Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači,kakvog koelgu imam,nijedan mu nije ravan...:heart:
došo mi po ovoj vrućini i vadio neka sranjca od rastinja iz kamenjara jerbo sam ja dobila ideju da rasturim kamenjar ,da ga izravnam i posejem travu...pun mi q plevljenja...
nagrađen je čiz kejkom i pivom...ljubi ga koleginica...

dok je on vadio,ja očistila kajsije i eno se uredno kuha marmeladen u pekarici za lebac...
sad ću pravim deci ručak,pa da pravim neko lomatanje po kuhinjskim elementima,pa ću idem da menjam neke bajsove,da kupim neke saksije i presađujem i takooooo...

sutra ću da nirvanišem uz kotlić...:manikir:

Necete verovati sta nam se desilo :rotf:

Idemo na bubanj potok buvljak
Ja nadjem preko plan plusa sve kako otici busom
Ulazimo u bus 306 i ja srecom pitam vozaca jel to to, naucena od ranije da se srpakim sajtovima ne sme verovati
Kaze vozac i jeste i nije, ova linija ide ali samo dva autobusa u 6 i u 8 i nesto, sad je pola deset, sad samo do lestana
Molim!!!!
Pa sta cemo sad, a vec se vozimo smederevskim putem
Nista kaze sidjite u lestane pa stopirajte
U busu se ubaci fin covek kaze slobodno stopirajte to svi rade a svi idu na tamo pa ce vas pokupiti
Majko mila nisam u eu stopirala sad cu u srpskoj vukojebini
Ajde stopracemo, avantura velimo mi
Stopiramo stane taksista sa kolgom, van duznosti, posli i oni na buvljak
Bla bla truc sa njima i stigli, treba nesto platimo, ako ocet castite za pivo, damo im dvesta kinti, cao zdravo hvala
Povratak, stopiramo opet da idemo nazad u lestane na bus
Stopiramo 15 min vec nam nije dobro od vreline, podne je, niko da staje
Kazem ja al bi bila fora da nam oni naidju
Ovaj vec odusto, gleda kolko ima km pesacenja, 5km, nije frka u km no sto je podne, pa skupljace nas pored puta kad umremo od vreline
Ma niko da stane, kaze on ajmo peske...ja vec ocu ritualno da se bacim ispod nekog kamiona
Kad vidim, ide onaj taksista :eek: I oni se veacaju sa buvljaka, jaoooo neverica, mi im mahnemo, oni se smeju i staju
Opet bla bla truc, ajde sudbina je ajde sa nama na pivo, mi bi rado al smo gladni i mrtvi, moramo se dokopati grada imamo zakazan rucak
Dovezu nas do kaludjerice, tu oni zive, mi ih opet castimo sa dvesta kinti za jos po jedno pivo, pozdrav
Onda od kaludjerice autobusom ka civilizaciji
Znaci souuuu :rotf:

Necete verovati sta nam se desilo :rotf:

Idemo na bubanj potok buvljak
Ja nadjem preko plan plusa sve kako otici busom
Ulazimo u bus 306 i ja srecom pitam vozaca jel to to, naucena od ranije da se srpakim sajtovima ne sme verovati
Kaze vozac i jeste i nije, ova linija ide ali samo dva autobusa u 6 i u 8 i nesto, sad je pola deset, sad samo do lestana
Molim!!!!
Pa sta cemo sad, a vec se vozimo smederevskim putem
Nista kaze sidjite u lestane pa stopirajte
U busu se ubaci fin covek kaze slobodno stopirajte to svi rade a svi idu na tamo pa ce vas pokupiti
Majko mila nisam u eu stopirala sad cu u srpskoj vukojebini
Ajde stopracemo, avantura velimo mi
Stopiramo stane taksista sa kolgom, van duznosti, posli i oni na buvljak
Bla bla truc sa njima i stigli, treba nesto platimo, ako ocet castite za pivo, damo im dvesta kinti, cao zdravo hvala
Povratak, stopiramo opet da idemo nazad u lestane na bus
Stopiramo 15 min vec nam nije dobro od vreline, podne je, niko da staje
Kazem ja al bi bila fora da nam oni naidju
Ovaj vec odusto, gleda kolko ima km pesacenja, 5km, nije frka u km no sto je podne, pa skupljace nas pored puta kad umremo od vreline
Ma niko da stane, kaze on ajmo peske...ja vec ocu ritualno da se bacim ispod nekog kamiona
Kad vidim, ide onaj taksista :eek: I oni se veacaju sa buvljaka, jaoooo neverica, mi im mahnemo, oni se smeju i staju
Opet bla bla truc, ajde sudbina je ajde sa nama na pivo, mi bi rado al smo gladni i mrtvi, moramo se dokopati grada imamo zakazan rucak
Dovezu nas do kaludjerice, tu oni zive, mi ih opet castimo sa dvesta kinti za jos po jedno pivo, pozdrav
Onda od kaludjerice autobusom ka civilizaciji
Znaci souuuu :rotf:

Sta si pazarila?

- - - - - - - - - -

Ja sam isla da zamenim cipele, reko da bacim pogled sta ima po prodavnicama... kuku ovo je dzungla, milion ljudi? Setaju sa decom u kolicima, napolju predivan dan.
Ne kapiram te izlaske po trzim centrima.
Samo sam zamenila cipele- nisu luj xiv:mrgreen:
Morala sam jos jedan par da uzmem na snizenju jer su glupi, nisu hteli da mi daju store credit da izjednace razliku u ceni

dobro vece :zurka:
20170624_220702.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back