Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Sva uradila, ocistila zube, nokti ofarbani u roze hrom boju, malo se pekla u solarijumu i sad idem da pazim decka od mamurluka i da se pakujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako me vrate ovi u petak popizduknucu jer sledeci petak ne mogu, radim...
I u petak cu raditi pre podne...
A nos mi sad zacepljen... I kao da imam temp... Fak!!!!
Sva uradila, ocistila zube, nokti ofarbani u roze hrom boju, malo se pekla u solarijumu i sad idem da pazim decka od mamurluka i da se pakujem.

Kad krećete?![]()
..gde ce te Trojo?U subotu ujutru. Bukirala sam hotel na aerdromu za petak vece, tako da krece odmor od petka.
..gde ce te Trojo?
U subotu ujutru. Bukirala sam hotel na aerdromu za petak vece, tako da krece odmor od petka.
Jadikujem
3 nedelje![]()
3 nedelje![]()
Mnogo daleko 24 sata put. U Austaraliju

Ne možeš sada da jadikuješ, šaljemo Troju u Australiju!

Odra me Republika Srbija na živo
Troja je kriva![]()

A bas je bio dobar onaj kvinsin brod.....sa onim sljokama i sjajem
- - - - - - - - - -
I da skuvacu kafu

..meni danas rekli da nikako kafu ne treba piti posle 19h najkasnije, ne zbog ne spavanja, vec kao utice na smanjenje kilograma u negativnom smislu....a i ja volim
kafu u ovo vreme i kasnije da popijem, prija mi...cak sam primetila u poslednje vreme da me i uspava cak![]()
al ujutro sunem, popodne sunem sve u hodu. I uvece sednem.Trojo, srecan put... Da nas izvestavas i saljes slike... Da i mi uzivamo...
Znaj da cemo u masti biti sa tobom...![]()
Svima kkoji idu na more i u toplije krajeve zaista pozitivno zavidim
A mene muz hoce da vodi u bec i na zlatibor...
Sto ja nisam mogla dobro da se udam pa da idem za ng negde na maldive ili neko more...
Ah sudbo
Idem na dvd da vam postavim sliku ... Od jesenas... Sad je nasla...
To ja sad ako vam geknem, da me pamtite![]()
Sve vas volim
- - - - - - - - - -
Ps. Popila sam panadol

Mene isto vata nocu, valjda zato sto tad imam mir i uzivam u kafi...sad ja ko bigial ujutro sunem, popodne sunem sve u hodu. I uvece sednem.