- Poruka
- 63.764
Ne vredi... To šuškanje i zvrčanje ne bih podnela. Možda tu fobiju prvo da rešim.
Za medvede imam spremnu strategiju "pravi se mrtav", za bube nemam ništa.
Ово као ја да сам писала

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi... To šuškanje i zvrčanje ne bih podnela. Možda tu fobiju prvo da rešim.

Pa uvek mozes da vristis
Ne, probala više puta.

Sta znam,ja kad vrisnem,posle mi sve ok
E ja juce imala jednu cudnu senzaciju.a i blam.bila u kamenickom parku i kad smo izlazili cuvar mi pokaze kutiju sa tri mala kuceta,kao krofnice.i ja odjednom komsiji i tom cuvaru izbezumljena kazem ,jeste culi??? Iz kutije se cuje zenski glas i kaze zdravo ,kako si.
Oni u mene
Majke mi sam cula,sva sam se preznojila
Kad se okrenem,ono stoje neka kola i zena prica na tel.
A prvo je pricala iz kutije
Jbg,dal od sunca il od cega mi...

Жено, ТИ си сензација...
Rekao mi komsija da to nikom ne pricam,ja sam samo vama rekla

Добро, нећемо никоме да кажемо

Anica je pokojna sestra moje pokojne nane.njih dve nema vec preko trideset godina,al se i dalje kaze deco samo nemojte da cuje anica
Anica je bila bog i batina i svi su se bojali nje

kad ce ti biti rezultati?Odradih magnetnu, trebalo da zakazem sledecu ali kaze dr ne moze jer i sad je radila uz pozajmljen neki deo. Sta ce biti za sledeca snimanja niko ne zna. Moram u petak da vidim sa hirurgom sta i kako da se ponasam za dalje.
Posle odem do Stadiona da vidim sta se nudi na tim kao snizenjima, i da vam kazem da nema jedne stvari za koju bi se uhvatila da kazem e evo ovo bi bas zelela da imam. H&M, C&A, TAKO, WAIKIKI, sve je to skoro na isti kalup. Ako babe po ulici i pijaci, ne prodaju bolje i lepse stvari ubijteme...strasno, sve sam najlon, a tek boje katastrofa.
Jos jedino za decu ima lepih pamucnih stvari, ostalo je jedno veliko nista.
Anica je pokojna sestra moje pokojne nane.njih dve nema vec preko trideset godina,al se i dalje kaze deco samo nemojte da cuje anica
Anica je bila bog i batina i svi su se bojali nje

Pa nećemo najverovatnije, tata voli komfor, krevete i tako te stvari)))
Imam osećaj da će moje zalaganje biti uzaludno(

Odradih magnetnu, trebalo da zakazem sledecu ali kaze dr ne moze jer i sad je radila uz pozajmljen neki deo. Sta ce biti za sledeca snimanja niko ne zna. Moram u petak da vidim sa hirurgom sta i kako da se ponasam za dalje.
Posle odem do Stadiona da vidim sta se nudi na tim kao snizenjima, i da vam kazem da nema jedne stvari za koju bi se uhvatila da kazem e evo ovo bi bas zelela da imam. H&M, C&A, TAKO, WAIKIKI, sve je to skoro na isti kalup. Ako babe po ulici i pijaci, ne prodaju bolje i lepse stvari ubijteme...strasno, sve sam najlon, a tek boje katastrofa.
Jos jedino za decu ima lepih pamucnih stvari, ostalo je jedno veliko nista.

...znaci,neam reci...
...znaci,neam reci...odradila koleginici njena svedocanstva...sad malko da danem dusom pa da uradim i moja..
imala uzas tel razgovor...mama zove da pita jel istina da je njenom sinu zakljucena jedinica iz matematike...
ja reko jeste...cele godine vuce keca...ni na jednoj dopunskoj nije uradio nijedan zadatak...
al molim vas da mu poklonite 2 jer mi polovinom avgusta idemo na more......znaci,neam reci...

Па, стварно нема смисла да људима кварите одмор, шта сте запели са том школом
Поправите сада тог кеца, следеће године опет можете да му закључите, сетиће се мама опет јуна месеца да има дете у школи.
 e vala baš...inače preko telefona mi kaže kako ne zna gde udara od obaveza i da nema vremena da dođe u školu...
 e vala baš...inače preko telefona mi kaže kako ne zna gde udara od obaveza i da nema vremena da dođe u školu...

pa sta fali i da pokloni, kod nas je razredna sredila dvojici ucenika 4 ocene da bi bili vukovci. trebaju deci bodovi, sta ce...