Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trojo, srecan put... Da nas izvestavas i saljes slike... Da i mi uzivamo...
Znaj da cemo u masti biti sa tobom... :)

Svima kkoji idu na more i u toplije krajeve zaista pozitivno zavidim :)
A mene muz hoce da vodi u bec i na zlatibor... :aha:
Sto ja nisam mogla dobro da se udam pa da idem za ng negde na maldive ili neko more...
Ah sudbo :lol:

Idem na dvd da vam postavim sliku ... Od jesenas... Sad je nasla...
To ja sad ako vam geknem, da me pamtite :lol:

Sve vas volim :heart:

- - - - - - - - - -

Ps. Popila sam panadol

A bas je bio dobar onaj kvinsin brod.....sa onim sljokama i sjajem

- - - - - - - - - -

I da skuvacu kafu

..meni danas rekli da nikako kafu ne treba piti posle 19h najkasnije, ne zbog ne spavanja, vec kao utice na smanjenje kilograma u negativnom smislu....a i ja volim
kafu u ovo vreme i kasnije da popijem, prija mi...cak sam primetila u poslednje vreme da me i uspava cak :)

..meni danas rekli da nikako kafu ne treba piti posle 19h najkasnije, ne zbog ne spavanja, vec kao utice na smanjenje kilograma u negativnom smislu....a i ja volim
kafu u ovo vreme i kasnije da popijem, prija mi...cak sam primetila u poslednje vreme da me i uspava cak :)

Mene isto vata nocu, valjda zato sto tad imam mir i uzivam u kafi...sad ja ko bigi :lol: al ujutro sunem, popodne sunem sve u hodu. I uvece sednem.

- - - - - - - - - -

Trojo, srecan put... Da nas izvestavas i saljes slike... Da i mi uzivamo...
Znaj da cemo u masti biti sa tobom... :)

Svima kkoji idu na more i u toplije krajeve zaista pozitivno zavidim :)
A mene muz hoce da vodi u bec i na zlatibor... :aha:
Sto ja nisam mogla dobro da se udam pa da idem za ng negde na maldive ili neko more...
Ah sudbo :lol:

Idem na dvd da vam postavim sliku ... Od jesenas... Sad je nasla...
To ja sad ako vam geknem, da me pamtite :lol:

Sve vas volim :heart:

- - - - - - - - - -

Ps. Popila sam panadol

Ne moras da nas volis, neces riknuti ne brini :lol:

Mene isto vata nocu, valjda zato sto tad imam mir i uzivam u kafi...sad ja ko bigi :lol: al ujutro sunem, popodne sunem sve u hodu. I uvece sednem.

...ja skoro legnem:lol:

...skuvam kafu pa se sredi za krevet, i prenesem tamo sve, pa pijuckam kafu ususkana pod jorancetom, milina jedna i svaki put zadremam...to tako kad se
skroz smirim i opustim, i znam da ne moram ujutro nigde, cim moram ja kao da poludim, ni zaspati ni smiriti se, vrtim se kao da me neki pundravci spopadnu...bas bzvz osecaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back