Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od ocaja sto su svi otisli na plazu osim menee sam oribala sva kupatila i sve podove i dvoriste i sad bih se ujedala za dupe
ne zato sto volim plazu,vec sto ne mogu kad ja hocu
ne cita mi se,ne gleda mi se tv,recimo mogla bih da se prezderem i malo utesim,al nemam bas nista sto je za tesenje u frizideru.a i ne znam sta bih
a vi kako te?
Ja sam sad oterala ovo dvoje velikih da prosetaju do plaze pa ako ne mogu da se kupaju neka sede tamo malo da dodju sebi. Beba konacno spava, oboje su kao samleveni.
Zvali Halo bebu pa se smirise jer su im rekli sve sto i ja. Da ne bese Cicak i njene price o dojenju zadnjih godina, ja to naravno nista ne bih znala.
I meni je krivo sto ne mogu na plazu kad ja hocu ali sta da se radi, proci ce i to.

slobodno idi zubaru
nema veze sto dojis
i idi sto prije
upravo zbog trudnoce i dojenja
meni dvije plombe pukle
i tri nova kvara na vec plombiranim zubima sam imala
sreca sreca radost :sad2:

Ma ok za ostale zube, to sam sredila u trudnoci, al ova mora bas da se operise, savetovao mi zuba da cekam, zbog lekova j svega, sad nisam pametna, mozda odem po deugo misljenje :S

- - - - - - - - - -

Meni su zubi prosli rel. ok za razliju od zglobova, tek sam pre jedno dve nedelje uspela da cucnem, a klecanje mi je i dalje nemoguce, kao i stiskanje sake u pesnicu izjutra.
I desni mi se povlace a to mi je najveca frka :sad2:

Ma ok za ostale zube, to sam sredila u trudnoci, al ova mora bas da se operise, savetovao mi zuba da cekam, zbog lekova j svega, sad nisam pametna, mozda odem po deugo misljenje :S

- - - - - - - - - -

Meni su zubi prosli rel. ok za razliju od zglobova, tek sam pre jedno dve nedelje uspela da cucnem, a klecanje mi je i dalje nemoguce, kao i stiskanje sake u pesnicu izjutra.
I desni mi se povlace a to mi je najveca frka :sad2:

Imaš bebca? :D
Ebote, dok ja položim vožnju ostali se smuvaju, venčaju, naprave porodicu, decu...
El seka ili bata?

@tema - odgledao film pa svratio ovde da vidim ima i normalne komunikacije ili napad spamera još traje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back