Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma neka pogledaju film pritjazenije...ima se sta videti. :lol:

]

Plus rukinje kidaju kolko su dobre ribe :)
18513324_559436304444460_15638499910746112_n.jpg

18160833_1567128093320353_4903072529821728768_n.jp  g

search

images

images

00223.jpg

Poslednja izmena:
pomerila...:sad2:

ne zaboravi da uradiš fasadu na kući,zameniš oboja ulaznih vrata i postaviš pločice u novoj kući u hodniku i kuhinje...:rtfm:

ti imas da renoviras kupatilo i kuhinju i menjas parket, e i ulazna vrata dobro si ih pomenula i to bi mogla :zkez:
a i fin porez na lokaciju imas :zkez:

al cu da uzivam u dvoristu, injao kad zapatim macke, kokoske, basticu, masala....dok se vi gusite u smogu i betonu, al barem setate fensi dupe knezom :smeker:

:lol:

...uzivam u hladnom talasu koji dolazi....da rashladi pa da spavam, kad je kod mene danas i veceras bilo ovako, kako li je kod Metle :( ne mogu ni da zamisljam :(

...jos samo da pocne da pada pa da gasim sve i da spavam, valja meni ustati ujutro u 6h i pravac klinika i doktori i tako :aha: :(

Zlozi, i ja volim plave dečake, tj momke, tj ljude, meni su savršeni, ja crnog ne bih pogledala niti skontala pa da je ne znam kakav lepotan :zaljubljena:
Nijednog momka nisam imala da nije bio plav, nijednog :lol:
A keva moja je oduvek volela crne i pita ona sada sestrine klince - je li deco, je l' vam je lep brat ili je plav?! :lol:
Znači, bila sam se uvredila, nisam joj dala nedelju dana da mi vidi dete :))))

Zlozi, i ja volim plave dečake, tj momke, tj ljude, meni su savršeni, ja crnog ne bih pogledala niti skontala pa da je ne znam kakav lepotan :zaljubljena:
A keva moja je oduvek volela crne i pita ona sada sestrine klince - je li deco, je l' vam je lep brat ili je plav?! :lol:
:lol:

:zcepanje: znaci, stavila bih joj dozivotnu zabranu na unuce. :sad2:

- - - - - - - - - -

a ova stoi se udala za egipcanina, ona uvek volela crne i sad cekaju bebu i on se nada da ce beba biti svetla (on voli da ima svetlu decu), a ona zeli tamnu bebu. al fora je sto je ona prirodno tamnoputa i izbelela je kozu tako sto dve godine nije izlazila na sunce. on ce da se onesvesti kada bude video crnu bebu. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

plus je crni gen dominantan....:lol: sansa da beba bude svetla je ko kad bih ja imala sa plavusanom bebu, a ocekujem da bude crna. :rotf:

A moja majka je druga krajnost, njoj su njenu unuci najlepsi, znaci samo njeni i druge lepe dece nema. I jednom je komsinica pita za sina od moje najmladje sestre - roditelji mu onako lepi, a na koga on lici?! Majka je frktala danima na to, a kad se toj komsinici rodio unuk, na prvo javno pojavljivanje moja majka je pitala komsinicu - na koga ima tolike usi, poletece ti unuk jos malo?! :lol:

:zcepanje: znaci, stavila bih joj dozivotnu zabranu na unuce. :sad2:

- - - - - - - - - -

a ova stoi se udala za egipcanina, ona uvek volela crne i sad cekaju bebu i on se nada da ce beba biti svetla (on voli da ima svetlu decu), a ona zeli tamnu bebu. al fora je sto je ona prirodno tamnoputa i izbelela je kozu tako sto dve godine nije izlazila na sunce. on ce da se onesvesti kada bude video crnu bebu. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

plus je crni gen dominantan....:lol: sansa da beba bude svetla je ko kad bih ja imala sa plavusanom bebu, a ocekujem da bude crna. :rotf:

Zato je najbolje biti smedj :mrgreen::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back