- Poruka
- 73.839
U minusu, hvala na pitanju.34000 za nove letnje gume
Plus tehnički i registracija u arpilu.
A vi, kako ste![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U minusu, hvala na pitanju.34000 za nove letnje gume
A vi, kako ste![]()
Ahhh...to je to obaveštenje dok sam spavala....niš bitno znači.Ne vidim ni ja tebe, na ignore si mi.![]()
U minusu, hvala na pitanju.
Sve te razumem. Još mi pre neki dan nestao plin, a sad je nešto i sa bojlerom.Ma ovo mi se sve zalomilo u istom trenutku, plus spa vikend od 400 e na koji baš i nisam morala da idem, ali ajde.
Ceo dan pokušavam da svarim to što je ćerka istraživala sa drugaricom neke napuštene kuće...kao iz horora ,provlačile su se kroz žbunje. Onda su u jednoj naišli na stari klavir pa je svirala i poslala mi snimak. E to je horor, "za Elizu"na raštimovanom trulom klaviru.Pogledajte prilog 1514703Pogledajte prilog 1514704
Sve to je potrebno, a i nije, dok su lekovi potrebni34000 za nove letnje gume
A vi, kako ste![]()
Ceo dan pokušavam da svarim to što je ćerka istraživala sa drugaricom neke napuštene kuće...kao iz horora ,provlačile su se kroz žbunje. Onda su u jednoj naišli na stari klavir pa je svirala i poslala mi snimak. E to je horor, "za Elizu"na raštimovanom trulom klaviru.Pogledajte prilog 1514703Pogledajte prilog 1514704
KristinaaaaCeo dan pokušavam da svarim to što je ćerka istraživala sa drugaricom neke napuštene kuće...kao iz horora ,provlačile su se kroz žbunje. Onda su u jednoj naišli na stari klavir pa je svirala i poslala mi snimak. E to je horor, "za Elizu"na raštimovanom trulom klaviru.Pogledajte prilog 1514703Pogledajte prilog 1514704
Sve to je potrebno, a i nije, dok su lekovi potrebni![]()
Život je pakleno skup, al ga ovi naši preteraše.
Šta je u registraciji kola, koja se voze godinama kod istog vlasnika, svake godine skuplje?
Ozbiljno pitam, ne zezam se, lupi pečat, izda markicu i voziš.
Logično bi bilo da bude jeftinija kako godine prolaze jer kola s godinama gube na vrednosti.
Ona je jedna zanimljiva i mastovita djevojcica.Ceo dan pokušavam da svarim to što je ćerka istraživala sa drugaricom neke napuštene kuće...kao iz horora ,provlačile su se kroz žbunje. Onda su u jednoj naišli na stari klavir pa je svirala i poslala mi snimak. E to je horor, "za Elizu"na raštimovanom trulom klaviru.Pogledajte prilog 1514703Pogledajte prilog 1514704
Čista pljačka, ništa drugo. Koliko košta u inostranstvu, imaš li neku info?Pazi, tehnički 6000 (toliko sam platila prošle godine), a produženje registracije me je izašlo oko 25000. Gde je tu logika?
Deo cene ide na osiguranje, ali na šta ode ostalo?
Мене твој зврк одушевљаваCeo dan pokušavam da svarim to što je ćerka istraživala sa drugaricom neke napuštene kuće...kao iz horora ,provlačile su se kroz žbunje. Onda su u jednoj naišli na stari klavir pa je svirala i poslala mi snimak. E to je horor, "za Elizu"na raštimovanom trulom klaviru.Pogledajte prilog 1514703Pogledajte prilog 1514704
I mene, ali sam u godinama kad je to malo previše za mene, svaki dan nova avantura kao što vidiš. Ipak nije baš najpamentije roditi dete sa 40.Мене твој зврк одушевљава![]()
Htela sam na sportu da pitam, ali tamo kao da ne pripada ovakvo pitanje ili tema, sve neki zaluđenici za fudbal.
Zašto se radi antropomotoričko testiranje na deci u sportskom savezu ? Videla sam definiciju, ali mi nije najjasnije zašto iz cele škole samo dvoje dece idu na to ispitivanje (moja ćerka je jedna od njih). Ok, bavi se sportom, ali nije jedina.
Sad cemo i mi toliko da roknemoPazi, tehnički 6000 (toliko sam platila prošle godine), a produženje registracije me je izašlo oko 25000. Gde je tu logika?
Deo cene ide na osiguranje, ali na šta ode ostalo?
Sad cemo i mi toliko da roknemo
Jos sad u martu da se zavrsi registracija i da mi svane vise, da ne vidim vise trosak za to cudo do leta
Kako na sta? Registracija ti je "porez" na auto
Ko pobogu? I kako se to desilo?Muzevom poznaniku su na vrlo perfidan nacin skinuli sa racuna kompletnu ustedjevinu.
Mlade kolege su u fazonu, ko mu je kriv, zasto nije razmisljao.
Strasno je biti nezasticen i u godina. Plijen svima.