Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ceo dan pokušavam da svarim to što je ćerka istraživala sa drugaricom neke napuštene kuće...kao iz horora ,provlačile su se kroz žbunje. Onda su u jednoj naišli na stari klavir pa je svirala i poslala mi snimak. E to je horor, "za Elizu"na raštimovanom trulom klaviru.
IMG-975aeca152fceb894bbdb14d9a681d3c-V.jpg
IMG-39a6552fb1529acb00f45249aed609db-V.jpg

Život je pakleno skup, al ga ovi naši preteraše.
Šta je u registraciji kola, koja se voze godinama kod istog vlasnika, svake godine skuplje?
Ozbiljno pitam, ne zezam se, lupi pečat, izda markicu i voziš.
Logično bi bilo da bude jeftinija kako godine prolaze jer kola s godinama gube na vrednosti.

Život je pakleno skup, al ga ovi naši preteraše.
Šta je u registraciji kola, koja se voze godinama kod istog vlasnika, svake godine skuplje?
Ozbiljno pitam, ne zezam se, lupi pečat, izda markicu i voziš.
Logično bi bilo da bude jeftinija kako godine prolaze jer kola s godinama gube na vrednosti.

Pazi, tehnički 6000 (toliko sam platila prošle godine), a produženje registracije me je izašlo oko 25000. Gde je tu logika?
Deo cene ide na osiguranje, ali na šta ode ostalo?

Нисам прочитала постове у којима пишете о скупоћи и кваровима, бићу Смоква и носићу ружичасте наочаре све док не звекнем свом снагом у зид стварности, али ја стварно не могу више...тело је почело да реагује на свакодневни стрес и бриге, пробаћу да се правим блесава :zblesav:
Шалим се, све сам прочитала, и све вас разумем и волим 🌞

Juce platih registraciju 158 eura, doduse za starije auto sa malom kubikazom i koliko shvatih dobio sam neki popust, prosle godine je to bilo 189 eura...registracija za moje auto je medju jeftinijima jer je motor mali.

Polisa osiguranja 85 eura, tehnicki pregled 50, naknade za koriscenje puteva, izrada saobracajne, takse, porezi...

Prosjek registracije za nekog dizela 2.0 je oko 300 eura, preko te kubikaze ide porez na luksuz pa je mercedes sa 2200 kubika oko 400 eura, 3000 kubika oko 600 eura itd.

Htela sam na sportu da pitam, ali tamo kao da ne pripada ovakvo pitanje ili tema, sve neki zaluđenici za fudbal.
Zašto se radi antropomotoričko testiranje na deci u sportskom savezu ? Videla sam definiciju, ali mi nije najjasnije zašto iz cele škole samo dvoje dece idu na to ispitivanje (moja ćerka je jedna od njih). Ok, bavi se sportom, ali nije jedina.

Htela sam na sportu da pitam, ali tamo kao da ne pripada ovakvo pitanje ili tema, sve neki zaluđenici za fudbal.
Zašto se radi antropomotoričko testiranje na deci u sportskom savezu ? Videla sam definiciju, ali mi nije najjasnije zašto iz cele škole samo dvoje dece idu na to ispitivanje (moja ćerka je jedna od njih). Ok, bavi se sportom, ali nije jedina.

Zbog istraživanja.
Ako je jedna od koja je izabrana vrlo moguće da iskače iz standarda.

Pazi, tehnički 6000 (toliko sam platila prošle godine), a produženje registracije me je izašlo oko 25000. Gde je tu logika?
Deo cene ide na osiguranje, ali na šta ode ostalo?
Sad cemo i mi toliko da roknemo
Jos sad u martu da se zavrsi registracija i da mi svane vise, da ne vidim vise trosak za to cudo do leta :mmmm:

Kako na sta? Registracija ti je "porez" na auto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back