- Poruka
- 120.382
Kakav carLudi papagaj naučio da oponaša zvuke poruke sa vibera. Čim izađem iz sobe, on se oglasi jer zna da ću doći do telefona. Samo ne konta da kad odnesem telefon sa sobom, to ne pali
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav carLudi papagaj naučio da oponaša zvuke poruke sa vibera. Čim izađem iz sobe, on se oglasi jer zna da ću doći do telefona. Samo ne konta da kad odnesem telefon sa sobom, to ne pali
ahahaha šou...njega ne možeš da ne volišLudi papagaj naučio da oponaša zvuke poruke sa vibera. Čim izađem iz sobe, on se oglasi jer zna da ću doći do telefona. Samo ne konta da kad odnesem telefon sa sobom, to ne pali
https://www.seismo.gov.rs/Alerts/tableCyr.phpPogledam malopre na flašu s vodom, stoji na podu pored stolice a voda unutra ljuljuška. Niti sam se pomerala niti je bilo saobraćaja, jel to bio neki zemljotres negde? Stolica se nije mrdala.
Posto seizmografa nemamo, mogla bi se prijavis kao strucninsaradnik, metoda merenja vodomPogledam malopre na flašu s vodom, stoji na podu pored stolice a voda unutra ljuljuška. Niti sam se pomerala niti je bilo saobraćaja, jel to bio neki zemljotres negde? Stolica se nije mrdala.
Prebiću i tebe i njega.Danas izgleda samo vucic i ja radimo
Samo vi spavajte bando neradnicka, nas dvoje cemo da dizemo bdp!
Honorarno, dodatak na penziju, može.Posto seizmografa nemamo, mogla bi se prijavis kao strucninsaradnik, metoda merenja vodom
Pojma nemam, nista nisam osetila. Al ja nissm merilo ja sam prespavala jake zemljotrese
Pozzz od debeliceDrugari mislite na nas dvoje tj troje
Ujutru u sest letimo za Barsu
Fala sv kravi cale je preteko operaciju, ide zmajko, ja sam se spasilaHonorarno, dodatak na penziju, može.
Pa kad sam u suterenu, osetim i kad niko nigde ne oseti, čak ga i predosetim, zemljotres.
Ponekad se uplašim sama sebe kakve prekognicije imam.
Šta bi sa Barsom, jel ideš, da ti naručim malo šunke i sira?
Propade mi sir i pršuta, bar se ti spase od torture.Fala sv kravi cale je preteko operaciju, ide zmajko, ja sam se spasila
Nemoj ovo da ne obidjete, velika bi steta bila, prelepo jePre nego sto odem na stazu danas
Finalna je trka u dva
Da vam se javim sa ponekom fotkicom
Predgradje Barse, Badalona
Totalno neki kul, lokalni vajb
Presli je uzduz i popreko i kao domaci smo
Metro savrseno funkcionise
Danas cenmo ici i do mora i plaze malo da kuliramo
Evo i nas pa nas obrisite za pola sata
Ok?
Moze?
Au sto je lep doca
Zavrsila kod dr i sad pijem cajic
Provalila si meZato ti ideš toliko po lekarima
ima i ova svuda, ako piješ turskuIma po tim kafeterijama i bez kofeina, bice skuplja ali hbg barem nemas sekiraciju
Evo imaju
Pogledajte prilog 1640411
Ja decenijama furam te bez kofeina, ne mogu meni kofein smeta pravi mi velike napade tremora, slosi mi se jako, a volim kafu, pa mi je ovo super resenje