Kafić Šta trenutno radiš XIX

Mama kuva ručak, tuče meso da pohuje, mi trebimo višnje za pitu, tata ukršta reči, sluša emisiju i pizdi na kevu jer nikako da olupa te šnicle više
Secas li se nikad izvini, ima scena kad danica tuca snicle, a vuk joj govori danice prekini da pretucas te snicle, jer mu ometa neki politicki razgovor
Od tad nikad vise nisam mogla da tucam snicle a da ne citiram tu repliku, ostalo zauvek :lol:

Ma hoce naravno, nema uopste potrebe da se sekirate. Samo se ceka pa te drze u nervozi za badava
I sta je najgore sto moze da se desi? Da odbije ta pa ode u drugu tamo dobije, a oni to znaju pa ni ne odbijaju :lol:
Ne znam, nemamo iskustva sa kreditima.
Najgore što može da se desi je da ga odbiju, pa da investitor neće da čeka da on čeka odobrenje u drugoj banci, i da se stan proda. Onda sve ispočetka. Traži drugi stan, potpisuj predugovor, podnosi zahtev u banci... Čak i da zanemarimo činjenicu da se njemu stan baš, baš dopada, i da će sigurno biti razočaran.
Ja ćutim, ne pitam šta je plan B, ako ovaj postojeći propadne. Ne želim da ga nerviram svojim razmišljanjima šta bi bilo, kad bi bilo.

Najgore što može da se desi je da ga odbiju, pa da investitor neće da čeka da on čeka odobrenje u drugoj banci, i da se stan proda. Onda sve ispočetka. Traži drugi stan, potpisuj predugovor, podnosi zahtev u banci... Čak i da zanemarimo činjenicu da se njemu stan baš, baš dopada, i da će sigurno biti razočaran.
Ja ćutim, ne pitam šta je plan B, ako ovaj postojeći propadne. Ne želim da ga nerviram svojim razmišljanjima šta bi bilo, kad bi bilo.

Prilozi

• FB_IMG_1731617140013.jpg
    FB_IMG_1731617140013.jpg
    33,3 KB · Pregleda: 13
Napeta sam kao struna.
On, i stan, i kredit, i njegov posao, i to što ne vozi. Pa treba sve uklopiti, odvesti ga, dovesti ga, podsetiti ga da zove notara, da se dogovori sa bankarom, za sve ima vremena, kao da svi samo njega čekaju.
Volela bih da mogu da posmatram sa strane, ali mi ga bude žao. Uvaljuje se u ozbiljan kredit, ponekad pomislim da je možda i uplašen, trudim se da pomognem gde i koliko mogu, i koliko on dozvoli...
Mislim, neka se samo završi, pa kako god, a onda kada se setim da sve treba ispočetka, kao da me neko polije hladnom vodom.

Napeta sam kao struna.
On, i stan, i kredit, i njegov posao, i to što ne vozi. Pa treba sve uklopiti, odvesti ga, dovesti ga, podsetiti ga da zove notara, da se dogovori sa bankarom, za sve ima vremena, kao da svi samo njega čekaju.
Volela bih da mogu da posmatram sa strane, ali mi ga bude žao. Uvaljuje se u ozbiljan kredit, ponekad pomislim da je možda i uplašen, trudim se da pomognem gde i koliko mogu, i koliko on dozvoli...
Mislim, neka se samo završi, pa kako god, a onda kada se setim da sve treba ispočetka, kao da me neko polije hladnom vodom.
Mislim 99% da ce mu odobriti kredit.
Banke od toga zive.
Mi u firmi smo imali slucaj jednog lika koji je dizao kredit na kredit.Podigne jedan,pa drugim isplati prvi i jos se dodatno zaduzi i sve tako godinama.
Ima prosjecnu platu,nikakve garancije,a sve banke(mislim da je bio sve u jednoj banci koja postoji u nasem gradu)mu ladno uvijek odobre kredit.Mi smo se uvijek pitali kako...a onda smo dosli do zakljucka da oni takve najvise vole,bitno im je da podignes kredit...a neko ce vec vratiti.🙂

Ne brini se ZD... tu smo da ih pomažemo i pomalo šutiramo u guicu.
Prošla sam kroz to pre godinu dana i još uvek ima momenata kad smo im potrebni.
Kome ćeš ako ne svom detetu. Jedino je problem što mi očekujemo da budu "mi" pa se malo nerviramo što ne rade kako smo zamislili.
Tako je ovaj moj pre mesec dana kupio ugaonu za nov stan koja je veća za 10 cm (jer nije računao debljinu zida).
I šta ćeš...on i mm su imali sreće da je taj zid montažni, pa su ga pomerali da bi stala garnitura.
Verovatno se ti više brineš za taj kredit nego on.

Odobrice,ne brini!
Vuku i za rukav i tuku ko nece.😀
Al bukvalno
Ja sam uzela za komp jer su me oni zvali i nudili dobre uslove, a vec sam u kreditu bila
Zmaja zvali iako je u kreditima isto nutkali neke dobre uslove pa je uzeo jos kredita za firmu, on kao privatnik ima mnogo bolje uslove nego mi obicni smrtnici

Inace meni se ne dopada ponasanje banki sada, lici kao na period dafine pred inflaciju, vuku za rukave da se uvalis u gowwna, to pravi strasne inflacije, bice veselo za neku god kad sve ode u majcinu

Ma kad je moja koleginica dobila za stan prijavljena na minimalac, dobice i on koji je na pun iznos
Nemoj sebe da jedes
Samo se dugo ceka za te stambene, to je tako

Zdrav je prav dobar sposoban, to neka te raduje, jjebes sve ostalo, naci ce stanova koliko hoces...ajde bre

Back