- Poruka
- 85.758
zbog jedne divne crne zene
i njene celave mindzuri
i njene celave mindzuri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ides u idilu
i mona nudi isto, ali su jako skupi i hladan je bazen.
smokvo, jel to work and travel? ne bi trebalo da ima problem za vizu, ako mu bude potreban neki savet za intervju za vizu, pisi![]()

radim...ko crnac..![]()
još ležim
Ujna mm je početkom decembra išla kod ćerke u Čikago. U kofer je spakovala kulen, kobasice, pečenice, tvrdi sir, i odnela. Nikakvo originalno pakovanje, sve je domaće.To tebi davali na foru
Moze dole u kofer samo zapakovano u originalnom pakovanju
I po negde u rancu daju neku grickalicu ali opet u originalnom pakovanju
Ameri ce bas da ti daju kako da nece, samo do gaca sto ne skinu, uzimaju sve sto im se oce iz ranca hebe im se
Ujna mm je početkom decembra išla kod ćerke u Čikago. U kofer je spakovala kulen, kobasice, pečenice, tvrdi sir, i odnela. Nikakvo originalno pakovanje, sve je domaće.
Ne moze hrana gore gde su putnici. A carina ima pravo da ti uzme sta hoce, mada to nejcesce ne rade.Metla je napisala da može dole u kofer samo u originalnom pakovanju.Moze u kofer, to nije problem, ne mora originalno pakovanje ja nosila domacu rakijuNe moze hrana gore gde su putnici. A carina ima pravo da ti uzme sta hoce, mada to nejcesce ne rade.
Metla je napisala da može dole u kofer samo u originalnom pakovanju.
Sta ima da se informisem kad znam sta sam prosla....ne pricam teoriju no praksu
Sta su tebi davali da uneses i na koju foru ne znam
Ameri nisu davali nista da se unese od hrane, cak ni zapakovano u originalnom pakovanju, a kamo li od kuce nesto boze me sacuvaj, ja mislim kad bi i videli kesicu kiflica da bi u novine izaso ko fenomen, vidi budalu sta je mislio da ce da unese
Ovo po evropi manje vise moze u pakovanju da se provuce, kucna radinost naravno ne nigde
kakav kompliment.a u stvari njemu su oci na vrh glave,neko to voli.bas mi prijalo.a snajke i starijeg sina ko kroz magluNe znaš.
Piše fino pa čitaj.
Najviše mrzim tu balkansku naviku da ne znamo, da nismo u toku a na čisto padanje u fras i dranje mislimo da smo u pravu. Bokte, sve piše...solid food, sendvič, DA, MOŽE. Metla se trese ne može, ne moze...ooooo boze...
Ko god je u dilemi može da otkuca Solid food through airport security I da pročita šta je zabranjeno a šta dopušteno. A koga su skidali do gaca me ne zanima. Celog života putujem prekookeanski i vala mene niko nije nigde skidao. Uzeli su mi jedan jedini put sveže grožđe na aerodromu u Meksiku jer sama nisam poštovala jasno naznačene meksičke propise. Greška je bila moja.
Ma nemam ja nameru deci da pakujem nista.po meni svrha njihovog putovanja nije novac vec iskustvo i pre svega osamostaljivanje.nek jedu sta tamo bude