...sve ih je srpska rodila majka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa bas im hvala

ubedjuju me kako su rusi njanjavi.
- - - - - - - - - -
i kako srbi bo0lje izgledaju, zato sto rusi imaju decije face, a srbi imaju prave muske face. to sto ja svaki put u gradskom prevozu dozivim stravu, to nikom nista.![]()
Viš da je sve izokrenuto ...ispade da što si grdji to bolje izgledas...tako reći što ružniji to bolje

valjda rusi deluju bezopasno, jer su generalno svetliji od srba.![]()

A kako im tek onda deluju skandinavci originalni potomci "strasnih" Vikinga
Koji su svetliji od najsvetlijih rusa...
sta sa time dobijas jbt...autogol...za njih kazu da su picike.
mada su s eskandinavci pretovrili u picike, al to nema veze sa tenom.
I sta vredi ako neko deluje opasno/ruzno a zapravo nije opasansta sa time dobijas jbt...autogol...
meni su generalno nordijski tipovi najlepsi. rusi su mi isto lepi...
Ja znam samo da je ono sto je od vajkada lepo i simetricno i dalje tako i ostace tako nevezano za sve ostalo...to nema ama bas nikakve veze sa "opasnoscu" i slicno...
naravno da lepota i simetrija nemaju veze sa tim dal je neko opasan ili ne.
Al' dobro to je internet on sve trpi
))To ocigledno nije jasno dobrom delu zagovaraca te gluposti o opasnim facama i slicnoAl' dobro to je internet on sve trpi
))

kapiram da je on nordijski tip tjah ima nordijsku facu i sta ja da radim sto je on svetao sa svetlim ocima, kada je takav meni prelep.
da mi nije krstarice ne bih znala da sam psihopata.
al pazi, nije cak ni copy paste iz zute stampe nego uredno publikovano ono ga i na pubmedu
Individual differences in bitter taste preferences are associated with ...

i zato su rusi bezopasni, jer imaju decije face.
ovo je glumac kojeg bih ja sredila ko mace muskatlu.kapiram da je on nordijski tip tjah ima nordijsku facu i sta ja da radim sto je on svetao sa svetlim ocima, kada je takav meni prelep.
![]()
znaci ja sam pristojana i lepapa bas im hvala
al u isto vreme sam psihopata jer pijem kafu bez secera
pa sad sam zbunjena, ko sam ja, sta sam ja, odakle dolazim
- - - - - - - - - -
tema: krempita iz skroz dobre pekare 0 poena, nikad vise, voda i zelatin

Ma to je bzvz prica ...kapiram nesigurnost, ono bolje naci nekog groba pa pored njega liciti na nesto nego nekog normalnog i ostati neprimecena...ne bih znao sta podstice tako suludo razmisljanje
elem sto se Rusa tice ...Decije face ili ne (sta god to znacilo, do skora su se svi lomili oko toga )...
![]()
![]()