- Poruka
- 73.887
Psihički se spremam da nešto radim i mislim da li da skuvam kafu jer mi se normalno, spava.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je hala
![]()
Ovo su stale - unutrasnji boksevi
![]()
spoljni boksevi - imaju unutrasnje dvoriste
![]()
Inace stala je u jednom delu zgrade, jahaca hala u drugom i kada ih vode na trening idu preko ulice
![]()
Danas sam uzela bolovanje, ne ustajem iz kreveta od jutros. Bas mi prija jer sam strasno malaksala
Ogromno.Kakvo ti je zadovoljstvo da odes na planinu i setas po buticima? Za mene je jahorina bolja od kopa jer je veca vukojeebina,mir tisina,al deca mrze da stoje u redu na zicari.i na kopu setam gde nema nikog

... ne volim ustajanje u pola 8h ali mm kao vojnik i toliko lupa dok doruckuje da te neminovno probudi... u 8h on je vec ko zapeta puska dok svekijevci i ja pijemo jutarnju, psujemo mu mater u sebi, i pusimo trecu cigaretu da se razbudimo... a on davi sav uzbudjen i entuzijastican:"Ajmo ljudi, ajmo deda, ajmo zeno, vezbe, zagrevanje, sta cekamo, jedite, jbala vas kafa, ajde se oblacite, vidite kako prelep dan, ajde da budemo prvi na stazi, nisam dosao ovde da spavam i sedim kuci..."
i tako nas potera... spremimo se i krenemo... dok navuces na sebe sve ono i one odvratne cokuletine, pa one teske skije i stapove koje ubijaju rame... srecom meni uvek neko od njih dvojice nosi, uz pridike mm-a:"Al si kilava, a bukvalno smo na stazi cim izadjemo." 
ja se borim... pa idemo sa staze na stazu... usput se svadjajuci mm i ja kako je bezosecajan jer nece da me saceka...
oni srecni sto se resili mene, a ja jos srecnija sto cu skinuti dusmane s nogu, piti toplu kafu, zapaliti, suncati se, jesti... i tako oni prze do nekih 12h, a ja malo pre njih ustanem, pa odem jos par puta da se spustim, i kad se sretnemo jedva cekam njihovo Ajmo sad na kuvano vino ili kafu... i tako opet sedim u nekom predivnom restoranu, sa suncem kao na dlanu, raskopcana, uzivam u toplom napitku, u pogledu na predivno plavo nebo prosarano belim oblacima i vrhove planina prekrivene snegom... kao u nekoj bajci... svi su okolo opusteni, svi su na odmoru, smeju se, caskaju, uzivaju... tacno se upija ona pozitivna energija... 

Tamo se leti organizuju biciklisticke trke... imaju puno tih staza... i penjanje na najvisi vrh, planinarenje... sve kuce su u cvecu... itd... bas se trude... jer su iskljucivo turisticko mesto...Jaoj jeste, kada krene da pada a ti si tu još par dana.
Ja ipak idem na skijanje jedanput godišnje i bas mi bude prilika tih par dana ili pa - pa do sledeće godine. Mada sam srecna i u šetnji, volim da drmusam granje, to me raduje.
Pogledala sam posle gradić i zakukala hotjuuuuuuuuu a kako imamo u planu planinski letnji odmor, računam da iver neće daleko od mama - klade i da će mu planina više prijati te dolazi u obzir svaka dobaciva planina. Neće biti snega ali deluje taj Livinjo bas lep i tokom leta, kao stvoren za Hajdi.
Kakvo ti je zadovoljstvo da odes na planinu i setas po buticima? Za mene je jahorina bolja od kopa jer je veca vukojeebina,mir tisina,al deca mrze da stoje u redu na zicari.i na kopu setam gde nema nikog

Jaoj jeste, kada krene da pada a ti si tu još par dana.
Ja ipak idem na skijanje jedanput godišnje i bas mi bude prilika tih par dana ili pa - pa do sledeće godine. Mada sam srecna i u šetnji, volim da drmusam granje, to me raduje.
Pogledala sam posle gradić i zakukala hotjuuuuuuuuu a kako imamo u planu planinski letnji odmor, računam da iver neće daleko od mama - klade i da će mu planina više prijati te dolazi u obzir svaka dobaciva planina. Neće biti snega ali deluje taj Livinjo bas lep i tokom leta, kao stvoren za Hajdi.
a šta ova bicikla predstavlja na šetačkoj stazi ?
Sta ti je,gripa?
pala mi bomba breNe, ciklusi su mi postalo jako bolni I obilni, tako da nemam snage ni za sta, totalno malaksam
Nisam, sve mi smetaju, imam sve moguce nus pojavi koje pisu na pozadini

nalazi su ok. kontaminiran uzorak. sutra putujemo...![]()

...čekam da mi se ugreje kupatilo