Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

Pazi kad te kapiram

- - - - - - - - - -

osim bola u ramenu mislim da bi mi prijao neki podsetnik u vidu normalne ljudske emocije ...Medjutim nema totalni crnjak :lol:

ti se smeješ mojim mukama, pa stvarno..
zamisli da dobiješ nešto što ako bi ti palo na pamet da obučeš i obuješ, izgledaš kao vini pu ili već nešto mekano, oblo i nežno..kao ono delimano ćebe što ima moja baba :sad2:
nikako da se identifikujem sa tim..a i čudan mi takav doživljaj mene..od strane drage mi osbe..sumnjam da više ne koristi kokain, nego nešto gore :zcepanje:

zamisli da dobiješ nešto što ako bi ti palo na pamet da obučeš i obuješ, izgledaš kao vini pu ili već nešto mekano, oblo i nežno..kao ono delimano ćebe što ima moja baba :sad2:
nikako da se identifikujem sa tim..a i čudan mi takav doživljaj mene..od strane drage mi osbe..sumnjam da više ne koristi kokain, nego nešto gore :zcepanje:

I ja bih se zabrinuo :lol:

Ja nemam tih problema , zapravo ja imam drugih :rotf: Šta god da uradim nadje mi opravdanje ...Msm nije normalna tolika zrelost/glupost od strane zenske osobe :lol:

:malav: Kokishka i dečaci

Znači fotke, znači izveštaji, videla si kako Kvinsi to profesionalno radi, ne očekujem ništa manje :D
Sve cu da vam javim, samo da stignem

Moja baba

...to je vec, sto sam ja mislila da je negde u januaru..e svasta, ajde srecan put, i lepo se provedite, cekacemo fotke sa tog lepog putovanja....:)
Hvala Afro, hocu :)

Trojo, srecan put... Da nas izvestavas i saljes slike... Da i mi uzivamo...
Znaj da cemo u masti biti sa tobom... :)

Svima kkoji idu na more i u toplije krajeve zaista pozitivno zavidim :)
A mene muz hoce da vodi u bec i na zlatibor... :aha:
Sto ja nisam mogla dobro da se udam pa da idem za ng negde na maldive ili neko more...
Ah sudbo :lol:

Idem na dvd da vam postavim sliku ... Od jesenas... Sad je nasla...
To ja sad ako vam geknem, da me pamtite :lol:

Sve vas volim :heart:

- - - - - - - - - -

Ps. Popila sam panadol

Hvala, bicete u toku sa desavanjima. Ako ne ne pojede neka ajkula, zmija, pauk ili krokodil

I da nam kazes da li je tacno da ljudi tamo idu naopacke i da cekiras vodu u klonji u suprotnom smeru..i da hranis koale i da pomazis kengure i da imas srece da jutrom, u daljini okeanskoj, vidis igru kitova koji tu dolaze da se pare..:aha:

Znači fotke, znači izveštaji, videla si kako Kvinsi to profesionalno radi, ne očekujem ništa manje :D

...to je vec, sto sam ja mislila da je negde u januaru..e svasta, ajde srecan put, i lepo se provedite, cekacemo fotke sa tog lepog putovanja....:)

Trojo, srecan put... Da nas izvestavas i saljes slike... Da i mi uzivamo...
Znaj da cemo u masti biti sa tobom... :)

Svima kkoji idu na more i u toplije krajeve zaista pozitivno zavidim :)
A mene muz hoce da vodi u bec i na zlatibor... :aha:
Sto ja nisam mogla dobro da se udam pa da idem za ng negde na maldive ili neko more...
Ah sudbo :lol:

Idem na dvd da vam postavim sliku ... Od jesenas... Sad je nasla...
To ja sad ako vam geknem, da me pamtite :lol:

Sve vas volim :heart:

- - - - - - - - - -

Ps. Popila sam panadol

I da nam kazes da li je tacno da ljudi tamo idu naopacke i da cekiras vodu u klonji u suprotnom smeru..i da hranis koale i da pomazis kengure i da imas srece da jutrom, u daljini okeanskoj, vidis igru kitova koji tu dolaze da se pare..:aha:

To za wc solju jedva cekam da vidim :lol: I sve ostalo, narocito koale

Troja SADA ide u Australiju? :pljus:
Ne bih ja sada išla u toplije krajeve, sad kada je ovde najlepše. Nema šanse!

Trojo, gde ideš tačno? Kod nekog u posetu ili turistički? Sa momkom, sama ili nekom drugaricom, sestrom?
Pa pričaj bre!
Ja sam mislila da ideš sledeće godine, ne baš usred zime. :lol:

- - - - - - - - - -

To mi je bio najjači doživljaj u životu. Januar, kod nas -21 stepen, u perjanoj jakni ulazim u avion i slećem na +22 stepena. U Kairu svi zamotani u šaleve, nose čizme, cvokoću i žale se da im zima nikad nije bila hladnija, noću padne na čak +17 stepeni. :zcepanje:
A ja hop, pa u kratke rukave. :heart:

Cek da ja probam, nece troja da se ljuti. MIlsim da ide u pert, ali nisam sigurna, krecu u subotu ujutru, ostaju tri nedelje, ona i decko.
Plus je decko prilicno nevesto, pre izvesnog vremena, pokusavao izokola da izvuce iz troje kakav joj se prsten svidja.

pa ti sad vidi kako se osecamo :aha:

Troja SADA ide u Australiju? :pljus:
Ne bih ja sada išla u toplije krajeve, sad kada je ovde najlepše. Nema šanse!

Trojo, gde ideš tačno? Kod nekog u posetu ili turistički? Sa momkom, sama ili nekom drugaricom, sestrom?
Pa pričaj bre!
Ja sam mislila da ideš sledeće godine, ne baš usred zime. :lol:

- - - - - - - - - -

To mi je bio najjači doživljaj u životu. Januar, kod nas -21 stepen, u perjanoj jakni ulazim u avion i slećem na +22 stepena. U Kairu svi zamotani u šaleve, nose čizme, cvokoću i žale se da im zima nikad nije bila hladnija, noću padne na čak +17 stepeni. :zcepanje:
A ja hop, pa u kratke rukave. :heart:
Zaista je najlepse :malav:

Kad odgovori na postavljeno, imacemo jos pitanja :lol:

- - - - - - - - - -

Imam temp 37

- - - - - - - - - -

Tj.onu od koje muskarci umiru :malav:

- - - - - - - - - -

A ja odoh na posao

znas kako je moje dete dobijalo temperaturu 38 pred polazak na more?
e tako i ti, ali ne od uzbudjenja, nego od stra' :zplez:
nista ne pomaze, opusti se, popij neki paracet i ne razmisljaj o sahrani i ko ce sve da place za tobom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back