Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa ne poiskacu mi, dotraju pa ih nosim po kuci, ali zice su tamo gde treba da budu....meni zato i jeste bzvz da ih sredi masina..
Pa ja sad ne znam šta da ti kažem. Meni svakako poiskaču žice posle određenog vremena, i kad perem ručno i kad perem u mašini. Nekad to sredim najsitnijim cik-cakom na mašini, ili prilepim medicinsku traku preko i nosim kući još malo.... A ti, odluči sama...

...ja oduvek volim da nosim grudnjak meni je to zenstveno, kad sam bila mladja nosila sam one fine nezne tanane, tek da ih imam na sebi i zbog kosuljca, sad
je druga prica, satvarno se ne bi blamirala i isla ulicom kao neke moje komsinice, jos su imale velike grudi, mogu lagano da ih uvuku u pantalone....znaci uzas zivi...i
one ne vole da ih steze...hbg po kuci mozes kako hoces, a van bas i ne ide..bar meni...

Perem na ruke te sa fisbajnom i to ne zbog njih nego zbog masine. Ume da bude pravo veselje kad odleti zica pa se zaglavi u bubnju.
A uglavnom, kao i Vragana, nosim topiće razne, brushaltere prave samo kad nosim i tu neku garderobu koja to zahteva.

Sedim ispred zgrade u jatu nekih uzasnih musica zato sto je dete opet resilo da nije raspolozeno za setnju vec za gledanje u mene :))))
Izgleda da ni necu morati da brinem o vrticu i ko ce ga cuvati, ocigledno ce ici sa mnom na posao :lol:

Sedim ispred zgrade u jatu nekih uzasnih musica zato sto je dete opet resilo da nije raspolozeno za setnju vec za gledanje u mene :))))
Izgleda da ni necu morati da brinem o vrticu i ko ce ga cuvati, ocigledno ce ici sa mnom na posao :lol:

Уживај у томе, драга, да знаш како брзо порасту :sad2:

e, te korpe, zice i chuda...meni to ko da sam u oklopu
tocno bi nervni slom dobila da to moram nosit
lijepo bi otisla i smanjila sise :lol:

I ja ih mrzim ali moram da nosim kad izlazim iz kuce
Realno meni grudnjak ne treba, nema sta da drzi. Ali imam tolike antene da je nepristojno da izadjem bez njega
Uzimam ih u intimisimi i ws i perem u masini. Traju mi po 5-6 godina
Kad se rasire ono oko ledja bacam

Pravda za sise, sise bez grudnjaka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back