gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
ma neka pogledaju film pritjazenije...ima se sta videti.
]
Plus rukinje kidaju kolko su dobre ribe

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neka pogledaju film pritjazenije...ima se sta videti.
]

a sto kofer, pa vi se to useljavate
![]()

možda nam se i svidi...![]()

..Ruskinje i jesu jedne od najlepsih zena...pa moze neko da ne voli taj narod ali ako je iole realan onda mora piznati da su lepi..i zene i muskarci...

to bi mi se isplatilo, taman se zamenimo, ja odoh u temerin dusu da odmorim, a vi se zajebavajte po knez mihajlovoj do mile volje
Pogledajte prilog 446213
al kad se istopite sa betonom nema predomisljanja![]()

popravićemo klimu...![]()

radi bre, upravo se klimam
pupu pomeri se smesta![]()

To uglavnom ljubitelji/ce ovih arapskih armenoidnih faca ne vole ruse i ostale evropske narode i izgled/fizionomiju.![]()

pomerila...
ne zaboravi da uradiš fasadu na kući,zameniš oboja ulaznih vrata i postaviš pločice u novoj kući u hodniku i kuhinje...![]()

valjda je ovo lepse.
![]()

ne mogu ni da zamisljam 

)))Zlozi, i ja volim plave dečake, tj momke, tj ljude, meni su savršeni, ja crnog ne bih pogledala niti skontala pa da je ne znam kakav lepotan
Nijednog momka nisam imala da nije bio plav, nijednog
A keva moja je oduvek volela crne i pita ona sada sestrine klince - je li deco, je l' vam je lep brat ili je plav?!
Znači, bila sam se uvredila, nisam joj dala nedelju dana da mi vidi dete)))

Zlozi, i ja volim plave dečake, tj momke, tj ljude, meni su savršeni, ja crnog ne bih pogledala niti skontala pa da je ne znam kakav lepotan
Nijednog momka nisam imala da nije bio plav, nijednog
A keva moja je oduvek volela crne i pita ona sada sestrine klince - je li deco, je l' vam je lep brat ili je plav?!
Znači, bila sam se uvredila, nisam joj dala nedelju dana da mi vidi dete)))
znaci, stavila bih joj dozivotnu zabranu na unuce. 

sansa da beba bude svetla je ko kad bih ja imala sa plavusanom bebu, a ocekujem da bude crna. 
Ma strašno![]()

znaci, stavila bih joj dozivotnu zabranu na unuce.
- - - - - - - - - -
a ova stoi se udala za egipcanina, ona uvek volela crne i sad cekaju bebu i on se nada da ce beba biti svetla (on voli da ima svetlu decu), a ona zeli tamnu bebu. al fora je sto je ona prirodno tamnoputa i izbelela je kozu tako sto dve godine nije izlazila na sunce. on ce da se onesvesti kada bude video crnu bebu.
- - - - - - - - - -
plus je crni gen dominantan....sansa da beba bude svetla je ko kad bih ja imala sa plavusanom bebu, a ocekujem da bude crna.
![]()