Kafić Šta trenutno radiš XIX

Hvala na info Nedo 😘

Kakva si ti, jesi li stabilnije?
Kuckuckuc ne diram ga ne dira me. :rotf:
Obično napravi pauzu dva dana, videću sutra.
Al što me boli sve od pada, sad sam izela kafetin, ceo dan trpim, dojadilo mi.
Da vidiš smjurije juče, podižu me tehničar i vozač i kaže jedan aj malo pogurajte noge, kako bre kad ih ne osećam, nema ih, završe nekako ja kažem hvala, ma nema na čemu, reko kako nema treba 100 kila podići kao da ne znam, oni pocrkaše od smeha. Nikad od mene ozbiljan bolesnik. :D

Ja kupujem kod Moja tašta ne pije svašta, najbolja kafa u gradu i najjeftinija. Dobro si mi rekla, oni imaju razne mešavine, baš ću pitati imaju li i njihovu ali dekaf.
Ima po tim kafeterijama i bez kofeina, bice skuplja ali hbg barem nemas sekiraciju
Evo imaju
Screenshot_20241110-211900.png

Ja decenijama furam te bez kofeina, ne mogu meni kofein smeta pravi mi velike napade tremora, slosi mi se jako, a volim kafu, pa mi je ovo super resenje

Ima po tim kafeterijama i bez kofeina, bice skuplja ali hbg barem nemas sekiraciju
Evo imaju
Pogledajte prilog 1640411

Ja decenijama furam te bez kofeina, ne mogu meni kofein smeta pravi mi velike napade tremora, slosi mi se jako, a volim kafu, pa mi je ovo super resenje
E pa super stvarno, jes cena veća al ne može i babe i žabe. Falac Metlo, kupiću ti čokoladu kad budeš smela da ručkaš. :zaljubljena:

Čekam 17 h da pokažem stan potencijalnim podstanarima.
Nadala sam se nekim penzionerima , oni su najbolji stanari, samo što ne traju dugo...ali ajde, dolaze dva momka, deluju kulturno i mnogo bolje od prošle dve koje smo odbili jer se jedna otvoreno bavi prostitucijom, a druga , što bi rekli , krišom, ali između redova se dalo naslutiti.
Ako ne izdamo, moraću da sklonim foto tapet koji je sin, dok je živeo u tom stanu nalepio u spavaću sobu.

Koji sam ja meni car
Kupila danas kutiju caja u lindi od mate sa aromom mandarine. Lep je sve to kul. Jos guglala tamo u lindi sta je ta biljka, posto je ne znam, videla onako u letu neke info, juzna amerika bla bla... Reko ok travuljina ajde da uzmem. Popila ja solju posle rucka, leskarimo gledamo film predvece, meni sve nesto lose, drma me neki tremor...koji mi je djavo
Smirilo se to do sad, vecerali, ja reko da napravim jedan cajic posle vecere, kad mi sine, da nije to neka biljka puna kofeina hbt. Guglam sad detaljnije i naravno puna kofeina ko i kafa :lol: solja caja ima kolko i solja kafe kofeina. Bravo metlo :lol:
Nista obradovacu koleginicu sutra novim cajem na poklon :lol:

Sreca pa sam uzela i neki mesavina biljaka i voca klasicnih, nikakve egzotike, da imam cime da zalijem :kafa:

Radila ja kod nekog Brazilca i tad sam videla i čaj i činiju iz koje se pije. Staklena ćasa, ima poklopac i metalnu slamčicu koja se provuče kroz rupu na poklopcu. Čaj se bukvalno sipa i pritiska prstima da se dobro stisne, sipa vrela voda i pije. Mogla sam ali se nisam usudila da probam, nudio me slobodno da se poslužim kad odmaram, reko hvala sine propuštam, nisam ja Indijanac iz Amazona već Srpkinja navikla lipu i šipak. Ima jak miris, ukus ću da zamišljam.

Radila ja kod nekog Brazilca i tad sam videla i čaj i činiju iz koje se pije. Staklena ćasa, ima poklopac i metalnu slamčicu koja se provuče kroz rupu na poklopcu. Čaj se bukvalno sipa i pritiska prstima da se dobro stisne, sipa vrela voda i pije. Mogla sam ali se nisam usudila da probam, nudio me slobodno da se poslužim kad odmaram, reko hvala sine propuštam, nisam ja Indijanac iz Amazona već Srpkinja navikla lipu i šipak. Ima jak miris, ukus ću da zamišljam.
Fin je ukus blag, maltene ko i zeleni caj...
Ali hbg nisam znala za kofein

Ajmo sad svi zajedno jedna molitva sv kravi da metla ne zaglavi u barseloni sledece nedelje :worth:
Zmajku tata nije dobro, u sok sobi je u bolnici, ako sve bude ok zmajko ide u barselonu sledece nedelje, ako ne bude ok idem ja umesto njega
Nemojte ljudi molim vas, to je pakao sedam dana rintanja po 12h. Sa ovim mojim upalama ima se vratim samo da legnem pored njegovog caleta :roll:

Ja sam gledala ovaj Utisak, i nisam šokirana javašlukom i pljačkom. To mi je nekako spojivo sa ovom vlašću, a svakodnevno imam primere u svojoj maloj opštini.
Kao običan čovek sam zapanjena ciframa o kojima priča Pajtić. I da preteruje, opet su to ogromne pare.
Ono što osećam je strah za moju decu. Kako će oni živeti za 10 - 15 godina. Da dođe do promena, ne mogu se desiti preko noći. Sistem je truo. Ne mogu da kažem da mi je žao što ni jednom inostranstvo nije opcija, jer volim što su mi blizu, ali za njihovo dobro bi bolje bilo da odu negde. Ja ovde ne vidim ni tračak nade.

Back