Nemam skener, inače bih vam skenirao čuvenu Slobinu od 500 milijardi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam skener, inače bih vam skenirao čuvenu Slobinu od 500 milijardi.
kad ne moze u minusAl meni je hit sto je ovaj dobio 0
Zasluzeno
Eto idejekad ne moze u minus![]()
Pa fotni mobom pa okaciNemam skener, inače bih vam skenirao čuvenu Slobinu od 500 milijardi.![]()
Ma onaj toalet papir iz 1993.Pa fotni mobom pa okaci
Nisam videla foru sa slobom....
A tooo
pa kakav bi mu bio seh jednoličan da ne mašiCcc sve bre masis
Nacepi ga da ti dodje pivo za ovo omasivanjepa kakav bi mu bio seh jednoličan da ne maši)))))))))))
oće da dođe samo ako ja kupimNacepi ga da ti dodje pivo za ovo omasivanje![]()
Ma necuveno! Jos on kakav je pored piva moraces i krevet da mu kupisoće da dođe samo ako ja kupim![]()
Sećam se, slika Jove Zmaja. Moj brat još čuva račun za dve kafe od 10 milijardi.Nemam skener, inače bih vam skenirao čuvenu Slobinu od 500 milijardi.![]()
a ti beše treba da mi kuvaš nešto?Ma necuveno! Jos on kakav je pored piva moraces i krevet da mu kupis![]()
![]()
a ti beše treba da mi kuvaš nešto?![]()
Studenti.
Ima al to guramo u vikend, jer smo radnim danima u haosu ceo decembarA nema ove godine divlje dece i iskompleksiranih mama ?
jao, da mi javiš kad ti bude došla ona budala i da me izvestiš koliko joj je sad porastao onaj nesrećni nos koji je razbijala čekićem kod plastičara već dvaputIma al to guramo u vikend, jer smo radnim danima u haosu ceo decembar
Metlaja stvarno si karakterKad zmaj ugovori posao: slikanje 180 lokacija u decembru!
Pauza da se zgreju koske i osmisli dalja logistika
Pogledajte prilog 1655283
Cuti nema je za sadjao, da mi javiš kad ti bude došla ona budala i da me izvestiš koliko joj je sad porastao onaj nesrećni nos koji je razbijala čekićem kod plastičara već dvaput
Metlaja stvarno si karaktercuker ni pipnula nisi