Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
po meni, nije u redu ni jedno, ni drugo, a ima i jednog i drugog u nasem skolstvu.
ako dete cele godine ima trojke i cetvrkre iz nekog predmeta, ne treba da mu se poklanja 5 na kraju godine da bi bio vukovac. i to iz 4 predmeta

po meni, nije u redu ni jedno, ni drugo, a ima i jednog i drugog u nasem skolstvu.
ako dete cele godine ima trojke i cetvrkre iz nekog predmeta, ne treba da mu se poklanja 5 na kraju godine da bi bio vukovac. i to iz 4 predmeta

Па, добро, ако је баш на граници између 3 и 4, онда не.

Али, ако је чиста четворка, зашто да не.

odradila koleginici njena svedocanstva...sad malko da danem dusom pa da uradim i moja..
imala uzas tel razgovor...mama zove da pita jel istina da je njenom sinu zakljucena jedinica iz matematike...
ja reko jeste...cele godine vuce keca...ni na jednoj dopunskoj nije uradio nijedan zadatak...
al molim vas da mu poklonite 2 jer mi polovinom avgusta idemo na more...:eek:...znaci,neam reci...

:rotf:
sta ti je majka
...............

tema, vodih dete kod cika doce, dobila je toplomer u dupe, a kad smo dosl kuci rashladjivanje tusom
sad je uvredjena ne prica sa mnom :lol: lezi na prozoru lize se
nista joj nije folirant mali, vrucina joj pa se zato vuce ko prebijena macka, sto sam i pretpostvaila
desni i dalje blago upaljeni, hbg to ce njoj biti hronicno :( kontrola opet sledeci mesec

gledam klipove toroni i leptokarija
qq sto je gadna leptokarija, urbana varosica, prljava, guzva, ovo ko da si u cg otiso :lol: bljak, ok otpada def
on predlaze toroni, jer lepse izgleda, i stvarno jeste, jeste da je piccka materina ali zato cistije plaze, cistija voda, lepsa priroda...
sad jos samo da moze da izdejstvuje odmor u septembru :aha: jer firma oce kolektivni u avgustu :roll:

deca su nam svakako funkcionalno nepismena :aha:

moguce, djeca su sve veci debili i za to su krivi roditelji, takodje debili.
srecom, u nasoj porodici nema nepismenih, pa tako su i djeca pametna i pismena.
a i izbjegavamo mnogo kontakta sa drugim ljudima jer je glupost prelazna i ne gledamo tv

- - - - - - - - - -

Muz me masira... Nekom kremom kojoj je rok istekao garant pre 5 godina
Kako hladi butine... :lol:

dirljivo, jos malo sminkice na lice sa isteklim rokom da upotpunis dozivljaj

Е, видиш да сам у праву.

Она се жена бори са толиким обавезама, а ви са једним њеним дететом не можете да изађете на крај.

Па, срам, бре, да вас буде.

Е, зато ће она своје дете да награди одласком на море.

Заслужило, јадно, да одмори мало од силног рада.

- - - - - - - - - -

Мени је мањи грех поправити некоме оцену од 4 на 5, него од 1 на 2.

Ако дете целе године има јединицу, значи да не зна баш ништа.

Па, што не зна, није страшно, него што га не интересује, баш као ни његове родитеље.

Školski prijatelj mm patološki lažov, i inače problematičan. Nije loš ovako, drag je svima, ali nije pouzdan nimalo, ima problem sam sa sobom, propao mu je i brak, sa poslom.
I pričaju u društvu da nikome dok su bili deca nije bilo jasno kako njegovi roditelji žmure na nestašluke. Uhvate ga u krađi i posle nedelju dana ga roditelji pošalju na more. Još dođe kao nagrada.

Tako nasa rodjaka... Zove moje da pomognu detetu... I zali se na nju, ja kazem Cekaj jel ona izlazi? Pa izlazi
Pa zasto izlazi ako nije popravila ocenu. Pa kako da joj zabranim!?
Pa nikako... Ako ce ona tobom da upravlja bas nikako.

Kod nas se bre znao red.
Sedi i uci i onda si slobodan. Jos ako sumnjaju ispitaju unakrsno mada su uglavnom imali poverenja... A i lako smo ucili... Brzo

- - - - - - - - - -

I kaze jos:Ako bude imala 1 ici ce da radi sa nama u plastenik.
Ja kazem a sto ne bi isla i ako bude imala 2.
Srednja skola je... Nije mala...
Pa zao mi je...

Cu zao joj je :roll:

Mi juce svo cetvoro kupili kajsije. Pedja sa nama vadi kostice...
Nije to bre nauka... Nauci dete da radi jbt

kad ce ti biti rezultati?

...za sedam dana, u petak skener pluca, abdonena i male karlice..pa sve zajedno da nosim onom radiologu sto mi je vodio zracenje...

...u petak cu i kod hirurga da idem da vidim za tu narednu magnetnu koju je on trazio, sta cemo sa tim, mada mi se cini da je nesto brzo posle ove,
ali ajde ako ova bude dobra, a nadam se da hoce, verovatno mi to pomeri negde za novembar recimo....videcu sta ce biti oko toga...

kako je pokojna j-ova prababa govorila "boze siroti ovi ljudi u tom beogradu nikad struju i vodu nemaju" :lol:
kad cita u novinama svaki dan neka naselja u bg imaju nestasice, a to sela neka okolna al bg opstina
elem danas smo i mi siroti mali beogradjani iz kruga dvojke bili celo jutro bez struje :aha:

- - - - - - - - - -

kakve veze ima sto tata ne voli, idete vas dvoje, mislim kad mali porasti ofkors
ko je reko da ste lancima povezani :lol:

- - - - - - - - - -

ca ima lepu boho seriju, vraca se taj boho meni na radost, samo su cene malko zajebate
a takko ti vredi samo za farke, nista drugo kod njega nemoj kupovati sve sam go najlon, ja kod njih samo kad mi farke trebaju idem i to kad su akcije
hm ja ne volim uopste ono sto kazes na pijaci cigani lepse prodaju...

...pa da ali ni to nije za mene, nesto sve budibogsanama...i sineticina ona najgora...jedino sto ima da se nadje fino je deciji deo cak organski pamuk fini kao dusa, pa
sam gledala haljincie pamucne preslatke obicne, ali lepi letnji dezeni po 600 dinara...pa htela da vidim da uzmem onim dvema iste, i za ovu guzzicu sto ce da se rodi
pa da ih uparim u iste haljine :lol: ali me tu zezne telefon koji se nekim cudom nije napunio da valja pa sam ostala bez baterije jos u pola 12....i trt niti sam slikala,
niti mogla da se dogovorim sa cerkom sta imaju, od tih haljina, a sta ja da kupim....

..babe na pijaci su mogu ti reci zakon, lepe pamucne stvari imaju i lepih krojeva...a ja bas ne volim neke staromodne i babace modele...i skoro nista im nije preko 1000/1300 maximum...

Vodim ga da upozna familiju.:zper:
Ako hoces u Grcku, nemoj te Leptokarije i ostala sranja, to nije Grcka. Idi na ostvro ako mozes

ostrva su skupa ...
odbacila sam leptokariju, brate lici na cg, stroka
iskreno mi ne bi u grcku, radije bi u spaniju il italiju, pa kombinacija malo more malo neki obilasci, ali kosta djavo i po to, tako da cuti i gledaj jeftine avanture :lol:
ako ne dobije odmor u sept onda more otpada def, pa cemo u avgustu negde po evropi, krakov, ljubljana, jezera po madjarskoj....

ako ako :D masala
ja to isto treba da imam sad za vikend, samo da vidimo dal ce iskociti neka komplikacija, ako sve bude po planu eto mene za vikend u novom gradu u srb u kome do sad nisam bila :zurka: ja se vise radujem sto cu da vidim nov grad no tazbini :lol: rodbina ko rodbina, avantura mene zanima bre :lol:

- - - - - - - - - -

ja bih opet na Eviu..:aha:

prelepo ostrvo sa prelepim plažama i čistom vodom...a gužve nula poJena...:zaljubljena:

sad moram da guglam :lol:
jel se tako pise evia?

gledam klipove toroni i leptokarija
qq sto je gadna leptokarija, urbana varosica, prljava, guzva, ovo ko da si u cg otiso :lol: bljak, ok otpada def
on predlaze toroni, jer lepse izgleda, i stvarno jeste, jeste da je piccka materina ali zato cistije plaze, cistija voda, lepsa priroda...
sad jos samo da moze da izdejstvuje odmor u septembru :aha: jer firma oce kolektivni u avgustu :roll:

..ajde da se ne vredjamo, jer Leptokarija i to more ne moze crnogorskom da pljune pod prozor, ako nista drugo bar iza ledja nemas prasnjavu ravnicu nego planine i zelenilo pa ti milina
da pogledas...a ovo ko da si otisla u Vojvodinu na letovanje....znaci uzas nad uzasima ne bi se tamo kupala sanse nema...sto rece Troja ili ostrva ili dole skroz Peloponez je divan...to je vec nesto, a ovo gde idu nasi paradaiz turisti je jad jadni da se ne lazemo...to tek nije za tebe nikako tu bi flipnula do podne...

nadjoh

- - - - - - - - - -

...pa da ali ni to nije za mene, nesto sve budibogsanama...i sineticina ona najgora...jedino sto ima da se nadje fino je deciji deo cak organski pamuk fini kao dusa, pa
sam gledala haljincie pamucne preslatke obicne, ali lepi letnji dezeni po 600 dinara...pa htela da vidim da uzmem onim dvema iste, i za ovu guzzicu sto ce da se rodi
pa da ih uparim u iste haljine :lol: ali me tu zezne telefon koji se nekim cudom nije napunio da valja pa sam ostala bez baterije jos u pola 12....i trt niti sam slikala,
niti mogla da se dogovorim sa cerkom sta imaju, od tih haljina, a sta ja da kupim....

..babe na pijaci su mogu ti reci zakon, lepe pamucne stvari imaju i lepih krojeva...a ja bas ne volim neke staromodne i babace modele...i skoro nista im nije preko 1000/1300 maximum...

ma naravno svako prema svom ukusu....
ja sma jako teska na soping odece, mora bas da mi se svidi da kupim

...nego jel se seca neko kako se zove lek za alergiju nesto smo ga jedno vreme ovde pominjali kad su se pojavljvale alergije na sunce...ja se smao secam da je nesto na X...a
kako dalje pojma nemam....treba mi za drugaricu jadna kao sprzena je a sve sto je pila ne daje neki efekat....:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back