smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ma boli me,odoh da obuucem majicu da se kupam u njoj.dal da obucem kupaci ispod

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bezveze,omatorio si
mislila sam da ces reci,a ja razmisljam,boze,sta li sad radi linda....

Kao i sesi, uostalom
- - - - - - - - - -
Dakle, poodavno se nije desilo da otkucam post jedan za drugim i da se neko umetne izmedju :ljubinka:

ma boli me,odoh da obuucem majicu da se kupam u njoj.dal da obucem kupaci ispod![]()

ma boli me,odoh da obuucem majicu da se kupam u njoj.dal da obucem kupaci ispod![]()
Tako mm, i pliva u beloj majici. Isto ima alergiju na sunce.

Ja sam sad oterala ovo dvoje velikih da prosetaju do plaze pa ako ne mogu da se kupaju neka sede tamo malo da dodju sebi. Beba konacno spava, oboje su kao samleveni.od ocaja sto su svi otisli na plazu osim menee sam oribala sva kupatila i sve podove i dvoriste i sad bih se ujedala za dupe
ne zato sto volim plazu,vec sto ne mogu kad ja hocu
ne cita mi se,ne gleda mi se tv,recimo mogla bih da se prezderem i malo utesim,al nemam bas nista sto je za tesenje u frizideru.a i ne znam sta bih
a vi kako te?
)))ma boli me,odoh da obuucem majicu da se kupam u njoj.dal da obucem kupaci ispod![]()

ko te to slagaoGedam kako cu za dzabe da prodam robu i pocinjem da se preznojavam kao ku.rr.va u crkvi![]()

ko te to slagao
znoje se one na kuucu ne u crkvi![]()

Nisi bila na slovackoj svadbi
Ni jedna od drugarica ne sme da udje unutra![]()

što
bog sve prašta![]()

Meni treba osmica da se operise vec godinu dana, prvo sam bila trudna, sad dojim, dok zavrsim sa reprodukcijom ona ce da se pretvori u nesto krajnje nelepo![]()

slobodno idi zubaru
nema veze sto dojis
i idi sto prije
upravo zbog trudnoce i dojenja
meni dvije plombe pukle
i tri nova kvara na vec plombiranim zubima sam imala
sreca sreca radost![]()

I meni, ali kod mene je to genetski pa je bilo za očekivati.I desni mi se povlace a to mi je najveca frka![]()

Ma ok za ostale zube, to sam sredila u trudnoci, al ova mora bas da se operise, savetovao mi zuba da cekam, zbog lekova j svega, sad nisam pametna, mozda odem po deugo misljenje :S
- - - - - - - - - -
Meni su zubi prosli rel. ok za razliju od zglobova, tek sam pre jedno dve nedelje uspela da cucnem, a klecanje mi je i dalje nemoguce, kao i stiskanje sake u pesnicu izjutra.
I desni mi se povlace a to mi je najveca frka![]()