- Poruka
- 29.459
ma znam ja priču nego, brte...gluma, šminka, scenografija..malčice samo bolje nego boj na kosovu..
razumem te potpuno, covek se spremi za epsku avanturu, a saceka ga film o pletenju
...ja ga upravo obrisala sa harda da vise ne smeta.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma znam ja priču nego, brte...gluma, šminka, scenografija..malčice samo bolje nego boj na kosovu..
...ja ga upravo obrisala sa harda da vise ne smeta.
a sto tako drzis, pa tu nema sutra v od vitamina
sve sto blendujes i seckas tako sveze to moras odmah i popiti, inace posle pijes samo cistu celulozu i secere
šta vam je odjednom svima sa tim čisa semenkama..
aja probah to jutros i..ko neka ikra, sluzava, bez ukusa..

...nema veze dopada mi se to tako, osvezava bolje mi je i to nego nesto kupovno...

ja ih nisam ni probala
imam odbojnost kad se nesto toliko namece na trzistu, odma mi proradi inat da bas necu da ga kupim
tako naprave bum za razne gluposti....marketing je cudo
- - - - - - - - - -
pa ok pi i treba al ujutru blenduj i popi odmah, a ne to sto drzis tako, nista ne popijes korisno a bas zbog onih zracenja moras da juris vitamine i minerale, b, d, c su obavezni za tebe
šta vam je odjednom svima sa tim čisa semenkama..
aja probah to jutros i..ko neka ikra, sluzava, bez ukusa..
ybt, sad se odsekoh...cujem zveckanje metala, ja reko nesto u stanu, izletim u kuhinju, jer je odatle isao zvuk, a ono komsinica na drugoj strani ulice brise oprene viljuske i kasike. ebte me, ja cu poludeti sa ovim sluhom...vec sam pisala o problemima.
- - - - - - - - - -
ja vise ne mogu da spavam tjah uspavam se...moram da kupim neke cepove za usi, ali ne znam koje. dal silikonske?

treba da ustajem oko 6
ja jos legla nisam
ja sam kreten
onaj u vozu ima da se naspava a ja u krevetu sto sam ima da umrem neispavana, to samo kod mene ima![]()

Ja cu danas da umrem

...nisam normalna...umesto da spavam ja se budim ko veštica....
))))
Uzivam.doruckujem,rucam i veceram na terasi,gledam u more,kao suncam se,sve sa faktorom 50,da ima 100 ja bih i taj mazala.voda je prekrasna,samo sto ja nemam kondicija,pa se vise davim nego sto plivam
Oko nas sve babe i dede sa unucima,frajera ni od korova,al ajd sad,prezivecemo za toliko...

))ja sam bio vec jednom ove godine, doduse u c.g, kontamo ici jos malo na pravo more, negdje u cro))

Jaoj milne... Ne mogu da docekam moreeee![]()