Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Afro, koliko dugo joj daju vec espumisan?
Nama je on bio super plus sam ja pila caj od komoraca i kima i to je malo pomagalo da grcevi budu podnosljiviji.
Ne znam sta ti cera jede, mora voditi racuna o ishrani, takodje.
A da bi bio ucinkovit, espumisan se mora davati po 25 kapi bukvalno pre svakog podoja.
I naravno, za grcice je najbolji preparat kalendar i mantranje proci ce, proci ce..
Ne traje dugo, a cera ima srecu pa si joj ti tu sada da pripazis malenu da ona moze da proseta malo i izluftira glavu.
Kad sam se porodila bila je zima sa 60 i kusur dana bez sunca, ja em frisko porodjena, em oni bezbrojni sivi dani u debelom minusu, pa svaki dan sam htela bar tri puta da iskocim kroz zatvoren prozor :)))

Afro, koliko dugo joj daju vec espumisan?
Nama je on bio super plus sam ja pila caj od komoraca i kima i to je malo pomagalo da grcevi budu podnosljiviji.
Ne znam sta ti cera jede, mora voditi racuna o ishrani, takodje.
A da bi bio ucinkovit, espumisan se mora davati po 25 kapi bukvalno pre svakog podoja.
I naravno, za grcice je najbolji preparat kalendar i mantranje proci ce, proci ce..
Ne traje dugo, a cera ima srecu pa si joj ti tu sada da pripazis malenu da ona moze da proseta malo i izluftira glavu.
Kad sam se porodila bila je zima sa 60 i kusur dana bez sunca, ja em frisko porodjena, em oni bezbrojni sivi dani u debelom minusu, pa svaki dan sam htela bar tri puta da iskocim kroz zatvoren prozor :)))
Poceli su pre tri dana, dajemo Espumisan kako si ti davala i kako pise, ali i pored toga predproslu noc strasno, sinoc isto, nocas jos gore :(
Ona bas vodi racuna, nista jako, nista od mahunarki, ni paprike, tako kad nabrajam skoro da nista u ne jede :(
Ustvari jede ali biramo sta moze da izaziva grceve pa eliminisemo i opet ih ima. Nocas je mala bila svaki sat ipo prikacena na sisu. Malo mi rano za skok u razvoju, a i ne bi se grcila onako. Sad spavaju, pa cemo videti sta cemo dalje.
Za rucak pilav sa pilecim domacim mesom i corbica.
Reci cu joj za taj caj pa neka pije. Strah me da ne pomisli da je beba gladna pa da pocne da je dohranjuje,,jer joj je mleko dobro, i gladna nije sigurno.

Setaju, juce su bili 2h na plazi. Mogu gde god hoce tu sam i dosla da bi njoj olaksala. Doduse i svekrva kaze juyros vodi ovo malo gde god, da se ona (cerka), naspava, vidi joj podocnjake :(
Ona em prirpdno svetle puti em iscrpljena, pa kao poplava da je izbacila.

Nikako dohrana, neka prati broj upiskanih pelena i nema brige da je beba gladna.
Proci ce, sve to prodje, ali treba izdrzati taj pocetak.
Sestrina deca nisu imala nijedan jedini dan grceve a moj se siromasak zlopatio do cetvrtog meseca.. takve nam karte podeljene, sta da se radi..
Mozda colief kapi da joj daju, one imaju drugi mehanizam dejstva, pa da probaju sa tim, ne znam..

Nikako dohrana, neka prati broj upiskanih pelena i nema brige da je beba gladna.
Proci ce, sve to prodje, ali treba izdrzati taj pocetak.
Sestrina deca nisu imala nijedan jedini dan grceve a moj se siromasak zlopatio do cetvrtog meseca.. takve nam karte podeljene, sta da se radi..
Mozda colief kapi da joj daju, one imaju drugi mehanizam dejstva, pa da probaju sa tim, ne znam..
Kupice joj tata sad u povratku te druge kapi sto je rekao i Miler, valjda su to te iste.
Dobre su joj pelene, sve je ok, nadam se da ce tako i ostati.

Јој, што ја не волим маслине.

А ова моја кад је била мала, натакне ону маслину на прстић, па грицка као миш.

Па, што она грицка, нека грицка, и треба.

Него дође са оним крофнастим прстићима па и мени једну гурне у уста.:sad2:

Лепо?

Лепо, ћеро, како није...

И све чекам да се окрене, па да испљунем.

Али, не, звер стоји и стрпљиво чека да сажваћем и прогутам...

Шта ћу, поједем, све у сласт, само да би она јела.

Тек сам јој скоро открила да их не волим, али она је сада велика, и даље их једе, и баш сам срећна због тога.

Лепо?

Лепо, ћеро, како није...

Тек сам јој скоро открила да их не волим, али она је сада велика, и даље их једе, и баш сам срећна због тога.

:rotf:

ja nisam neki veliki obozavalac ovako zivih da ih jedem, preslano mi to
ali u testu, na pici, i tako te varijacije volim, malo ih bude ne dominiraju...

Лепо?

Лепо, ћеро, како није...

Jako su zdrave i bas lepo sto ih jede, a i ti po neku na silu sazvaci dobro ce ti ciniti.
Ja ih obozavam, ali posto sam par puta preterala, sad vodim racuna. Pijem kasuku svako jutro naste pa racunam dovoljno je to.

Jako su zdrave i bas lepo sto ih jede, a i ti po neku na silu sazvaci dobro ce ti ciniti.
Ja ih obozavam, ali posto sam par puta preterala, sad vodim racuna. Pijem kasuku svako jutro naste pa racunam dovoljno je to.

Користим и ја маслиново уље, али маслине, онако горке и слане, не могу па то ти је :(

- - - - - - - - - -

Isekla ciniju lubenice da ima ovo moje dete spremno. Podocnjaci joj se spustili do pola obraza :(
Pijem kafu :kafaz:

Читала сам негде да беба има грчеве.

Само то је довољно да јој подочњаци сиђу до пета, и ова моја је имала, пуна три месеца.

Мало је рећи да сам бројала дане, сате и минуте сам бројала и плакала заједно са њом.

Користим и ја маслиново уље, али маслине, онако горке и слане, не могу па то ти је :(

- - - - - - - - - -

Читала сам негде да беба има грчеве.

Само то је довољно да јој подочњаци сиђу до пета, и ова моја је имала, пуна три месеца.

Мало је рећи да сам бројала дане, сате и минуте сам бројала и плакала заједно са њом.
Uh, ova ne place al je iscrpi bas. Doduse ja sam tu da joj olaksam maximalno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back