Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ides u idilu :D
i mona nudi isto, ali su jako skupi i hladan je bazen.

smokvo, jel to work and travel? ne bi trebalo da ima problem za vizu, ako mu bude potreban neki savet za intervju za vizu, pisi ;)

Jeste,hvala.oboje imaju nekretnine na svoje ime sto je plus,al moraju do aprila da ispolazu ispite sto je uslov

- - - - - - - - - -

I naravno eto nje jutros u krevetu uci,a on spava sa jastukom preko glave

4352048+_516b6a4d8211d0e4757d15b977566fe3.jpg

:aha:

To tebi davali na foru
Moze dole u kofer samo zapakovano u originalnom pakovanju
I po negde u rancu daju neku grickalicu ali opet u originalnom pakovanju
Ameri ce bas da ti daju kako da nece, samo do gaca sto ne skinu, uzimaju sve sto im se oce iz ranca hebe im se
Ujna mm je početkom decembra išla kod ćerke u Čikago. U kofer je spakovala kulen, kobasice, pečenice, tvrdi sir, i odnela. Nikakvo originalno pakovanje, sve je domaće.

Ujna mm je početkom decembra išla kod ćerke u Čikago. U kofer je spakovala kulen, kobasice, pečenice, tvrdi sir, i odnela. Nikakvo originalno pakovanje, sve je domaće.

Moze u kofer, to nije problem, ne mora originalno pakovanje ja nosila domacu rakiju :mrgreen: Ne moze hrana gore gde su putnici. A carina ima pravo da ti uzme sta hoce, mada to nejcesce ne rade.

Sta ima da se informisem kad znam sta sam prosla....ne pricam teoriju no praksu
Sta su tebi davali da uneses i na koju foru ne znam
Ameri nisu davali nista da se unese od hrane, cak ni zapakovano u originalnom pakovanju, a kamo li od kuce nesto boze me sacuvaj, ja mislim kad bi i videli kesicu kiflica da bi u novine izaso ko fenomen, vidi budalu sta je mislio da ce da unese :lol:
Ovo po evropi manje vise moze u pakovanju da se provuce, kucna radinost naravno ne nigde

Ne znaš.
Piše fino pa čitaj.

Najviše mrzim tu balkansku naviku da ne znamo, da nismo u toku a na čisto padanje u fras i dranje mislimo da smo u pravu. Bokte, sve piše...solid food, sendvič, DA, MOŽE. Metla se trese ne može, ne moze...ooooo boze...

Ko god je u dilemi može da otkuca Solid food through airport security I da pročita šta je zabranjeno a šta dopušteno. A koga su skidali do gaca me ne zanima. Celog života putujem prekookeanski i vala mene niko nije nigde skidao. Uzeli su mi jedan jedini put sveže grožđe na aerodromu u Meksiku jer sama nisam poštovala jasno naznačene meksičke propise. Greška je bila moja.

Srela razrednu snajkinu iz osnovne,tu smo iz kraja pa stajale u redu i popricale,ja kazem predavali ste i starijem sinu kazem ime i prezime,kad ona skoci pa vi ste onda i miloseva mama??? Nahvali ga na sva usta,kao takvo bude jedno dete u generaciji,a pamti se za citav zivot,ja kazem,ma kakvi on popustio u gimnaziji,kad ona pa kakve to ima veze? Kaze on je retko zdrav u glavu :lol: kakav kompliment.a u stvari njemu su oci na vrh glave,neko to voli.bas mi prijalo.a snajke i starijeg sina ko kroz maglu
A muz uzeo karte za operu za veceras,njegov nacin da kaze da ni mrtav nece na hari mata hARIJA .

- - - - - - - - - -

Isla da se zalim za tel,tip iz hendija pozvao majstora,on mu rekao pitaj " gospodju" vidim kako ovaj prevrce ocima koji parfem koristi.
Budale,ne znaju razliku iznedju micelarne i parfema.otisla maticna ploca.ja rekla tuzicu vas,al sta cu kad sam kriva.necu ni da ga popravim za te pare.kostao je 4000 din

Ne znaš.
Piše fino pa čitaj.

Najviše mrzim tu balkansku naviku da ne znamo, da nismo u toku a na čisto padanje u fras i dranje mislimo da smo u pravu. Bokte, sve piše...solid food, sendvič, DA, MOŽE. Metla se trese ne može, ne moze...ooooo boze...

Ko god je u dilemi može da otkuca Solid food through airport security I da pročita šta je zabranjeno a šta dopušteno. A koga su skidali do gaca me ne zanima. Celog života putujem prekookeanski i vala mene niko nije nigde skidao. Uzeli su mi jedan jedini put sveže grožđe na aerodromu u Meksiku jer sama nisam poštovala jasno naznačene meksičke propise. Greška je bila moja.

Da li smes svoj sendvic da uneses u avion? O tome metla prica.

Znam ljude koji cesto lete za USA i nose domaru 'ranu, ne prave im problem. Ali je ta hrana bila u koferu koji ide u kargo. Ja sam za Kinu nosila sve i svasta, nesto u originalnom pakovanju, nesto ne i nisam imala problema, ali to je isto sve bilo u koferu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back