Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tek sad pijem kafu...zaspali juyros u 5 i ko zna koliko...ova mala kad zavristi, napravi totalno opsadno stanje..samo nam je pokazala da se ne glupiramo i ne planiramo nista...sve ce ona da nas organizuje..:(
...ne znam gde sam, pa kao pijem kafu i forumasim da se sastavim...gospodjica naravno spaba, ❤ babicino :malav:

Sad mi javili da fotka koja je mojih ruku delo izasla u stranjske novine :lol:

Super. :) Bravo Regina.
Hocemo i mi videti tu fotku? :)

- - - - - - - - - -

Tek sad pijem kafu...zaspali juyros u 5 i ko zna koliko...ova mala kad zavristi, napravi totalno opsadno stanje..samo nam je pokazala da se ne glupiramo i ne planiramo nista...sve ce ona da nas organizuje..:(
...ne znam gde sam, pa kao pijem kafu i forumasim da se sastavim...gospodjica naravno spaba, ❤ babicino :malav:

:)
Tezak je to period, ali sva sreca brzo prodje. Dobro je sto vas je vise :) Ja sam bila sama, muz nenaspavan ode na posao, a ja ostanem sa nasim operskim pevacem. Koju je to glaschinu imalo i koliko se dralo... :D Sad je bas dobrica. Tih i miran. :)

- - - - - - - - - -

Tezak je to period, ali sva sreca brzo prodje. Dobro je sto vas je vise :) Ja sam bila sama, muz nenaspavan ode na posao, a ja ostanem sa nasim operskim pevacem. Koju je to glaschinu imalo i koliko se dralo... :D Sad je bas dobrica. Tih i miran. :)
Niko ni u komsuluku nije spavao, ovo nocas je bilo bss zestoko :( i mi se nadamo da ce brzo da prodje

Niko ni u komsuluku nije spavao, ovo nocas je bilo bss zestoko :( i mi se nadamo da ce brzo da prodje

Nama su jedno jutro dosli baba i deda ispod nas da nas pitaju sta radimo tom detetu. :D Sta god smo probali nije pomagalo. Vise je krestao nego sto je spavao. :D
Sad se svemu smejem, a znam da nam je svima bilo strava. Preumorni, hodali smo kao dva zombija. Klinci od moje sestre su vec sa 4 meseca spavali citavu noc, a nas maleni je tek sa 8 meseci poceo da spava u duzim nocnim intervalima, a postao je lak za gajenje tek kada je prohodao. Sa 11 meseci. Fazu puzanja je preskocio. Samo se odjednom digao i poceo da hoda. Tada se stvarno promenio.

- - - - - - - - - -

Divna je. :) Kako dobro uhvacen momenat. Tacno osetis energiju i uzbudjenje same trke.
A bas je tesko fotografisati ljude i zivotinje u pokretu.

Nama su jedno jutro dosli baba i deda ispod nas da nas pitaju sta radimo tom detetu. :D Sta god smo probali nije pomagalo. Vise je krestao nego sto je spavao. :D
Sad se svemu smejem, a znam da nam je svima bilo strava. Preumorni, hodali smo kao dva zombija. Klinci od moje sestre su vec sa 4 meseca spavali citavu noc, a nas maleni je tek sa 8 meseci poceo da spava u duzim nocnim intervalima, a postao je lak za gajenje tek kada je prohodao. Sa 11 meseci. Fazu puzanja je preskocio. Samo se odjednom digao i poceo da hoda. Tada se stvarno promenio.

- - - - - - - - - -

Divna je. :) Kako dobro uhvacen momenat. Tacno osetis energiju i uzbudjenje same trke.
A bas je tesko fotografisati ljude i zivotinje u pokretu.
Mi smo dobili neke kapi protiv grceva iz Beca, i kad pocnu da deluju jos je i smire, ali postoji vremenski razmak na koji se daju..pa kad je uhvati u tom periodu kad jos ne sme da ih oije...to je horor..jadna sva bude ljubicasta od bolova...a sve radimo sto je ikad radjeno da im se olaksa :(

- - - - - - - - - -

Овако и ми.

И има истине у томе да је дете добро касније кад ти до 3. године извади душу на кашичицу :lol:

Mi smo dobili neke kapi protiv grceva iz Beca, i kad pocnu da deluju jos je i smire, ali postoji vremenski razmak na koji se daju..pa kad je uhvati u tom periodu kad jos ne sme da ih oije...to je horor..jadna sva bude ljubicasta od bolova...a sve radimo sto je ikad radjeno da im se olaksa :(

Sve znam. :( A sto sirota vise place to se vise vazduha naguta, pa je jos vise boli stomacic. :( Djavolji krug.
I mi smo svasta pokusavali. I homepatiju i neke kapi iz Italije, ali ne mogu da kazem da nam je nesto stvarno pomoglo. To je takav period. Neke bebice ga prodju lakse i brze, a neke se bas namuce. Drzim pesnice da sve brzo prodje.
:cmok2:

- - - - - - - - - -

Овако и ми.

И има истине у томе да је дете добро касније кад ти до 3. године извади душу на кашичицу :lol:

Haha, bas tako. Sad je tako dobro dete da nam svi zavide. Ume sam da se igra, to bas voli, ne trazi stalno paznju, bas je opusten i veseo.

usisala, oribala podove, oribala kupatilo, pa na kraju i sebe :lol:
sela da iskuliram pa cu da kuham
napolju je pakleno :pljus: ne mrdam

ej deco kako resiti problem pranja zavese za tusiranje?
ja to cudo ne koristim, pa nemam iskustvo, a ova ovde je zrela za dezinfekciju i pranje
razmisljam da je potopim u neko sredstvo sa hlorom da to pobije floru i faunu na njoj, pa da je onda bacim u masinu na neku temp, ne znam dal bi smelo preko 40 C

kako vi?

Prilozi

• usisava z.gif
    usisava z.gif
    16 KB · Pregleda: 3
  • brisko.gif
    brisko.gif
    7 KB · Pregleda: 3
Sve znam. :( A sto sirota vise place to se vise vazduha naguta, pa je jos vise boli stomacic. :( Djavolji krug.
I mi smo svasta pokusavali. I homepatiju i neke kapi iz Italije, ali ne mogu da kazem da nam je nesto stvarno pomoglo. To je takav period. Neke bebice ga prodju lakse i brze, a neke se bas namuce. Drzim pesnice da sve brzo prodje.
:cmok2:

- - - - - - - - - -

Haha, bas tako. Sad je tako dobro dete da nam svi zavide. Ume sam da se igra, to bas voli, ne trazi stalno paznju, bas je opusten i veseo.
Hvala :zag: i mi se nadamo da ce brzo proci, a hoce li videcemo...namuci se mukica mala.

usisala, oribala podove, oribala kupatilo, pa na kraju i sebe[emoji38]sela da iskuliram pa cu da kuham

ja to cudo ne koristim, pa nemam iskustvo, a ova ovde je zrela za dezinfekciju i pranje
razmisljam da je potopim u neko sredstvo sa hlorom da to pobije floru i faunu na njoj, pa da je onda bacim u masinu na neku temp, ne znam dal bi smelo preko 40 C

kako vi?
Ja kupim jednom godisnje novu u onoj radnji sve za 160 i vise...kosta 320 dinara i lepo se odrzava godinu dana. Kad treba sve to sto si nabrojala da uradim vuse se isplati nova [emoji173]

Redz izvini preskocih fotku, odlicna je...odliicnaa :klap: bravo imas sigurnu ruku :ok:

Hvala :cmok2:

Ja kupim jednom godisnje novu u onoj radnji sve za 160 i vise...kosta 320 dinara i lepo se odrzava godinu dana. Kad treba sve to sto si nabrojala da uradim vuse se isplati nova [emoji173]

Ja to isto bacam i kupujem po potrebi. Ajde sto su pune kojecega, umeju i da se ubudjaju.

kako vi?

baci i kupi novu,to su jeftine stvari.bolje protiv budji kostaju oko 700 din kod kineza,

- - - - - - - - - -

ala kasnim,ebe me net

kako vi?

Ako je platicna, baci je u djubre i kupi platnenu. Nju mozes da peres u masini, ja stavim sa prostirkama za kupatilo na 60c. Traje vec 3 godine zavesa. Perem otprilike dvaput mesecno.

- - - - - - - - - -

evo sad gledam ima u ikei za oko 2 e, pa super
ja sam mislila da je to skuplja stvar pa reko da spasavam ovu...
onda cu da bacim....

Kupi platnenu. Plasticne su odvratne i strokave

nisam ni znala da ima platnna...aj videcu....bitno da se ne mlatim sa njom, nisam imala pojma da su jeftine...

dojim se vocnim jogurtom, domaca radinost ofkors, breskva sljiva banana, ufff osvezava, vrucinaaa :pljus:

- - - - - - - - - -

blago tebi kad imas ikeu.ja ne moram nista da kupim,samo da setam i razgledam

volim i ja ponekad da odem da razgledam, al uglavnom idem bas kad mi treba nesto...

Barim direktora da mi da još 2 dana godišnjeg.

- - - - - - - - - -

blago tebi kad imas ikeu.ja ne moram nista da kupim,samo da setam i razgledam

U BG se 10.avgusta otvara IKEA. :)

- - - - - - - - - -

Zavesa za tuš se pere u mašini najredovnije.
Pa na šta bi ličila ako je ne bi prali? A baš da kupuješ novu svakog meseca to je tek suludo.

- - - - - - - - - -

E tako, ispričah se ja sama sa sobom pa odoh.

Sad se setih, nema nam Minđušice. Ona je umela tako slatko da zajaši na temu i piše postove jedan za drugim, sama sebe da savetuje, hrabri, ispička, šta god treba....:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back