Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta znam,ja kad vrisnem,posle mi sve ok
E ja juce imala jednu cudnu senzaciju.a i blam.bila u kamenickom parku i kad smo izlazili cuvar mi pokaze kutiju sa tri mala kuceta,kao krofnice.i ja odjednom komsiji i tom cuvaru izbezumljena kazem ,jeste culi??? Iz kutije se cuje zenski glas i kaze zdravo ,kako si.
Oni u mene :eek::eek::eek:
Majke mi sam cula,sva sam se preznojila
Kad se okrenem,ono stoje neka kola i zena prica na tel.
A prvo je pricala iz kutije:rumenko:
Jbg,dal od sunca il od cega mi...

Sta znam,ja kad vrisnem,posle mi sve ok
E ja juce imala jednu cudnu senzaciju.a i blam.bila u kamenickom parku i kad smo izlazili cuvar mi pokaze kutiju sa tri mala kuceta,kao krofnice.i ja odjednom komsiji i tom cuvaru izbezumljena kazem ,jeste culi??? Iz kutije se cuje zenski glas i kaze zdravo ,kako si.
Oni u mene :eek::eek::eek:
Majke mi sam cula,sva sam se preznojila
Kad se okrenem,ono stoje neka kola i zena prica na tel.
A prvo je pricala iz kutije:rumenko:
Jbg,dal od sunca il od cega mi...

:zcepanje:

Жено, ТИ си сензација...

Ако хоћете да газите ситно ножицама

Погледај како се то ради, ова у црној хаљини са сребрним појасом.

Odradih magnetnu, trebalo da zakazem sledecu ali kaze dr ne moze jer i sad je radila uz pozajmljen neki deo. Sta ce biti za sledeca snimanja niko ne zna. Moram u petak da vidim sa hirurgom sta i kako da se ponasam za dalje.
Posle odem do Stadiona da vidim sta se nudi na tim kao snizenjima, i da vam kazem da nema jedne stvari za koju bi se uhvatila da kazem e evo ovo bi bas zelela da imam. H&M, C&A, TAKO, WAIKIKI, sve je to skoro na isti kalup. Ako babe po ulici i pijaci, ne prodaju bolje i lepse stvari ubijteme...strasno, sve sam najlon, a tek boje katastrofa.
Jos jedino za decu ima lepih pamucnih stvari, ostalo je jedno veliko nista.

Odradih magnetnu, trebalo da zakazem sledecu ali kaze dr ne moze jer i sad je radila uz pozajmljen neki deo. Sta ce biti za sledeca snimanja niko ne zna. Moram u petak da vidim sa hirurgom sta i kako da se ponasam za dalje.
Posle odem do Stadiona da vidim sta se nudi na tim kao snizenjima, i da vam kazem da nema jedne stvari za koju bi se uhvatila da kazem e evo ovo bi bas zelela da imam. H&M, C&A, TAKO, WAIKIKI, sve je to skoro na isti kalup. Ako babe po ulici i pijaci, ne prodaju bolje i lepse stvari ubijteme...strasno, sve sam najlon, a tek boje katastrofa.
kad ce ti biti rezultati?

kako je pokojna j-ova prababa govorila "boze siroti ovi ljudi u tom beogradu nikad struju i vodu nemaju" :lol:
kad cita u novinama svaki dan neka naselja u bg imaju nestasice, a to sela neka okolna al bg opstina
elem danas smo i mi siroti mali beogradjani iz kruga dvojke bili celo jutro bez struje :aha:

- - - - - - - - - -

Pa nećemo najverovatnije, tata voli komfor, krevete i tako te stvari :))))
Imam osećaj da će moje zalaganje biti uzaludno :((

kakve veze ima sto tata ne voli, idete vas dvoje, mislim kad mali porasti ofkors
ko je reko da ste lancima povezani :lol:

- - - - - - - - - -

ca ima lepu boho seriju, vraca se taj boho meni na radost, samo su cene malko zajebate
a takko ti vredi samo za farke, nista drugo kod njega nemoj kupovati sve sam go najlon, ja kod njih samo kad mi farke trebaju idem i to kad su akcije
hm ja ne volim uopste ono sto kazes na pijaci cigani lepse prodaju...

odradila koleginici njena svedocanstva...sad malko da danem dusom pa da uradim i moja..
imala uzas tel razgovor...mama zove da pita jel istina da je njenom sinu zakljucena jedinica iz matematike...
ja reko jeste...cele godine vuce keca...ni na jednoj dopunskoj nije uradio nijedan zadatak...
al molim vas da mu poklonite 2 jer mi polovinom avgusta idemo na more...:eek:...znaci,neam reci...

odradila koleginici njena svedocanstva...sad malko da danem dusom pa da uradim i moja..
imala uzas tel razgovor...mama zove da pita jel istina da je njenom sinu zakljucena jedinica iz matematike...
ja reko jeste...cele godine vuce keca...ni na jednoj dopunskoj nije uradio nijedan zadatak...
al molim vas da mu poklonite 2 jer mi polovinom avgusta idemo na more...:eek:...znaci,neam reci...

Па, стварно нема смисла да људима кварите одмор, шта сте запели са том школом :sad2:

Поправите сада тог кеца, следеће године опет можете да му закључите, сетиће се мама опет јуна месеца да има дете у школи.

Па, стварно нема смисла да људима кварите одмор, шта сте запели са том школом :sad2:

Поправите сада тог кеца, следеће године опет можете да му закључите, сетиће се мама опет јуна месеца да има дете у школи.

:hahaha: e vala baš...inače preko telefona mi kaže kako ne zna gde udara od obaveza i da nema vremena da dođe u školu...:roll:

:hahaha: e vala baš...inače preko telefona mi kaže kako ne zna gde udara od obaveza i da nema vremena da dođe u školu...:roll:

Е, видиш да сам у праву.

Она се жена бори са толиким обавезама, а ви са једним њеним дететом не можете да изађете на крај.

Па, срам, бре, да вас буде.

Е, зато ће она своје дете да награди одласком на море.

Заслужило, јадно, да одмори мало од силног рада.

- - - - - - - - - -

pa sta fali i da pokloni, kod nas je razredna sredila dvojici ucenika 4 ocene da bi bili vukovci. trebaju deci bodovi, sta ce...

Мени је мањи грех поправити некоме оцену од 4 на 5, него од 1 на 2.

Ако дете целе године има јединицу, значи да не зна баш ништа.

Па, што не зна, није страшно, него што га не интересује, баш као ни његове родитеље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back