Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да гласају и на београдским изборима.
Мада мислим да је цифра од 40.000 људи за одборнике града Београда претерана.
То је огроман број људи.
Вероватно је укупно гласало 40.000.
Nema sanse da je toliko dovezeno, pa to je ogromna navala.
Ali i da ih je i 40, to je cist kriminal.
Vucicevi mitingasi bili bukirani, pa dodik pomogao.
Sramote li ljudske

40.000 гласова из Босне, не знам детаље, мислим да је мало превише да их толико довезу...
39.270 upisanih biraca u odjeljku Inostranstvo
Obuhvata BiH, kanadu, ameriku....
Pise ukupno 81 biracko mjesto a na sajtu rika je rezultat obradjenih 16
Ono sta vidim Sarajevo, Mostar i ostatak bih obicno Sns a kopenhagen, vankuver i slicno Spn

39.270 upisanih biraca u odjeljku Inostranstvo
Obuhvata BiH, kanadu, ameriku....
Pise ukupno 81 biracko mjesto a na sajtu rika je rezultat obradjenih 16
Ono sta vidim Sarajevo, Mostar i ostatak bih obicno Sns a kopenhagen, vankuver i slicno Spn
Али то је укупно, а нису сви ни гласали.
Значи да је цифра и мања, али довољно да се људи заваде.

Али то је укупно, а нису сви ни гласали.
Значи да је цифра и мања, али довољно да се људи заваде.
Pa znas kako, nekoliko intervjuisanih baba i deda je bacilo sjenku na sve penzionere u Srbiji. Niko se bas ne bavi da zaviri svakom penzioneru u listic, nego se sudi onako kolektivno.
Tako da je i ovo bacilo ljagu na duzne i neduzne

Ove žene koje su lečenje sa mnom su imale upute, kao što imaju upute i žene iz CG uz njihovu konzilijarnu odluku, plaća se ali placa država, a ne one lično...i rekoh vec hvala bogu da je tako.
Mozda im samo nas Fond placa za ono sto nema kod nas.Odnosno posle se refundira.
Nista nije besplatno inace.
Tesko je dobiti uputu za nesto u Bg,ako ima i u Banja Luci.

Да гласају и на београдским изборима.
Мада мислим да је цифра од 40.000 људи за одборнике града Београда претерана.
То је огроман број људи.
Вероватно је укупно гласало 40.000.
Naravno da je pretjerana.40000 ljudi,koliko bi to trebalo biti autobusa?800?
Znate li vi kolika bi to bila guzva samo na granici?
A nije je bilo,koliko znam.
Kod nas je bilo upisano oko hiljadu do dvije maksimalno,a nisu svi glasali.U Banjaluci,ni toliko.
Pri tom,zasto se misli da bi svi ti ljudi glasali za Vucica?
Kod nas takodje mnogi ne vole Dodika.

Poslednja izmena:
40.000 гласова из Босне, не знам детаље, мислим да је мало превише да их толико довезу...
Могло је да гласа 40.000 али велика већина је гласала на бирачким местима у БиХ, а то значи да су имали папир само за републичке.
Међутим, ја се одлично сећам Тривићке са прошлих избора како је гласала у Земуну.
На коју фору неко може да има две пријаве боравка, заиста ми није јасно.

Могло је да гласа 40.000 али велика већина је гласала на бирачким местима у БиХ, а то значи да су имали папир само за републичке.
Међутим, ја се одлично сећам Тривићке са прошлих избора како је гласала у Земуну.
На коју фору неко може да има две пријаве боравка, заиста ми није јасно.
Ne znam na koju foru,ali moze.
I meni je to bilo malo cudno,ali mislim da je to jedna od pametnijih stvari koju je vlast u Srbiji ucinila za svoj narod izvan Srbije,iako im to mozda nije bio primarni cilj.
Kad mogu toliki Siptari da imaju dokumenta Srbije,zasto to ne bi mogli i Srbi?
Bolje je da nas bude vise.

ali ovaj despotizam nema

Pa nigdd nije sjajno ali ovaj despotizam nema
2022-11-23_135453.png
340133838_2517271581753177_7407296379529632747_n.jpg

I da,kad smo vec kod strogog postovanja zakona i kad pomenuh Siptare...negdje devedeset i neke,oni su svi bez dokumenata dobijali vize za Svajcarsku,u ambasadi u Sarajevu,a nasi uz sve papire,samo su dobijali odbjenice.
Nemojte misliti da drugi nista ne muljaju.

Moja drugarica i njen muž su tražili iseljeničku vizu za Kanadu 1997. godine. Meni bilo mnogo žao. Odrasle smo zajedno, stanovale zajedno tokom srednje škole, baš smo bile bliske, gde da ode na drugi kraj sveta, da l' je normalna. Ostala u drugom stanju, desilo se bombardovanje, porodila se, i u leto 2000. dobiju vizu. Posle par meseci desi se 5. oktobar, i ja, sva srećna, ponadam se da će odustati od iseljenja. Ja naivna, mislim sve će se promeniti, Srbija će postati normalna država. I naravno, kažem joj da se nadam da će ostati. Ona me razočarano pogleda, i kaže: "Gole, naravno da ćemo otići, ovde nikada neće biti dobro."
Koliko je samo bila u pravu :(
U januaru će biti 23 godine kako su otišli.

I da,kad smo vec kod strogog postovanja zakona i kad pomenuh Siptare...negdje devedeset i neke,oni su svi bez dokumenata dobijali vize za Svajcarsku,u ambasadi u Sarajevu,a nasi uz sve papire,samo su dobijali odbjenice.
Nemojte misliti da drugi nista ne muljaju.
Нисам нешто тужна што су им дали папире, а не растужује ме ни визна либерализација за становнике "Косова репубљик" .
Већ сад их, према пријављеним бројевима мобилних телефона, нема више од 500.000 доле.
Само нека им даје братски запад папире. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back