasicne majice na duge rukave, peri deri, su im ne daj boze. Probamo i kuma i ja, obe smo m broj, znaci ne daj boze stoje kao zalepljene krpe na telu, a kratko do pupka!
Pa za njih je waikiki i teranova pojam bre!
Posle smo na akciji u springfildu nasle normalne majice, normalna duzina i kroj
Ima jedna dobra stvar kod sinseya, ako ti trebaju jeftine torbe i novcanici tamo se nadju, cak su im jeftinije nego kod kineza
I ono trenerka i duks stil rumunskog svercera, za po kuci za po komsiluku....
Tako me prozvao m kad me vidi da na takvu trenerku obujem cizmeŠta si se uhvatila tih rumuna hahaha
Taj rad.... Ne daj boze kako nam stoje...To kao ja kada uđem u Zaru
Super mi izgleda na nekome, ali ja kad odem sebi nešto da odaberem bolje iz kontejnera da izvučem
Držim fige da sve prođe kako treba.Nas dvoje od juce lezimo na patologiji
Dobila kontrakcije i otvorila se 3,4
Smirilo se posle podne i preko noci
i sad eto
Drzite nam fige da izguramo sto duze
Ako je ikako moguce
Mali je da se rodi sada
Sutra tek ulazimo u 32. Nedelju
Držimo i na rukama i na nogama.Nas dvoje od juce lezimo na patologiji
Dobila kontrakcije i otvorila se 3,4
Smirilo se posle podne i preko noci
i sad eto
Drzite nam fige da izguramo sto duze
Ako je ikako moguce
Mali je da se rodi sada
Sutra tek ulazimo u 32. Nedelju
Bože, šta će sve izmisliti.
Eee, šta je meni sve stizalo i na čemu sam radio.