Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni su plavuse lepe, ali znate kako ima lepih Arapkinja. Nisam to ni znala dok nisam dosla ovde. Prekrasne su. :)

Naravno to niko ne spori, no opet govorimo o nekoj vecini :)

Plus ja sto sam video ovde arapa u germaniji to su mahom mesani ko zna sa cime ....od onog arapskog im ostao samo ten jos pomalo pa ih to cini realativno atraktivnim :)
Elem svi misle da su Sloveni svi odreda plavi, to nije tako...ima prelepih tamnokosih devojaka slovenskog porekla, smedjokosih koliko hocete...ne bih rekao da su plavuse nesto narucito zastupljenije .
- - - - - - - - - -

tata egipcanin hoce svetlo dete, a mama je isto tamnoputa. :lol:

Tesko jako tesko :lol:

Jedino ako mama potice iz nekih krajeva u kojima je narod dominanto svetliji pa dete povuce na ujaka ili tako nesto...ili eventualno na kosmiju :mrgreen: :lol:

I meni su plavuse lepe, ali znate kako ima lepih Arapkinja. Nisam to ni znala dok nisam dosla ovde. Prekrasne su. :)

...ma sve je to lepo, nisam ni ja bas bele puti, ali nisam ni njihova....nekako nemam nista protiv ali nisam ni za...prosto su mi nekako odbojni, narocito od kad se
sve ovo desava sa tim arapima....nesto mi sve cesce prolazi kroz glavu "daleko im lepa kuca, samo da odu"....pa mi valjda ni oni sto su mi bili lepi, vise nisu...

riblja corba, bake rolls, napolitanke i film
pa definicija nirvane
nargile.gif

- - - - - - - - - -

Tople sendvice prsuta sir kecap i dinju

bog te hebo kako ne umres od toliko sendvica, aman dete promeni to, skuvaj bre nekad nesto :sad2:

...sad dosla od lekara....zakazan novi skener za sredinu septembra i novi magnet par dana posle...da se prati pa da se vidi sta ce dalje....eto :aha:

...smuckala najvecu solju kafe. sela na terasu duva pa mi bas prija malo da se rashladim...

...sad dosla od lekara....zakazan novi skener za sredinu septembra i novi magnet par dana posle...da se prati pa da se vidi sta ce dalje....eto :aha:

...smuckala najvecu solju kafe. sela na terasu duva pa mi bas prija malo da se rashladim...

Pa ok.
Onda iskoristi leto, kad odeš kod dece da uživaš koliko god možeš i da ne razmišljaš o tome, već da se odmoriš i opustiš!
Jasno?
Jasno :))))

Mmmmmmirišu mi usta od srpskih malina....ima ženi turim pod aljinu kad je vidim :)

Mnogo su lepe srpske maline, svaka nam čast.

Нама претекло од оних из дворишта, па сам јуче направила две тегле џема.

Нека се нађе за зиму.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back