Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idem prvo u Sidnej, pa u Melburn i za Novu godinu Northern Beaches.
Sa deckom, njegov brat tamo zivi a i on je ziveo godinu dana kao mlad, igrao kriket za jedan klub.
Sjajno, nećete biti samo na jednom mestu. E pa zavidim ti da znaš! I super je što idete kod nekog ko će da vam pokaže sve što treba da vidite.
Tri nedelje, e to je odmor!

A za prsten se sećam da si nešto pisala, sad kapiram šta te zezaju. Pa neka te bude blam, želim ti od srca! :D

Sjajno, nećete biti samo na jednom mestu. E pa zavidim ti da znaš! I super je što idete kod nekog ko će da vam pokaže sve što treba da vidite.
Tri nedelje, e to je odmor!

A za prsten se sećam da si nešto pisala, sad kapiram šta te zezaju.
Pa neka te bude blam, želim ti od srca! :D

novogodisnja cestitka i zelja za troju : od srca ti zelimo da se izblamiras za sve pare :lol:

pa lolcina

DO9iwboXcAAP3x3.jpg

moja ex đevojka mi je udarala zazubice posetom Zemljom ispod... eto zašto je trebalo da ostanem sa njom dok joj se setra ne odseli tamo.pa da odem u sličnoj kombinaciji kao troja :lol:

al nije mi žao, iako zavidim troji... mnsm, pre buh sad pičio na havaje nego u australiju... nači, teško će biti prilike, mada..nikad se ne zna...

slusaj kvinsi sta ti kaze, u pravu je zena.
posle, kao ti raskines veridbu, zato sto ste se posvadjali oko odinovog vaspitanja i bacis mu prsten na sto i mi to onda ovde resavamo. dok se sva ujdurma zavrsi, svi zaboravili da te je uopste verio.

da se vlasi ne dosete ;cool:

slusaj kvinsi sta ti kaze, u pravu je zena.
posle, kao ti raskines veridbu, zato sto ste se posvadjali oko odinovog vaspitanja i bacis mu prsten na sto i mi to onda ovde resavamo. dok se sva ujdurma zavrsi, svi zaboravili da te je uopste verio.

da se vlasi ne dosete ;cool:

tako je. znas li koliko potencijalnih tema ima u raspletu i finalu ove ljubavne price?
imacemo materijala bar mesec dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back