Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нахранио сам Џивину, почистио опало лишће по двориштима, изгурао три канте смећа на улицу поред коловоза јер сутра ујутро зором раном прије бијела дана наилазе смећари, а мрзи ме да тај посао радим по подне, него дај да то обавим док су ми руке прљаве, а не да их перем сваки час, јбте па нисам риба да живим у води.
Пијем кафу, а Џена се крба с бачким ручком обичним, децови су у Жабљу код жениних.
Још само да се време, ако Бог да консолидује, можда и раширим веш на штрик да не буде после са женине стране: У овој кући само ја радим!

...meni danas skroz ok, nesto mi ne utice na raspolozenje....valjda sto nemam probleme tog tipa kao vi koji ste alergicni na kojesta....bas sam neki dan razmisljala koliko je to
tesko, kad te stalo u svakom delu godine nesto "davi" i ne da ti da dises normalno...

Ја сам цели живот на корак од астме, зато сад дишем на уста.

Zapali jednu bice ti lakse :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jos uvek sam u krevetu...sanjala sam sasave snove... rano se probudila... pre 7... pa jela pa se vratila i tako se razvlacim po krevetu... slusam muza kako nesto bakce po kuci.. oblacno je.... treba odmoriti... posle po decu, pa na druzenje kod kumova... peku se neki pilici... uvece klasika, dubinsko kupanje mladuncadi, pere se kosa, seca noktiju, itd... :) nedelja je...
btw, nisam zapalila ima nedelju dana sigurno... nije mi doslo

Joj nisam još ni skinula igricu, bojim se da se zarazim :lol:

i nemoj..uzasna je navlakusa
samo cekam kada cu da kupim zetone da idem na one skupe stolove....budu oko 2 dolara zetoni po 30 hiljada, jer ovako cu stici samo do las vegasa tjah 10 hiljada zetona i to ako nastavim da pobedjujem u moskvi i osvajam po hiljadu zetona.

- - - - - - - - - -

posto su sidnej i london najjeftiniji....inace sad sam uz kafu igrala i bio neki iz saudijske arabije, pobedim ga i on mi posalje zahtev z aprijateljstvo. strasno :zcepanje:

- - - - - - - - - -

ali stap ima veze, za moskvu koristim onaj sto sma ga dobila na turniru.

kuglanje nije nesto....nekako nemam kontrolu. bacim kuglu i to je to....ako ostanu cunjevi onda opet i ciljam, ali bilijar mora da se razmislja i zato mi je zabavan

- - - - - - - - - -

inace, trazila sam da mi obrisu nalog za pokemone i konacno je pobrisan. tako da vise nema pokemona uopste. msm, mogla bih da napravim novi nalog, ali cemu? ja nemam nameru da ih vijam po ulicama, a emulatore kad zakrpe, zakrpe...i onda postane cimanje cekas da zakrpe emulator, pa ih lovis, pa kad apdejtuju igricu opet smisle nesto cime ce da blokiraju emulatore i sve tako. i vise me ne vuce da otvorim igricu.
i na kraju sebe ulozis i desi se da vise ne razvijaju emulatore i opet bih morala da prekinem igru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back