Kafić Šta trenutno radiš XIX

Jednom prilikom mi je klijent za fotkanje kišobrana (dobri, kvalitetni u tri lepe, zaista, ali opet su samo kišobrani) poslao tri kožne tašne, jedna žemska klasična kožna, jedna ženska roze kožna za lap top i jedna muška za laptop. Sve tri sa cenama, svako preko 150$. I ostale mi, podelio ih meni dragima.
Ako znaš, pozdavi mi dragu ☆Aždaha☆ verujem da je o njoj reč.
Azdaju ne poznavam :huh:

I moj drugar/kolega radi od kuće fotografije... ali samo ovo moje kad imam za njega posla, ima u jednoj sobi table top studio. Ranije smo baš dosta fotkali, sad malo manje, takvi klijenti naišli.
Pa dobro glupo je da joj napisem da fotka od kuce kad je to preveliko ulaganje za nekoga ko se ne bavi time inace
Reko mozda je zena u nekom dizajnu pa ajde to je lakse da krene od kuce...
Ko se vec bavi fotkanjem i ima opremu on moze i od kuce naravno....al to ptica nije

Pa dobro glupo je da joj napisem da fotka od kuce kad je to preveliko ulaganje za nekoga ko se ne bavi time inace
Reko mozda je zena u nekom dizajnu pa ajde to je lakse da krene od kuce...
Ko se vec bavi fotkanjem i ima opremu on moze i od kuce naravno....al to ptica nije

Iz druge sam struke, ali to nije bitno, treba mi oprema za to fotkanje od kuce..dakle, nista...

Stipse belosvetske. :tiganj:
A zamisli svaki mesec kad posalju 300-400 proizvoda da nam ostave :lol: pa mi bi mogli tezgu ispred lokala da otvorimo i da vicemo ajmo zene kozmetika sminka ulosci mister muskulo jeftino jeftinoooo! :lol:
Nisu ni oni blesavi, vecina se vraca u prodaju, one zajebancije koje se otvaraju pa se unisti pakovanje to ode na otpis pa oni uzmu sebi ....i gle cuda to su uvek parfemi ili sminka :lol: ... Zabole ih za domestos i feri normalno to vrate u prodaju :lol:

A zamisli svaki mesec kad posalju 300-400 proizvoda da nam ostave :lol: pa mi bi mogli tezgu ispred lokala da otvorimo i da vicemo ajmo zene kozmetika sminka ulosci mister muskulo jeftino jeftinoooo! :lol:
Nisu ni oni blesavi, vecina se vraca u prodaju, one zajebancije koje se otvaraju pa se unisti pakovanje to ode na otpis pa oni uzmu sebi ....i gle cuda to su uvek parfemi ili sminka :lol: ... Zabole ih za domestos i feri normalno to vrate u prodaju :lol:
Lepo kažem domaće stipse, a reprezenzacija već odobrena.

Nije pristup nego vrsta klijenta. Njemu stize roba na malo iz inostranstva, skuplja postarina nego roba nekad :lol: .
Nama stize roba iz komsiluka u kasetama na veliko, non stop. Naravno da se ne isplati da nam ostave
Pa to, nekome nije skupo od preko bare, a nekome niz ulicu ruke drhte ako će da ostavi uzorak.
I šta fali tezgi, taman ja da radim, za prodaju sam talenat.

Ja sam odusevljena

FB_IMG_1733777391668.jpg

Ne znam gde to dele, Sava nikada nije dobio ništa. :malav: Možda vrate u magacin, pa magacioneri podele. Do kancelarija ne stiže.

Ne znam gde to dele, Sava nikada nije dobio ništa. :malav: Možda vrate u magacin, pa magacioneri podele. Do kancelarija ne stiže.
Prosli mesec su poslali tridesetak parfema za otpis jer je moralo sve da se otvara. Vraceno nazad u centralu. Razgrabile zene vrv :lol:
Kad dodje iz centrale proizvod ide ugl za otpis, kad dodje iz prodavnice vraca se u prodaju.

Mora da poradi na svojim konekcijama :malav:

Back