Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.291
Gde je elektrika sada da se pridruzi ovom razgovoru o moru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja sam bila za prvi maj. Ali nisam imala hrabrosti da se brckam. Dok neke Ruskinje jesu![]()
)

I oni se veacaju sa buvljaka, jaoooo neverica, mi im mahnemo, oni se smeju i staju
Necete verovati sta nam se desilo
Idemo na bubanj potok buvljak
Ja nadjem preko plan plusa sve kako otici busom
Ulazimo u bus 306 i ja srecom pitam vozaca jel to to, naucena od ranije da se srpakim sajtovima ne sme verovati
Kaze vozac i jeste i nije, ova linija ide ali samo dva autobusa u 6 i u 8 i nesto, sad je pola deset, sad samo do lestana
Molim!!!!
Pa sta cemo sad, a vec se vozimo smederevskim putem
Nista kaze sidjite u lestane pa stopirajte
U busu se ubaci fin covek kaze slobodno stopirajte to svi rade a svi idu na tamo pa ce vas pokupiti
Majko mila nisam u eu stopirala sad cu u srpskoj vukojebini
Ajde stopracemo, avantura velimo mi
Stopiramo stane taksista sa kolgom, van duznosti, posli i oni na buvljak
Bla bla truc sa njima i stigli, treba nesto platimo, ako ocet castite za pivo, damo im dvesta kinti, cao zdravo hvala
Povratak, stopiramo opet da idemo nazad u lestane na bus
Stopiramo 15 min vec nam nije dobro od vreline, podne je, niko da staje
Kazem ja al bi bila fora da nam oni naidju
Ovaj vec odusto, gleda kolko ima km pesacenja, 5km, nije frka u km no sto je podne, pa skupljace nas pored puta kad umremo od vreline
Ma niko da stane, kaze on ajmo peske...ja vec ocu ritualno da se bacim ispod nekog kamiona
Kad vidim, ide onaj taksistaI oni se veacaju sa buvljaka, jaoooo neverica, mi im mahnemo, oni se smeju i staju
Opet bla bla truc, ajde sudbina je ajde sa nama na pivo, mi bi rado al smo gladni i mrtvi, moramo se dokopati grada imamo zakazan rucak
Dovezu nas do kaludjerice, tu oni zive, mi ih opet castimo sa dvesta kinti za jos po jedno pivo, pozdrav
Onda od kaludjerice autobusom ka civilizaciji
Znaci souuuu![]()

Mrzelo me da se raspravljam, imala sam racun kao poklon i racun regularan placeno karticom, al moraju refund na istu. Obicno isteravam pravdu al sam sada samo htela da pobegnem iz ovog pakla. Doplatila sam 14 funti za drugi par.ja bi zvao inspekciu
Nista nisam kupila, interesovali su nas delovi za bajs al traze kolko i za nove, a polovne bajseve prodaju za cenu novih
...u ponedeljak stiže kontigent...danas je bila mala ponuda...