- Poruka
- 29.459
Zato je najbolje biti smedj![]()
ja ne znam sta on ceka..plavu bebu?

ja ne znam koja to verovatnoca mora da bude i kakva genetika da s eupetlje da bi dobio nesto svetlo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato je najbolje biti smedj![]()

jedem ogromnu salatu i slušam strava interpretaciju jedne strava pesme
- - - - - - - - - -
moj naklon modesti

jeste a posle da kukaš kako dorćol bazdi

ja ne znam sta on ceka..plavu bebu?
ja ne znam koja to verovatnoca mora da bude i kakva genetika da s eupetlje da bi dobio nesto svetlo.![]()
Mocoooo![]()
I baci link za strava interpretaciju, da ti pravim drustvo.![]()
Msm u kosmatom smilu smedjokos
- - - - - - - - - -
Nisam skapirao ko oce sta ? Tata Nemac oce svetlo dete a mama je tame kose i puti ili ?

I meni su plavuse lepe, ali znate kako ima lepih Arapkinja. Nisam to ni znala dok nisam dosla ovde. Prekrasne su.![]()

tata egipcanin hoce svetlo dete, a mama je isto tamnoputa.![]()

I meni su plavuse lepe, ali znate kako ima lepih Arapkinja. Nisam to ni znala dok nisam dosla ovde. Prekrasne su.![]()

Tople sendvice prsuta sir kecap i dinju

...sad dosla od lekara....zakazan novi skener za sredinu septembra i novi magnet par dana posle...da se prati pa da se vidi sta ce dalje....eto![]()
...smuckala najvecu solju kafe. sela na terasu duva pa mi bas prija malo da se rashladim...
)))Pa ok.
Onda iskoristi leto, kad odeš kod dece da uživaš koliko god možeš i da ne razmišljaš o tome, već da se odmoriš i opustiš!
Jasno?
Jasno)))

Mmmmmmirišu mi usta od srpskih malina....ima ženi turim pod aljinu kad je vidim![]()
Mnogo su lepe srpske maline, svaka nam čast.