Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
U masinu na 50 stepeni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ma nije tetkast znas kako lepih stvari imaju moja deca iz h&m-a..samo sto vecina stvari nije kupljena u nasem nego negde preko...
..rasirila ves, cekam da se ugreje bojler da se istusiram i da spavam dusu da odmorim moju...
..nego kako perete grudnjake, jel stavljate to u masinu, ako da, kako se ne upropaste?
Uzivam ....kako je dobro na odmoru....
Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока
...red je..ako samo uzivaj, zasluzila si...
...red je
uzivaj ...

- aloooo...
- alo?
- alo, lepotice, vozim i ne mogu da pricam, samo da te zamolim, nemam rezervaciju, ali sve isto kao prosle godine...sutra stizemo sa babom, ljubi te deda Dima!
- alo, alo, izvinite...ali, ali...
- tu tu tu....
- ali...ja pojma nemam ko je deda Dima.
Dakle, svasta...ja malo malo pa brisem memoriju, a jos proslo godinu dana i on meni - deda dima.![]()

Ja u mašini, smučilo mi se na ruke. Na 40 obično i ubacim ih u jednu malu jastučnicu sa rajsferšlusom, da ne lete po mašini.... Eto tako.......nego kako perete grudnjake, jel stavljate to u masinu, ako da, kako se ne upropaste?
Ja u mašini, smučilo mi se na ruke. Na 40 obično i ubacim ih u jednu malu jastučnicu sa rajsferšlusom, da ne lete po mašini.... Eto tako.....
...malo strpljenja i saznacu koga sam to zaboravila.![]()

ma koj ce ti djavo ta mreza, ja bez nje godinama
samo je bitno da posle centrifuge izvadis sto pre i lepo ga ispravis i obesis, da se ne iguzva sundjer...
beli perem na 60, crne i obojene na 40

...ja beli ni nemam nervira me sto brzo vise ne bude bas beli, beli...nego fino bez i crni i neke jos tamo imam sarene sto su mi deca dala, ali mi nesto nisu udobni pa ih ni
ne nosim...
..moram ici do kineza...jesu li malo produzili radno vreme, znas li?
Pa one svakako posle nekog vremena poiskaču, ali lično mislim da nema neke razlike u trajanju. Zato ih ubacim u jastučnicu da ne iskaču, tako mi duže traju nego kad ih perem bez....a jel ne poiskacu one zice iz njih? nesto mi se ne kupuju bas svaki cas...pa sve na ruke ali mi dosadno, ne volim...
e ja bruseve uzimam u radnjama kineskinim zbog probanja, onamo u bloku zajebavaju sa probanjem
beli kad peres na 60 onda bude duze beli, ako ga furas na 40 postane sivkast, ja najvise bele i furam bog svetlih majica
bas ovih dana idem da uzmem jedan beli fali mi
Pa one svakako posle nekog vremena poiskaču, ali lično mislim da nema neke razlike u trajanju. Zato ih ubacim u jastučnicu da ne iskaču, tako mi duže traju nego kad ih perem bez.