Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лепо сам рекао да онај одгоре све види.
Сад на спавањац, нема да се вилени до у ситне сате ни вечерас, ни неколико наредних дана, под јорган с термофором, иначе ако се будеш заебавала ко Мита с оцом прођеш ко покојна баба Анка Обадова из Сентомаша нам славног.

Лепо сам рекао да онај одгоре све види.
Сад на спавањац, нема да се вилени до у ситне сате ни вечерас, ни неколико наредних дана, под јорган с термофором, иначе ако се будеш заебавала ко Мита с оцом прођеш ко покојна баба Анка Обадова из Сентомаша нам славног.

Def.neki virus vlada

- - - - - - - - - -

Dobro je,nisam najgore prosla

nije uopste smesno..sad niko nece da mi posalje zahtev da mi bude frend u igrici, niti me vise smaraju i primetilam sam da ne traze revans kada izgube. :lol: a trenutno imam od 17 igranja 14 pobeda :zcepanje: i posle kaze neko da ovo nije svet muskaraca i da muskarcima nije lakse...sad kada ne mogu da mi odrede pol, pretpostavljam da misle da igra musko i nema smaranja ko juce.

- - - - - - - - - -

nik mi je na srpskom, ali upucuje na muski rod.

- - - - - - - - - -

dogovorili se da idemo jednom na pravibilijar...jedva cekam da ih oderem. :zcepanje:

vratila sam se u svoj nalog...ipak igram bolje kao zensko, jer 90 posto igram sa muskarcima. i sad igram ja sa jednim izleti miu oblaku ja sam tako srecan, ajde da igramo ponovo..msm, pobedila sam ga na stranu to, ali neki vole i da miniraju ;evil: a meni tada sladje da ih pobedim.

bas me zanima kako dama prolazi sa igrom, ako igra. :think:

a i dobila sma bolji stap na turniru :mrgreen:

- - - - - - - - - -

koliko je sati..odo da spavam. :sad2: ja sutra treba u 8 da ustanem. :rida:

....probudila se naspavana u 15 do 7h...:eek:
...leskarila do 7, popila toplu vodu sa malo limuna, rasirila ves, smuckala kafu i pojela mandarine...
...sad malo forum dok ispijem kaficu pa da stavim rucak i operem kosu....

...cuda su definitivno moguca :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back