Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno gledam sto mi je racun za internet otiso sa £18 na £27 pa se zalim preko chata

Tako sam ja primetila da mi je račun za mobilni umesto 500 dinara otišao na preko 1000 dinara. Ali pošto mm plaća te račune on-line, nisam se mnogu uzbuđivala.
Mada mi je bilo sumnjivo jer ja mobilni uopšte ne koristim, služi mi samo da plaćam parking.
I onda mi sine da pogledam račun. Više trošim za plaćanje parkinga nego za telefoniranje.
I onda mi u subotu zakače kaznu što nisam platila parking na Štrandu, a ja zaboravila da su se i tamo pozicionirali da kradu narod pogotovo što tamo uglavnom idem bajsom.
Još se nisu setili da i bajsevima naplaćuju. E vala, neću im platiti kaznu, decu im hranim svaki dan i jednom zaboravim, a oni bi da me oderu. Bacila sam u smeće kaznu.
Serem vam se na Parking Servis! :tiganj:

- - - - - - - - - -

Ма, не, читамо ми, него нема потребе да коментаришемо.

Ти сама питаш, сама одговараш, ми смо сувишни :lol:
Ahahaha, pa to ti pričam, kao i Minđušici, niko mi ne treba, ja sam i ton majstor i voditelj i scenarista. :lol:

od ocaja sto su svi otisli na plazu osim menee sam oribala sva kupatila i sve podove i dvoriste i sad bih se ujedala za dupe
ne zato sto volim plazu,vec sto ne mogu kad ja hocu
ne cita mi se,ne gleda mi se tv,recimo mogla bih da se prezderem i malo utesim,al nemam bas nista sto je za tesenje u frizideru.a i ne znam sta bih
a vi kako te?

od ocaja sto su svi otisli na plazu osim menee sam oribala sva kupatila i sve podove i dvoriste i sad bih se ujedala za dupe
ne zato sto volim plazu,vec sto ne mogu kad ja hocu
ne cita mi se,ne gleda mi se tv,recimo mogla bih da se prezderem i malo utesim,al nemam bas nista sto je za tesenje u frizideru.a i ne znam sta bih
a vi kako te?

Ja sam sad probala neke uske pantalone od prošle godine, ne mogu da ih zakopčam.:sad2:

Operisao koren zuba pa cekam da anestezija popusti, utrnula glava

jel te bolelo? ja nikad ne dobijam anesteziju za plombiranje,bojim se igle,a jednom sam promenila zubarku,pa me kokoska nagovorila.uvece pocela meni da se krive usta,curi pljuvacka,cela strana lica pala.muz se usro,mislio da sam se uslogirala.ispostavilo se da je kokoska pogodila neki nerv sa anestezijom

- - - - - - - - - -

Ja sam sad probala neke uske pantalone od prošle godine, ne mogu da ih zakopčam.:sad2:

pridruzi se sestro,olaksajmo lunasi nespavanje :lol:

meni pada i kupaci,sasusila sam se od nerviranja

jel te bolelo? ja nikad ne dobijam anesteziju za plombiranje,bojim se igle,a jednom sam promenila zubarku,pa me kokoska nagovorila.uvece pocela meni da se krive usta,curi pljuvacka,cela strana lica pala.muz se usro,mislio da sam se uslogirala.ispostavilo se da je kokoska pogodila neki nerv sa anestezijom

Ma ništa, dere on i reze gore po kanalima, izvrnuo desni naopako, a ja samo razmisljam Boze daj sto pre da ovo zavrsi. Kada je uzeo iglu i konac nakon 15 minuta oranja, odmah sam zivnuo

I ja sam ranije mogla bez anestezije da podnesem plombiranje, više neću da se mučim. :rtfm:Pitam, ako će kratko da traje ne treba, a ako će da potraje, tražim na vreme.:telefon:

Ma ništa, dere on i reze gore po kanalima, izvrnuo desni naopako, a ja samo razmisljam Boze daj sto pre da ovo zavrsi. Kada je uzeo iglu i konac nakon 15 minuta oranja, odmah sam zivnuo

To je bilo ozbiljnije:eek:, ja sam zamislila ono bockanje iglama.

- - - - - - - - - -

nezveze,omatorio si :(
mislila sam da ces reci,a ja razmisljam,boze,sta li sad radi linda....

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back