Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Npr,srpska i hrvatska zajednica opstaju, imaju zabavišta, škole i gimnaziju na maternjem jeziku. I više naselja gde žive u velikom broju. I onaj bivši guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić je rođen i odrastao u Mađarskoj.

- - - - - - - - - -

Nije svakom jasno.

Ok, komšije smo. Ali kad pogledaš da je Čarnojevic doveo oko 50.000 srba a danas ih ima 5-10.000 namece se pitanje gde su.

Ok, komšije smo. Ali kad pogledaš da je Čarnojevic doveo oko 50.000 srba a danas ih ima 5-10.000 namece se pitanje gde su.

Bilo je tu i mešovitih brakova, pa uticaj sredine...Opstaćeš duže kao manjina ukoliko izbegavaš sve ono što te vodi ka asimilaciji. Ali se onda to primećuje, nisi jedan od njih, nego izgledaš arogantno, jer želiš ostati onaj koji jesi.

Kad čovek to shvati, onda nema duple aršine, za druge i za svoje. Razume razloge, a sam radi kako misli da je za njega i decu mu najbolje, ili nema mogućnost izbora.

Bilo je tu i mešovitih brakova, pa uticaj sredine...Opstaćeš duže kao manjina ukoliko izbegavaš sve ono što te vodi ka asimilaciji. Ali se onda to primećuje, nisi jedan od njih, nego izgledaš arogantno, jer želiš ostati onaj koji jesi.

Kad čovek to shvati, onda nema duple aršine, za druge i za svoje. Razume razloge, a sam radi kako misli da je za njega i decu mu najbolje, ili nema mogućnost izbora.

Lepo ga spakuješ kao i uvek. :lol:

Koliko je njima dobro došlo što im se desio Orban.

Smejem se sestri i klincima, spasavala je zmiju od neke lepljive tapete u koju se, sirota, ulepila pa ju je zmija ujela, onda su trcali u hitnu, dobila je antitetanus; sad je kul a sestricina place za zmijom, ostade bez pola koze pa se brine kako ce preziveti po ovim vrucinama :))))

Cekam da sunce malo utihne pa da se bacim u more. Hebe me ova bledolikost, zasto, o zasto nisam garava?

- - - - - - - - - -

Smejem se sestri i klincima, spasavala je zmiju od neke lepljive tapete u koju se, sirota, ulepila pa ju je zmija ujela, onda su trcali u hitnu, dobila je antitetanus; sad je kul a sestricina place za zmijom, ostade bez pola koze pa se brine kako ce preziveti po ovim vrucinama :))))

Australija?

Sad udjoh u stan, napolju je "idealno" vreme. Koga interesuje leto u Beogradu, evo malo razbibrige za narednih par dana...

1234597_19988900-10212297153439272-1307224444-n_ff.jpg

Bog te smazo mene mogu komotno zaposliti u meteo sluzbu :lol:
Toliko mi se skljoko pritisak da nije bilo sanse da ustanem iz kreveta i krenem u dogovoreni izlet u prirodu....na kraju zaspala
I stigla kisa, pljusti, dobro da i nismo otisli :lol:
Inace prognoza za danas suncano vele genijalci :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back