Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.185
Mi bili na bazenu, proplivao, prognjurao, sve super sad spava a ja evo čekam da se izbljuje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuckuckuc ne diram ga ne dira me.Hvala na info Nedo
Kakva si ti, jesi li stabilnije?
Oooo sad je pravi pingvin, čestitam.Mi bili na bazenu, proplivao, prognjurao, sve super sad spava a ja evo čekam da se izbljuje
Ima po tim kafeterijama i bez kofeina, bice skuplja ali hbg barem nemas sekiracijuJa kupujem kod Moja tašta ne pije svašta, najbolja kafa u gradu i najjeftinija. Dobro si mi rekla, oni imaju razne mešavine, baš ću pitati imaju li i njihovu ali dekaf.
Htedoh da kazem je l cekas neku orl upaluMi bili na bazenu, proplivao, prognjurao, sve super sad spava a ja evo čekam da se izbljuje
E pa super stvarno, jes cena veća al ne može i babe i žabe. Falac Metlo, kupiću ti čokoladu kad budeš smela da ručkaš.Ima po tim kafeterijama i bez kofeina, bice skuplja ali hbg barem nemas sekiraciju
Evo imaju
Pogledajte prilog 1640411
Ja decenijama furam te bez kofeina, ne mogu meni kofein smeta pravi mi velike napade tremora, slosi mi se jako, a volim kafu, pa mi je ovo super resenje
Pegla, nego ajd, slobodna sam ovih dana, pa da me iskoristiA da ispegla trenerku sam?
Bila do prodavnice keramike i pločica, na njoj lepo piše
"11.11. ne radimo zbog primirja"
Valjda su u nekom ratu sa kupcima...
Dobra foraBila do prodavnice keramike i pločica, na njoj lepo piše
"11.11. ne radimo zbog primirja"
Valjda su u nekom ratu sa kupcima...
Fin je ukus blag, maltene ko i zeleni caj...Radila ja kod nekog Brazilca i tad sam videla i čaj i činiju iz koje se pije. Staklena ćasa, ima poklopac i metalnu slamčicu koja se provuče kroz rupu na poklopcu. Čaj se bukvalno sipa i pritiska prstima da se dobro stisne, sipa vrela voda i pije. Mogla sam ali se nisam usudila da probam, nudio me slobodno da se poslužim kad odmaram, reko hvala sine propuštam, nisam ja Indijanac iz Amazona već Srpkinja navikla lipu i šipak. Ima jak miris, ukus ću da zamišljam.
Fala, da znam, zeleni diže tlak a ovo je zeleno takođe, onako baš, baš i bolje što sam ga preskočila.Fin je ukus blag, maltene ko i zeleni caj...
Ali hbg nisam znala za kofein
Pa zbog kofeina, sve je to puno kofeina....Fala, da znam, zeleni diže tlak a ovo je zeleno takođe, onako baš, baš i bolje što sam ga preskočila.
Ma gnjavež, a da znaš ovo za kolače je i mene zabolelo. Sledeći put povedi mua kao asistenta za proveru ukusa i verodostojnost fotki. Sve ću ti prepričam dok ti slikaš.Pa zbog kofeina, sve je to puno kofeina....
Ma gnjavež, a da znaš ovo za kolače je i mene zabolelo. Sledeći put povedi mua kao asistenta za proveru ukusa i verodostojnost fotki. Sve ću ti prepričam dok ti slikaš.
Tragedija al stvarno.
Kazem ja zmaju sad mi se deda u grobu prevrce hbt, unuka poslasticara ne jede kolace
Meni bilo muka od same sebe