Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.576
e, pa sad..neko zadovoljstvo mora čovek da ima, odrekni se svega, još i kafe, ma ajde..Neki se budimo uz kafu iako nam je zabranjena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, pa sad..neko zadovoljstvo mora čovek da ima, odrekni se svega, još i kafe, ma ajde..Neki se budimo uz kafu iako nam je zabranjena.
Tako je Veco, jednom se živi, izela sam sve lekove pre kafe znači zdravo se živi.e, pa sad..neko zadovoljstvo mora čovek da ima, odrekni se svega, još i kafe, ma ajde..
Uključi joj i grejalicu i od penzije plaćanje struje ja tako rešila problem.Ne mora svakodnevno, bar ne ova naša. Serviser je rekao svaki drugi, treći dan gde je posuda za pelet, a jednom u 10 dana i tamo gde su turbulatori. Mi čistimo svaki drugi dan, i ne bude puna pepeljara koju smo dobili uz kotao.
Termostat imamo unutrašnji. Ne postoji stvar koja će kod nas rešiti problem hladnih radijatora. Kao ni toga što ne može da bude toplo ako ne naspeš pun kotao uglja i odgore baciš 10 cepanica. Kod njih nije problem u subjektivnom osećaju da li je toplo ili hladno, nego u tome šta su oni uvrteli sebi u glavu.
Dok smo se grejali na čvrsto gorivo, temperatura je u kući ujutru umela da bude 16°C. Sada je kotao podešen da se uključi ako u toku noći padne ispod 19°C. Uključio se juče ujutru, uključio se jutros. Moja sveki nam se danas svima na glavu popela sa pričom kako se noćas smrzla. Nije pomoglo ni to što se, pored jorganom kojim se inače pokriva, pokrila i ćebetom i prekrivačem kojim prekriva krevet. Ne vredi, hladno joj je bilo. Pritom, kod njih u kući je uvek za 1,5 - 2 stepena toplije nego kod nas, jer je takav položaj kuće.
Moramo nešto smisliti, inače će nam svima rogovi narasti ove zime.
Ako je zbog pritiska, kofein iz kafe podiže pritisak za +10 tako da od te jedne neće biti ništa, uživaj u njoj, znam kako je bez jutarnje kafeNeki se budimo uz kafu iako nam je zabranjena.
Znam, to je kratkotrajno dizanje, nije strašno. Ajoooj al kad čujem ne pijte kafu otpadne mi deo duše.Ako je zbog pritiska, kofein iz kafe podiže pritisak za +10 tako da od te jedne neće biti ništa, uživaj u njoj, znam kako je bez jutarnje kafe
Moja sveki bi pre dozvolila da joj odsečem ruku do ramena, nego što bi dala penziju.Uključi joj i grejalicu i od penzije plaćanje struje ja tako rešila problem.
I odoh da peglam trenerku
I odoh da peglam, gospodin hoće baš tu trenerku, skinutu sa žice
Spava mi se ali mi žao da mi deo dana ode na to (3mi). Boli me desna šaka. Stara boljka. Levi zglob sam danas klepila alatom dok sam sadila cveće. Morala sam da sednem jer sam od bola videla i zvezde i ptičice i Tvitija. Sada me bole obe ali džaba, ne mogu da ne radim ništa.
Da, baš tako. Imam volju, želju ali telo neće. Ili mentalni umor, godine, vreme... ko zna.Meni se već danima spava, a radim sve normalno kao i obično.
Da, baš tako. Imam volju, želju ali telo neće. Ili mentalni umor, godine, vreme... ko zna.
Sve zajedno, jesen stigla, promena je pa i telo reaguje. Ja živim na lekovima i svega mi je dosta.Da, baš tako. Imam volju, želju ali telo neće. Ili mentalni umor, godine, vreme... ko zna.
Koliko puta te se setim, konjče, blato leti na sve strane, vetar zuji oko ušiju, sloboda, pa neka je konjić i malo življi naučiš ga da se ponaša. Uopšte nije lako to raditi i ko tako misli pojma nema o čemu misli.Bukvalno to. Izvlači me što svakako deo posla obavljam napolju, inače bih spavala za nekim kancelarijskim stolom.
Ja furam kafu bez kofeina, isti ukus ko prava nesica, a nemam sekiraciju da ce da me zdrmaNeki se budimo uz kafu iako nam je zabranjena.
Je l verujete da smo se u 9 jutros nasle kuma i ja, otisle u ikeu....da smo dosle kuci oko 6
Sve smo obisle, brbljale grlo me boli, pa rucale tamo one njihove cuftice, pa nastavile da bazamo....
Kupila sam tiganje, cinije za nosenje hrane, ofingere.... Dakle nisam ni jednu glupost
Nisam baba tretke miNe laži
Metlać, ja ovo ne zovem kafa i ne mogu to da pijem, izvini, hvala na preporuci, al stvarno ne mogu, radije neću nikakvu da pijem.Ja furam kafu bez kofeina, isti ukus ko prava nesica, a nemam sekiraciju da ce da me zdrma
Ovo. Imas na pijaci 600 din
Pogledajte prilog 1640394
Imas u lindi oko 350 njihova neka, al svaka lindina kafa ima po meni ruzan ukus, lepsa nesica...
Ne volis nesicu?Metlać, ja ovo ne zovem kafa i ne mogu to da pijem, izvini, hvala na preporuci, al stvarno ne mogu, radije neću nikakvu da pijem.
Nisam je zvala jer znam kako izgleda herpes ( preležala ), nisam htela da je mučim, al imam dojavu, juče bi trebalo da je otišla kolima za CG, zet je došao po nju. Ide na bolje ali herpesu treba 21 dan da prestane, bar su se bolovi od njega smanjili, malo je bolje. Javiće se ona kad bude mogla.Da li je iko u kontaktu sa Afro, nema je danima da se javi, znam da nije bila u formi, volela bih da je dobro.
Ja kupujem kod Moja tašta ne pije svašta, najbolja kafa u gradu i najjeftinija. Dobro si mi rekla, oni imaju razne mešavine, baš ću pitati imaju li i njihovu ali dekaf.Ne volis nesicu?
Pa imas i tursku domacu bez kofeina, ako volis samo nju
Poenta je da se prebacis na neku bez kofeina, koju god volis vrstu, sve ima
Hvala na info NedoNisam je zvala jer znam kako izgleda herpes ( preležala ), nisam htela da je mučim, al imam dojavu, juče bi trebalo da je otišla kolima za CG, zet je došao po nju. Ide na bolje ali herpesu treba 21 dan da prestane, bar su se bolovi od njega smanjili, malo je bolje. Javiće se ona kad bude mogla.