Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...isla za nalaz krvi, znaci napravis haos sam sebi jer ne razmisljas...ggrrr....tako sad moram da cekam nedelju dana pa da radim ponovo samo masnoce iz krvi, jer
ovo trenutno nije ni malo dobro....e sta ce biti kad ponovo dam krv videcemo....ni holesterol ni trigliceridi nista, ali nista od toga ne valja, cak pise kardio risk:dash:

...pijem kafu, nervozna ko pas...

ni ja ne bih vodila psa tako daleko, osim ako se bas ne bih zadrzavala tamo vise od tri meseca.
ricard gir je...pa.. ricard gir. :)
jeste i unjkav i prepariran, ali ono...od kada je podigao debru vinger i izneo je iz hale u beloj uniformi...:aha:

...isla za nalaz krvi, znaci napravis haos sam sebi jer ne razmisljas...ggrrr....tako sad moram da cekam nedelju dana pa da radim ponovo samo masnoce iz krvi, jer
ovo trenutno nije ni malo dobro....e sta ce biti kad ponovo dam krv videcemo....ni holesterol ni trigliceridi nista, ali nista od toga ne valja, cak pise kardio risk:dash:

...pijem kafu, nervozna ko pas...

Kakav haos? :sad2:

...pa ja pijem svako jutro naste kasiku malinovog ulja, to zbog kolona i debelog creva....i nisam smela da pijem bar nedelju dana pre davanja krvi, a ja o tome
uposte nisam razmisljala....sad mi je na nalazu holesterol 8 (2,---5,18), trigliceridi 2,50 (<1,70), LDL-holesterol 5.45 (<3,40), NON HDL holesterol 6,59 (<3,40),
kardio rizik 5,6 (<4,5), atero faktor 3,8 (<3,5)

..odem u privatnu lab., da pitam da mi samo to objasne ako hoce jer u dz niko nema vremena:evil: a moj dr ne radi danas....pa kad sam im rekla sta sam radila
kaze zena, to je zbog toga sigurno, pauza pa vadite ponovo, samo masnoce...tako da cu to odraditi krajem nedelje da uporedim...
..predhodni nalaz mi je bio kao skolski primer kako treba da izgleda krvna slika...hbg kad ne razmisljas, onda se nerviras :(

- - - - - - - - - -

..evo napisah, kad je neko blesav i ne misli onda mu tako bude :( valjda bude dobar sledeci videcemo....

...trenuno je dobro sto su mi ona tri parametra koja su mi potrebna za skener u ponedeljak dobra, pa bar da se ne besim zbog toga...

Pa sta se nerviras kad znas od cega ti je!?

...sto se ti nerviras kad znas da ce samo da ti skinu taj polipcic i malo endometrijuma, meni su to radili na zivo i evo me nije mi nista :evil:

...da znam sta i od cega mi je ne bi se nervirala....ona samo predpostavlja da je to u krvi zbog esecnijalnih ulja maslinovog, ali ne moze sto posto da tvrdi nista
dok ne odradim nov nalaz....

...sta si dosadna, kad ne pricam stobom :malav:

u sustini nikakav haos, affro standardno drami kao pred svaku kontrolu :lol:
na kraju, hvala bogu, sve bude u redu :D

..pa dramim jer mi nije nikad tako bilo, a i sto da ne dramim, drame svi za puno manje stvari....naravno da mi nije svejedno jer imam zakazan skener za ponedeljak
pluca i abdomen, i ne znam kakvo je stanje i ima li jos novih promena ili su samo one dve i jesu li te dve porasle ili nisu...i hoce li se kojim slicajem ovog puta
znati od cega su nastale...jer taj "moj sarkom" daje metastaze na pluca i abdomen...ja ne znam nikog ko ne bi dramio i bio u problemu sta i kakav ce nalaz biti...ko
kaze drugacije, laze....:ok:

- - - - - - - - - -

Pa svaki odlazak u DZ je drama. Ja sam davno raskrstila sa njima.
Ako mi ikada budu trebale njihove usluge, a nemam para za privatno, ostaću kući da crknem. Mene vala neće nervirati.:ljutka:

..ovi nalazi samo masnoca su 680,00 pa cu ih odraditi sama, nemam ni volje ni zivaca da opet idem kod dr u dz, pritom mi je na uputu za lab napisao dijagnozu
C39 sto je sifra za karcinom pluca, pa sam posizela totalno, iako znam da je mlad i da se smota i kad zuri pogresi...

- - - - - - - - - -

@ Kvinsi...ja bih jako volela da si ti u pravu i da sve bude u redu :zag: hvala ti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back