Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ima ostrva za svaciji dzep, nije svako ostrvo Mikonos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadjoh
- - - - - - - - - -
ma naravno svako prema svom ukusu....
ja sma jako teska na soping odece, mora bas da mi se svidi da kupim
..ajde da se ne vredjamo, jer Leptokarija i to more ne moze crnogorskom da pljune pod prozor, ako nista drugo bar iza ledja nemas prasnjavu ravnicu nego planine i zelenilo pa ti milina
da pogledas...a ovo ko da si otisla u Vojvodinu na letovanje....znaci uzas nad uzasima ne bi se tamo kupala sanse nema...sto rece Troja ili ostrva ili dole skroz Peloponez je divan...to je vec nesto, a ovo gde idu nasi paradaiz turisti je jad jadni da se ne lazemo...to tek nije za tebe nikako tu bi flipnula do podne...
...nego jel se seca neko kako se zove lek za alergiju nesto smo ga jedno vreme ovde pominjali kad su se pojavljvale alergije na sunce...ja se smao secam da je nesto na X...a
kako dalje pojma nemam....treba mi za drugaricu jadna kao sprzena je a sve sto je pila ne daje neki efekat....![]()
jeste tako se piše...predivno bwe...a nije uopšt skupo iako je ostrvo...života mi
@tema...završila unošenje podataka za moj razred svedočanstva i exel tabelu sa pregledom svih podataka...![]()
alergije idu iz glooove, ali svako ce radije popiti tabletu nego da mijenja kompletnu gloovu
ma znam, vec napisah, nisam ja za grcku i taj tip paradajza, ono zbog cega pristajem je zato sto bih isla sa njim, jer znam da se necemo cvariti ceo dan pod suncobranom ko babe, znam sa kakvom zamlatom idem za avnture
ako idemo idemo sa bajsevima, idemo tamo gde ima da se vozika da se seta, bude aktivan....
inace ne bih isla u grcu sa nekim drugim na klasicno letovanje...
kako vec napisah mi bi radije italija ili spanija, ali to ispod 400e po osobi nemas, mnogo je kume
- - - - - - - - - -
xyzal
odlican je, ja ga sljokam
- - - - - - - - - -
a povece ti ovo ostrvo, daj koje mesto koji predo je dobar sa prirodom?

Meni je struka da to znamsto ne lupaj, pa otkud ti znas kako nastaje alergija. ja znam
Meni dete pojelo punjac bi dobar brz, pa zaglavim sa nekim sporim 0,5-0,7 ampera, da se obesis
Spasio me dasa sa nekim brzim, puni ko zmaj
On se razume u te cake.....ja to kupim nemajuci pojma da ima razlike u jacini ....
- - - - - - - - - -
Meni je struka da to znam
Aj sad sedi 1 oboricu te na popravni ako nastavis da drkas pojmove

Vredi li za obicnu pamucnu haljinu do kolena duzina dati 1000din?
Na nista na njoj, v izraz, pamuk, raznih boja ima....
S obzirom da za majice traze vise nesto mi se cini da za pamuk to nije puno![]()
Necu jer mi ne stoji,usko u sise i ramena taman dole, ako je komotnije gore onda mi je dole preveliko...
Uzela suknju do kolena za 600 teranova rasprodaja
Drasticna razlika u ca izbor ovde i hu, tamo nisam znala sta pre da gledam, ovde da se ne uhvatis za nista, tetkasto
..kad ja to kazem za H&M mojoj drugarici iz Svedske ona ne moze da veruje, uopste nemamo ni 30% asortimana...a i to sto imamo biraju neke poslovodje koje su
operisane od mode i svega...
sad cu malko da puknem 
hm je meni i van sranje, tetkast je bre
ali ca tamo imas svasta
ovo se sokirah hbt, prvi put ove sezone ulazim u nas, pa onda vidim strasnu razliku
- - - - - - - - - -
stigla kuci, dovukoh lubenicu, umlatih tri parcetasad cu malko da puknem
![]()