- Poruka
- 46
Radi se o tome da uredništvo ovde živi u čarobnom svetu iz mašte gde oni određuju ljudima šta će, kako i gde pisati. To što im je forum na samrti upravo zbog takvog ponašanja njih mnogo ne brine jer oni nikada nisu krivi za ništa loše što se ovde dešava - uvek im je neko drugi krivProsto je, članovi biraju gde će pisati, na kojoj temi ili pdf a kafana u okviru toga je uvek bila na vrhu, zalepljena. Redovan posetilac kafane obiđe i sve teme u okviru pdf i kao rezultat imaš posećenost. Ova pustolija ovde je rezultat promene. Svaka kafana je imala redovne posetioce, ljude s kojima komunicira na temama i na neki način se poznaju, postaju bliskiji ili ne, to je stvar izbora. Pišem sada o svom ličnom osećaju. Pošto se u ‚‚Šta radiš trenutno'' sve manje dolazi otišla sam do moljaca. Znaš kako sam se osećala dok sam čitala šta pišu? Kao da sam u drugoj zemlji i čitam nepoznate ljude koji pričaju stranim jezikom. Tu je grupa koja se odavno poznaje bukvalno u dušu. Neću pričati neistinu, lepo i ljubazno su me dočekali ali ima momenata kad se ne mogu uključiti u pisanje jer ih ne razumem. Pričaju o stvarima i događajima koji su meni nepoznati, znači ja sam stranac. Ovde mi se to nikada nije desilo. Nije svaka promena dobra i nije sramota priznati da je učinjena greška.