Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sta vredi ako neko deluje opasno/ruzno a zapravo nije opasan :lol: sta sa time dobijas jbt...autogol...

- - - - - - - - - -

za njih kazu da su picike.

mada su s eskandinavci pretovrili u picike, al to nema veze sa tenom.

Slazem se, nego sam mislio apropo te boje itd...
Opet me ititira to sto neko tripuje ako se mrsti ili ima opasnu facu (kapiram ruznu) da je zaista opasan...to je van pameti..

To ocigledno nije jasno dobrom delu zagovaraca te gluposti o opasnim facama i slicno :lol: Al' dobro to je internet on sve trpi :)))

i zato su rusi bezopasni, jer imaju decije face. :lol:

ovo je glumac kojeg bih ja sredila ko mace muskatlu. :lol: kapiram da je on nordijski tip tjah ima nordijsku facu i sta ja da radim sto je on svetao sa svetlim ocima, kada je takav meni prelep.

Tom-Hiddleston-461558.jpg

al pazi, nije cak ni copy paste iz zute stampe nego uredno publikovano ono ga i na pubmedu :sad2:
Individual differences in bitter taste preferences are associated with ...

nisu morali da rade studiju, mogli su meni da plate sve bih im potvrdila. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

idem da skuvam kafu...sa secerom. :rotf:

- - - - - - - - - -

a na konto plavusana...secam se bila u vrticu ono predsolsko i naravno odrasli, stoka, me prozivali kao koji su mi decaci najlepsi, ja reko plavi....jao kad je tu nastala cika i vriska da mi objasne kako su pravi muskarci sa crnom kosom....nisu mi objasnili. :lol:

- - - - - - - - - -

tako mala, a vec rasista. :zcepanje:

i zato su rusi bezopasni, jer imaju decije face. :lol:

ovo je glumac kojeg bih ja sredila ko mace muskatlu. :lol: kapiram da je on nordijski tip tjah ima nordijsku facu i sta ja da radim sto je on svetao sa svetlim ocima, kada je takav meni prelep.

Tom-Hiddleston-461558.jpg

Ma to je bzvz prica ...kapiram nesigurnost, ono bolje naci nekog groba pa pored njega liciti na nesto nego nekog normalnog i ostati neprimecena...ne bih znao sta podstice tako suludo razmisljanje

elem sto se Rusa tice ...Decije face ili ne (sta god to znacilo, do skora su se svi lomili oko toga )...
220px-Danila_Kozlovsky_Odessa.jpg

622ecbf6180cd1256a54f30c68dcd3e5.jpg

E sada naravno ako je to previse bebasto ili previse evropski...nema problema stize novi talas Migranata (hm jesu li samo migranti)...za sve ove silne koje vole markantost i taj preplanuli ten i nos itd...
2u1RqK7.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back