Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...izblendala voce, dodala vodu i cia semenke, ubacila par komada malina i borovnica i stavila u frizider neka se do sutra napravi puding...
...spakovala se u krpe, bas sam slomljena totalno...ono sunce danas plus onoliki stres me bas sustigao...

šta vam je odjednom svima sa tim čisa semenkama..

aja probah to jutros i..ko neka ikra, sluzava, bez ukusa..

ja ih nisam ni probala
imam odbojnost kad se nesto toliko namece na trzistu, odma mi proradi inat da bas necu da ga kupim :lol:

tako naprave bum za razne gluposti....marketing je cudo

- - - - - - - - - -

...nema veze dopada mi se to tako, osvezava bolje mi je i to nego nesto kupovno...

pa ok pi i treba al ujutru blenduj i popi odmah, a ne to sto drzis tako, nista ne popijes korisno a bas zbog onih zracenja moras da juris vitamine i minerale, b, d, c su obavezni za tebe

ybt, sad se odsekoh...cujem zveckanje metala, ja reko nesto u stanu, izletim u kuhinju, jer je odatle isao zvuk, a ono komsinica na drugoj strani ulice brise oprene viljuske i kasike. ebte me, ja cu poludeti sa ovim sluhom...vec sam pisala o problemima. :(

- - - - - - - - - -

ja vise ne mogu da spavam tjah uspavam se...moram da kupim neke cepove za usi, ali ne znam koje. dal silikonske?

ja ih nisam ni probala
imam odbojnost kad se nesto toliko namece na trzistu, odma mi proradi inat da bas necu da ga kupim :lol:

tako naprave bum za razne gluposti....marketing je cudo

- - - - - - - - - -

pa ok pi i treba al ujutru blenduj i popi odmah, a ne to sto drzis tako, nista ne popijes korisno a bas zbog onih zracenja moras da juris vitamine i minerale, b, d, c su obavezni za tebe

..pijem ja to sve ali ovo mora da stoji zbog cia semenki koje ce to sve da povezu i zelatiniraju..bude bas lepo....inace mi je krvna slika odlicna, C vitamin pijem dnevno jedan od 1000
mg....za D i B ne znam ali mislim da se ne bih osecala zdravo da mi nesto od toga fali...a ja se osecam ok, skroz bez obzira na ovo sto sad tamo pise...svaki dan jedem i kuvano
i sveze i voce i povrce...ja od toga vise ne mogu...ustvari ne znam ni sta bi vise...

- - - - - - - - - -

šta vam je odjednom svima sa tim čisa semenkama..

aja probah to jutros i..ko neka ikra, sluzava, bez ukusa..

...one mogu da se ubace i u salate i u kuvana jela, zdrave su....ako te zanima mozes da procitas sta pise o njima i zasto su dobre...

...pa to sad ko ono nasa baba cistila metlom, pa mi necemo usisivac jer se bahatimo...nekad je dobro malo se raspitati, procitati, pa ako i dalje
mislis da ti ne treba ne koristis to...meni su lepe ovako u vocu...

ybt, sad se odsekoh...cujem zveckanje metala, ja reko nesto u stanu, izletim u kuhinju, jer je odatle isao zvuk, a ono komsinica na drugoj strani ulice brise oprene viljuske i kasike. ebte me, ja cu poludeti sa ovim sluhom...vec sam pisala o problemima. :(

- - - - - - - - - -

ja vise ne mogu da spavam tjah uspavam se...moram da kupim neke cepove za usi, ali ne znam koje. dal silikonske?

moj drug koristi od voska, nesto jeftino tipa 100 din u apoteci
spava sa njima jer ukucani hrcu :lol:
a kaze najbolji su jer se oblik prilagodjava tebi

Ja sam ispeezdela na samu sebe, oka nocas nisam sklopila. :(

- - - - - - - - - -

Sad da legnem ne smem :(

- - - - - - - - - -

Ja moram nesto da uradim sa spavanjem, plasim se same sebe...ybt, ko da imam neku hiperaktivnost

- - - - - - - - - -

Sad sam jos i gladna.

Dobro jutro :zzzz: Ja cu danas da umrem
Al sreca barem buregdzinica radi,uzela sam nam sarajevski burek, krenula na stanicu ...boze divim se sama sebi koliko sam romanticna, docekujem dasu burekom, ah :aha:

- - - - - - - - - -

Hbt al miriseee ceo tramvaj umirisah
Da patentiraju parfem sa ovim mirisom :zaljubljena:

Naspavala se
Dobila
Boli me stomak

Gledam u ovo moje maleno detence kako caska sa tatom, peva od jutros ne prestaje, samo se smeje... Boze kako je to srecno i veselo dete... Na koga li je...
Kao da sam u nekom drugom zivotu bila tako vesela...
Stalno se oko necega nerviramo, neka nervoza, ironija, cinizam... Tek kad decu pogledam shvatim koliko smo mi losi :aha:
Umesto da nam puca patka za sve i da samo uzivamo

Uzivam.doruckujem,rucam i veceram na terasi,gledam u more,kao suncam se,sve sa faktorom 50,da ima 100 ja bih i taj mazala.voda je prekrasna,samo sto ja nemam kondicija,pa se vise davim nego sto plivam :lol:
Oko nas sve babe i dede sa unucima,frajera ni od korova,al ajd sad,prezivecemo za toliko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back