Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..ma nije tetkast znas kako lepih stvari imaju moja deca iz h&m-a..samo sto vecina stvari nije kupljena u nasem nego negde preko...

..rasirila ves, cekam da se ugreje bojler da se istusiram i da spavam dusu da odmorim moju...

..nego kako perete grudnjake, jel stavljate to u masinu, ako da, kako se ne upropaste?

ja brate u masinu, prezive normalno
ranijih god sam se tripovala pa na ruke, ne mogu smucilo mi se

- aloooo...
- alo?
- alo, lepotice, vozim i ne mogu da pricam, samo da te zamolim, nemam rezervaciju, ali sve isto kao prosle godine...sutra stizemo sa babom, ljubi te deda Dima!
- alo, alo, izvinite...ali, ali...
- tu tu tu....
- ali...ja pojma nemam ko je deda Dima. :confused:

Dakle, svasta...ja malo malo pa brisem memoriju, a jos proslo godinu dana i on meni - deda dima. :lol:

- aloooo...
- alo?
- alo, lepotice, vozim i ne mogu da pricam, samo da te zamolim, nemam rezervaciju, ali sve isto kao prosle godine...sutra stizemo sa babom, ljubi te deda Dima!
- alo, alo, izvinite...ali, ali...
- tu tu tu....
- ali...ja pojma nemam ko je deda Dima. :confused:

Dakle, svasta...ja malo malo pa brisem memoriju, a jos proslo godinu dana i on meni - deda dima. :lol:

:) :)

Ja u mašini, smučilo mi se na ruke. Na 40 obično i ubacim ih u jednu malu jastučnicu sa rajsferšlusom, da ne lete po mašini.... Eto tako.....

...a jel ne poiskacu one zice iz njih? nesto mi se ne kupuju bas svaki cas...pa sve na ruke ali mi dosadno, ne volim...

...jos vise ne volim da peglam, a danas oprah dva para pantalona koje moram opeglati kako znam i umem, sva sreca pa se ne guzvaju puno, mogu da se nose do
seldeceg pranja bez stalnog peglanja...

- - - - - - - - - -

...malo strpljenja i saznacu koga sam to zaboravila. :lol:

..ako je deda "cemu" posalji ga meni, a babu zadrzi :manikir:

ma koj ce ti djavo ta mreza, ja bez nje godinama
samo je bitno da posle centrifuge izvadis sto pre i lepo ga ispravis i obesis, da se ne iguzva sundjer...

beli perem na 60, crne i obojene na 40

...pa ja uvek odmah vadim ves iz masine, samo me strah ima da odu dodjavola pa da moram da kupujem nove...a ne daju mi se pare za to, nikad neamm nesto mnogo
grudnjaka nesto mi vecito zao para za to, nego perkam svako malo....

...ja beli ni nemam nervira me sto brzo vise ne bude bas beli, beli...nego fino bez i crni i neke jos tamo imam sarene sto su mi deca dala, ali mi nesto nisu udobni pa ih ni
ne nosim...

..moram ici do kineza...jesu li malo produzili radno vreme, znas li?

...ja beli ni nemam nervira me sto brzo vise ne bude bas beli, beli...nego fino bez i crni i neke jos tamo imam sarene sto su mi deca dala, ali mi nesto nisu udobni pa ih ni
ne nosim...

..moram ici do kineza...jesu li malo produzili radno vreme, znas li?

e ja bruseve uzimam u radnjama kineskinim zbog probanja, onamo u bloku zajebavaju sa probanjem

beli kad peres na 60 onda bude duze beli, ako ga furas na 40 postane sivkast, ja najvise bele i furam bog svetlih majica
bas ovih dana idem da uzmem jedan beli fali mi

e ja bruseve uzimam u radnjama kineskinim zbog probanja, onamo u bloku zajebavaju sa probanjem

beli kad peres na 60 onda bude duze beli, ako ga furas na 40 postane sivkast, ja najvise bele i furam bog svetlih majica
bas ovih dana idem da uzmem jedan beli fali mi

..ja zbog tih svetlih i nosim ovaj bez, boja koze sto bi se reklo, nista se ne vidi, lepse mi nekako nego beli, ali nije da ne bi moga i jedan takav da kupim...

..mislis na one kao njihove robne kuce i tako to, ne na onaj centar na NBg?

- - - - - - - - - -

Pa one svakako posle nekog vremena poiskaču, ali lično mislim da nema neke razlike u trajanju. Zato ih ubacim u jastučnicu da ne iskaču, tako mi duže traju nego kad ih perem bez.

...pa ne poiskacu mi, dotraju pa ih nosim po kuci, ali zice su tamo gde treba da budu....meni zato i jeste bzvz da ih sredi masina..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back