I ja pratim ovu temi, jezivo
Muka te uhvati
Muka te uhvati
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Secas li se nikad izvini, ima scena kad danica tuca snicle, a vuk joj govori danice prekini da pretucas te snicle, jer mu ometa neki politicki razgovorMama kuva ručak, tuče meso da pohuje, mi trebimo višnje za pitu, tata ukršta reči, sluša emisiju i pizdi na kevu jer nikako da olupa te šnicle više
Ma hoce naravno, nema uopste potrebe da se sekirate. Samo se ceka pa te drze u nervozi za badavaDrugari, držite pesnice da banka mom sinu odobri kredit.
Odobrice,ne brini!Drugari, držite pesnice da banka mom sinu odobri kredit.
Ne znam, nemamo iskustva sa kreditima.Ma hoce naravno, nema uopste potrebe da se sekirate. Samo se ceka pa te drze u nervozi za badava
I sta je najgore sto moze da se desi? Da odbije ta pa ode u drugu tamo dobije, a oni to znaju pa ni ne odbijaju
Ne znam, nemamo iskustva sa kreditima.
Najgore što može da se desi je da ga odbiju, pa da investitor neće da čeka da on čeka odobrenje u drugoj banci, i da se stan proda. Onda sve ispočetka. Traži drugi stan, potpisuj predugovor, podnosi zahtev u banci... Čak i da zanemarimo činjenicu da se njemu stan baš, baš dopada, i da će sigurno biti razočaran.
Ja ćutim, ne pitam šta je plan B, ako ovaj postojeći propadne. Ne želim da ga nerviram svojim razmišljanjima šta bi bilo, kad bi bilo.
Znam,naravno...bez kredita se ne moze.Dobra fora limune. Kredit deluje tako, ali za nekog ko plaća kiriju, a nema keš za stan, kredit je jedino rešenje.
Svakako bismo voleli da ga dobije.
Mislim 99% da ce mu odobriti kredit.Napeta sam kao struna.
On, i stan, i kredit, i njegov posao, i to što ne vozi. Pa treba sve uklopiti, odvesti ga, dovesti ga, podsetiti ga da zove notara, da se dogovori sa bankarom, za sve ima vremena, kao da svi samo njega čekaju.
Volela bih da mogu da posmatram sa strane, ali mi ga bude žao. Uvaljuje se u ozbiljan kredit, ponekad pomislim da je možda i uplašen, trudim se da pomognem gde i koliko mogu, i koliko on dozvoli...
Mislim, neka se samo završi, pa kako god, a onda kada se setim da sve treba ispočetka, kao da me neko polije hladnom vodom.
nedavno sam bio sa ćerkom i bivšom ženom, majka joj tupi o nekim nebitnim glupostima... a coka joj kađe pusti mama to ja se bojim šta će biti za 20 godina... ja sam ostao zaleđen totalnoKako će oni živeti za 10 - 15 godina.
Al bukvalnoOdobrice,ne brini!
Vuku i za rukav i tuku ko nece.
Ma kad je moja koleginica dobila za stan prijavljena na minimalac, dobice i on koji je na pun iznosNe znam, nemamo iskustva sa kreditima.
Najgore što može da se desi je da ga odbiju, pa da investitor neće da čeka da on čeka odobrenje u drugoj banci, i da se stan proda. Onda sve ispočetka. Traži drugi stan, potpisuj predugovor, podnosi zahtev u banci... Čak i da zanemarimo činjenicu da se njemu stan baš, baš dopada, i da će sigurno biti razočaran.
Ja ćutim, ne pitam šta je plan B, ako ovaj postojeći propadne. Ne želim da ga nerviram svojim razmišljanjima šta bi bilo, kad bi bilo.