Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cicak ne lupaj, nije smesno

vejo, 8 godina se feniram kod nje, ispratila sam celu prethodnu tuznu ljubavnu pricu i nagli zaokret u vidu trenera pre tacno godinu dana. od tada je 20kg mrsavija i srecno udata za 15 godia mladjeg tipa :lol:

Kako nam bre Kvins nisi pisala o njima ranije? Znaš da volimo te ljubavne priče sa srećnim krajem. :zaljubljena:

Meni nešto pripadne muka kada krene ta balavurdija 10-15 godina mlađa od mene da mi se nabacuje. I sto puta sam se pitala kako je to moguće da smo toliko različiti? Da neko nema tih prepreka u glavi, a neki smo totalno zatucani? I onda skapiram da je to isto kao i oni što su zatucani po pitanju religije pa im je to bitno. Nema razlike između mene i njih. Tuga sestro, tuga...

Nemoj paničiti, što bi moj drug za svog oca rekao - taj bez sekire ne odlazi.

Znam da ti je frka ali biće to sve ok.

Mene užasno boli glava i uvo je počelo da me žiga, a sama sam do petka, pa to je naprosto prekrasno.

- - - - - - - - - -

Još ova gomnjiva kiša ceo dan, ni nos nismo promolili napolje.

Nemoj paničiti, što bi moj drug za svog oca rekao - taj bez sekire ne odlazi.

Znam da ti je frka ali biće to sve ok.

Mene užasno boli glava i uvo je počelo da me žiga, a sama sam do petka, pa to je naprosto prekrasno.

- - - - - - - - - -

Još ova gomnjiva kiša ceo dan, ni nos nismo promolili napolje.
Luno, ja se suzdržavam da ne dosađujem, ali niko na svetu nije nesrećniji od mene zbog vremena. Ja iz sopstvene kože hoću da iskočim.
I šamarala bih se, grebala, žderem kao stoka, ždrapala bih se, svađala, tukla i udarala, ali ništa ne pomaže.
Zima mi svake godine sve teže pada. :sad2:
Da ne spominjem boleštine, slince, upale grla, viruse, prehlade... Svi smo kao besni kerovi zatvoreni u kuću po 4 meseca.
Ja dobila novi ženski crveni bicikl sa korpom, najlepši na svetu i moći ću da ga vozim tek na proleće.
Planirala za vikend da idemo na klizanje, ali se klinja razboleo. I tako...:dash:

Luno, ja se suzdržavam da ne dosađujem, ali niko na svetu nije nesrećniji od mene zbog vremena. Ja iz sopstvene kože hoću da iskočim.
I šamarala bih se, grebala, žderem kao stoka, ždrapala bih se, svađala, tukla i udarala, ali ništa ne pomaže.
Zima mi svake godine sve teže pada. :sad2:
Da ne spominjem boleštine, slince, upale grla, viruse, prehlade... Svi smo kao besni kerovi zatvoreni u kuću po 4 meseca.
Ja dobila novi ženski crveni bicikl sa korpom, najlepši na svetu i moći ću da ga vozim tek na proleće.
Planirala za vikend da idemo na klizanje, ali se klinja razboleo. I tako...:dash:
Ovako i ja... Mrzim zimu... Ali mrzim

Daleko bi taj doguro :lol:
Posle mene ni pakao mu nece tesko pasti :malav:
ja evo vec sat vremena mozgam kome da ostavis nalog,takve lude nema dve :heart:

- - - - - - - - - -

meni bas zao sto vi ne volite zimu.ja sam setala sat vremena pre podne i dosla sva vesela kuci

Izlazila sam i ja... Ali ne znam zasto se vracas vesela? Sta te razveselilo?
Kisa? Bare? Hladnoca? Sivilo? Oblaci?

pa sta smo radili sa 20 godina,seksali se po ceo dan
Pa da sa nekim svojih godina tada, ti u dvadesetim oni u dvadesetim, pa ti je normalno
Sta ja da radim sad sa klincem od 20 god, taj ni da hebe dobro ne zna realno...pali bre
Meni kres kombinacije ne trebaju, a i da ih ocu ne bih ih sa klincima sprovodila sigurno
A tek za nesto vise od kresa derle ne moze da ti sluzi
Ma potpuno mi je bez ikakvog smisla i da zamislim sebe sa nekim takvim...brrr :zima: meni su to deca, na mentalnom nivou, ja se cak i ne druzim sa mladjima...

Drugo je kad zena od 45 fura sa tako puno mladjim pa to bude pastuv od 30
Ja nisam u godinama kada mogu sa nekim velikim razlikama da furam....cekaj kad omatorim pa cu onda :malav:

Drugarica juce dobro rekla, ima 36, kaze moje godiste il pozenjeno il su idioti, stariji su mi krsine to necu, osaju mi mladji tu oko 30 banki :rotf:

Posle mene ni pakao mu nece tesko pasti :malav:

Izlazila sam i ja... Ali ne znam zasto se vracas vesela? Sta te razveselilo?
Kisa? Bare? Hladnoca? Sivilo? Oblaci?

pa nosis veselje u sebi.sta je kisa ili blato da me oneraspoloze?kisa,nosis kisobran,uzivas u vazduhu,u mirisu mokre trave,sneg,obuces se debelo,kapa sal,sazivis se sa mrazom,sa skripanjem snega,sa vetrom...sta znam,ja bas uzivam u vemu osim sto hocu da se ubijem kad dodje maj i sve pocne da cveta i pocnu prve vrucine:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back