Ima svega, koristi, nacionalizma, idelopoklonstva, uverenja ali najvise je ipak do nerazumnih shvatanja.
Ljudi moraju da porazmisle cime sebi boje dane.
Primetila sam jos pre par godina da su se omasovile teorije zavere, ljudi su poceli da veruju u neverovatne stvari, da citaju neverovatnu literaturu, dobili su veliki prostor u medijima, posebno na socijalnim mrezama i ja stvarno mislim da je odredjeni procenat ljudi na granici da odlepi.
Tome je moralo da se stane na put i da se atmosfera u drustvu "pritegne" a ne da se kikocemo kada nas teraju u Milano u soping dok se u Bergamu umire.
I da se stvari isteruju na cistac, zasto imamo toliko autobusa iz Srpske, to nije u redu. Beograd ne ide u Banja Luku da odlucuje o gradonacelniku iste. Prosto je nekorektno cak i da nije namestaljka, nije lepo.
Sada postoji ta omadjijana masa na internetu koja ce da napadne svakog ko kaze hajde da sabiramo dva i dva. Neko omadjijan, neko iz koristi. Rezultat, skolovan i mlad svet izbegava da se prlja. Rade za strane kompanije a tolerisu zemlju cija dokumenta imaju i verovatno im je muka.
Mada kod mene su juce redovi za glasanje bili ogrooomni.
Najgore je sto smo izdali roditelje iz Ribnikara. Rekla bih da smo se prema njima poneli kao stoka ali necu da vredjam krave.
Medjutim, progutali smo kosku da je tu decu ubio americki projekat a ne sin bivseg pomocnika ministra i vestaka narko bosa. Oboje SNS-ovci.
Valjda nam je logicnija prica o projektima iluminata od jednostavnog objasnjenja.
Jos mu strica dva meseca od streljanja dece stavismo da bude urednik RTS-a pa mu ti roditelji jos i platu daju.
Kazem, ne zelim krave da vredjam.