Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U soku sam.dete i snajka mi se spremaju za aljasku.ja godinama nagovaram da ide za ameriku,sad mu je poslednji voz jer je cetvrta godina.sva deca od prijatelja bila po americi,njih dvoje hoce na aljasku.prosli neke razgovore,za deset dana u bg razgovor sa poslodavcem.detetu rekli ti za taj razgovor da se obrijes,a on obozava svoju gustu bradu :)
U aprilu se rade vize.bas bih volela da im to uspe

- - - - - - - - - -

A ja bila veceras sa zmuom u gimnaziji na predavanju komunikacija sa tinejdzerima.ne znam sta mi je,al meni suze samo teku.meni je to sve potresno i dirljivo
A kad smo izasli napolje,muz kaze,ja sam sokiran,ja sve pogresno radim.
Odusevljena sam i predavanjem a i razgovorom koji sam imala posle sa mm

nek im je sa srećom, lepa je Aljaska, divlja i hladna,ali mnogo lepa, a na koliko dugo idu? Enkoridž ili neki drugi grad...baš sam radoznala, izvini, al mi lepo kad mladi ljudi imaju hrabrosti da se otrgnu i krenu svojim nekim putem

U soku sam.dete i snajka mi se spremaju za aljasku.ja godinama nagovaram da ide za ameriku,sad mu je poslednji voz jer je cetvrta godina.sva deca od prijatelja bila po americi,njih dvoje hoce na aljasku.prosli neke razgovore,za deset dana u bg razgovor sa poslodavcem.detetu rekli ti za taj razgovor da se obrijes,a on obozava svoju gustu bradu :)

...bas super Smoki, bio je moj rodjak, vratio se negde u oktobru, moguce da je i poslodavac isti, naradio se jeste, ali je i zaradio, preleteo Ameriku uzduz i popreko, video svasta sto
ovako nikad ne bi....on je doduse zavrsio fakulet pa je poneo nostrifikovana dokumenta sve u nadi da ce naci posao tamo...nije, a nije hteo da ostane i pere case negde jer kaze to
je mogao sa 15 godina, a ne da ovoliku ucenje baci u vetar....ako ne bude nista od posla cujem ici ce opet, jako mu se dopala Aljaska....srecno im bilo :)

- - - - - - - - - -

A ja bila veceras sa zmuom u gimnaziji na predavanju komunikacija sa tinejdzerima.ne znam sta mi je,al meni suze samo teku.meni je to sve potresno i dirljivo
A kad smo izasli napolje,muz kaze,ja sam sokiran,ja sve pogresno radim.
Odusevljena sam i predavanjem a i razgovorom koji sam imala posle sa mm

:lol:

Čim planiraju, i biće nešto od toga!:super:
Oni vec duze rade na tome,ja pojma nisam imala,mada za vikend se hvatam za glavu gde da smestim sestru sa porodicom iz kanade na moru,kad je nas vec puno,a sin kaze ma bice mesta.ja zapela nece,nisam im znala planove :lol:
jeste to je glavni grad, ma samo nek uživaju, e baš mi je drago, a ti kad te šok prođe gledaj šta sme da nosi od hrane, pa se bacaj na mešenje, biće ti lakše

Nadam se da se salis :lol:

Oni vec duze rade na tome,ja pojma nisam imala,mada za vikend se hvatam za glavu gde da smestim sestru sa porodicom iz kanade na moru,kad je nas vec puno,a sin kaze ma bice mesta.ja zapela nece,nisam im znala planove :lol:

Nadam se da se salis :lol:

šalim se Smokvać, mada let je dug pa presedanje, svašta nešto, što da deca nemaju nešto da žvaknu usput, izeš ti avionsku hranu :lol:

šalim se Smokvać, mada let je dug pa presedanje, svašta nešto, što da deca nemaju nešto da žvaknu usput, izeš ti avionsku hranu :lol:
A kako ce da unese hranu u avion :lol:
Ne mozes ni na terminal da uneses hranu od kuce a kamo li u avion
Jede se po aerodromima i u avionu, niko umro od gladi nije, ima od ptice mleko po aerodromima
Nije to paradajz turizam u grcku pa da nosi mamine kiflice :lol:

Tema: od 9 samo idem levo desno... okupala decu i uspavala... pustila jednu masinu, spakovala klince, rasirila ves, pustila drugu masinu, povadila nasa ski odela... mada kako najavljuju plus nece nam ni trebati a to me raduje... :)

Nasla na netu, da hotel pored nas nudi spa usluge, bazen itd... i ako nisi gost hotela... sreca sreca radost... jedva cekam... samo da ne bude guzva... :)

A kako ce da unese hranu u avion :lol:
Ne mozes ni na terminal da uneses hranu od kuce a kamo li u avion
Jede se po aerodromima i u avionu, niko umro od gladi nije, ima od ptice mleko po aerodromima
Nije to paradajz turizam u grcku pa da nosi mamine kiflice :lol:

moja generacija je navikla da u svakom trenutku bude spremna za sve nepredviđene okolnosti, nigde iz kuće bez pileta u novinskoj artiji luka i leba, što je sigurno sigurno je,
oprez je majka mudrosti i ostale filozofije :lol:

moja generacija je navikla da u svakom trenutku bude spremna za sve nepredviđene okolnosti, nigde iz kuće bez pileta u novinskoj artiji luka i leba, što je sigurno sigurno je,

A onda je doso bin laden i sad skidaju gace na aerodromima :lol:
Nema unosa hrane i pice od spolja na terminal, dzaba navika iz starih dana, i ja bih radije jela batak iz novine nego ono njesra iz aviona :lol:
Al izvuces se na terminalima ima restorana pa se tu napucas

I posle kad metla kaze voli vozovima mrzi avionima ljudi misle lupetam, kad god moze izbagavam avion, mrzim ih iz dna duse bas zbog tih silnih zabrana
Vozovi zakon, ziveli vozovi, peticija da se sagradi pruga i preko okeana :lol:

Naravno da može da se unese hrana u avionz;).
Ne može tečnost i ne mogu gelaste stvari.
I sama nosim hranu vrlo često jer naprosto volim da grickam.

Smokvo, to je sjajna opcija! Biće mu lako za vizu. Nama su tražili samo ispite u toj godini...doduše bilo je poodavno, možda se promenilo.

Affro, neka ide opet ako nema posla ovde. Moj tadašnji dečko je nostrifikovao medicinu, trajalo je bogami solidne dve godine i jače sa glupim poslovima ali sada je lekar specijalista tamo i sjajno mu ide u struci.

To tebi davali na foru
Moze dole u kofer samo zapakovano u originalnom pakovanju
I po negde u rancu daju neku grickalicu ali opet u originalnom pakovanju
Ameri ce bas da ti daju kako da nece, samo do gaca sto ne skinu, uzimaju sve sto im se oce iz ranca hebe im se

Sta ima da se informisem kad znam sta sam prosla....ne pricam teoriju no praksu
Sta su tebi davali da uneses i na koju foru ne znam
Ameri nisu davali nista da se unese od hrane, cak ni zapakovano u originalnom pakovanju, a kamo li od kuce nesto boze me sacuvaj, ja mislim kad bi i videli kesicu kiflica da bi u novine izaso ko fenomen, vidi budalu sta je mislio da ce da unese :lol:
Ovo po evropi manje vise moze u pakovanju da se provuce, kucna radinost naravno ne nigde

Tema: od 9 samo idem levo desno... okupala decu i uspavala... pustila jednu masinu, spakovala klince, rasirila ves, pustila drugu masinu, povadila nasa ski odela... mada kako najavljuju plus nece nam ni trebati a to me raduje... :)

Nasla na netu, da hotel pored nas nudi spa usluge, bazen itd... i ako nisi gost hotela... sreca sreca radost... jedva cekam... samo da ne bude guzva... :)

ides u idilu :D
i mona nudi isto, ali su jako skupi i hladan je bazen.

smokvo, jel to work and travel? ne bi trebalo da ima problem za vizu, ako mu bude potreban neki savet za intervju za vizu, pisi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back