- Poruka
- 34.870
Posmatram olujni vetar koji nosi sve pred sobom, otapa sneg, nosi lišće koje još juče bilo pod sneg, sleđeno i pitam se što me ludački boli glava i srce mi divlja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nece ona to, oce moju tastu, zato sam nasla kod taste decaf, jer neda ne pije svastaima i ova svuda, ako piješ tursku Pogledajte prilog 1645897
I ja.Ja sam se jutros probudila sa migrenom.
Kakvog je ukusa ovo, aroma??? Jel lici na domacu?ima i ova svuda, ako piješ tursku Pogledajte prilog 1645897
odakle ti tašta?Pa nece ona to, oce moju tastu, zato sam nasla kod taste decaf, jer neda ne pije svasta![]()
Iznajmljujem povoljnoodakle ti tašta?
Liči, mada sam ja dosta probirljiva u vezi sa ukusima kafa, pa bih je opisala kao nešto manje ukusnu. Dobro je što ne moram da biram te bez kof.Kakvog je ukusa ovo, aroma??? Jel lici na domacu?
Ko pije puno kafa, ovo je zdravijeLiči, mada sam ja dosta probirljiva u vezi sa ukusima kafa, pa bih je opisala kao nešto manje ukusnu. Dobro je što ne moram da biram te bez kof.
isto pijem min 3 bas tih velikih soljaMa previse kafa pijem u toku dana. Resim da smanjim i to traje 1 dan. A solje velike kao za caj i x 5, 6
Problem je sto kad organizmu ne bude vise odgovaralo, je kasnoisto pijem min 3 bas tih velikih solja
al nista ja ne planiram da smanjujem
u principu sve dok prija organizmu je ok; nekad popijem samo dve recimo, jednostvno ne brojim
Jel klizavo napolju, nisam izlazila dva dana i moram sada.
Srećna slava Mardž. U zdravlju sledeću dočekali.Za desetak minuta niski start...
Budim ćerku, pletem joj riblje kosti jer putuje na neko republičko takmičenje iz pevanja.
A mi klasičan slavski dan. Crkva, gosti i uživanje u blagodatima svečarskog duha.
Srećna slava!Za desetak minuta niski start...
Budim ćerku, pletem joj riblje kosti jer putuje na neko republičko takmičenje iz pevanja.
A mi klasičan slavski dan. Crkva, gosti i uživanje u blagodatima svečarskog duha.
Meni ovo zvuči kao savršena nedelja.Probudila sam se u sest i ne mogu da spavam.
A nedelja,a hladno,a nemam nikakvog posla...