Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ej pa ima pesma Mile Kitic Cuvacu te kao doberman, tako nesto!!! Dece mi postoji!!!

ne razumijem se bas najbolje, da se tako odrazim
pa mi je jos uvijek omiljena jedna numera iz autobusa na relaciji banja luka beograd
refren ide - mama nece doci, nece nikada...pa onda nesto...pa valjda umri u samoci...logicno
u beogradu mi vozac objasnio da je u pitanju nas veliki umjetnik aca lukac..s : )

...u mnogim zemljama ne znaju na karti sveta da nadju 5 glavnih gradova nekih zemalja niti koji su uopste pa zive....hbg ko sta voli neka slusa....
...ona se hvalaila kako je pitala decu da li to da snimi, i posto su deca rekla da "je to sad vrh" ona je snimila :lol:

...sunajala se po pijaci danas, kupila mami svasta nesto za kucu, sebi opet ono lepo belo grozdje bez semenki...rece covek da je to ustvari grozdje
koje se susi...pa kupimo grozdjice....ima i crno, to cu drugi put....i paprike da punim neki dan, i malo mandarinica....kumi neki buket cveca kao
poljsko mnogo lepo....
..malo se druzile, rucale, pile kaficu....dosla malopre kuci....

..sve u svemu lep dan, i nije hladno napolju, ni vetar mi ne smeta...ma nista mi vise ne smeta :)

...u mnogim zemljama ne znaju na karti sveta da nadju 5 glavnih gradova nekih zemalja niti koji su uopste pa zive....hbg ko sta voli neka slusa....
...ona se hvalaila kako je pitala decu da li to da snimi, i posto su deca rekla da "je to sad vrh" ona je snimila :lol:

...sunajala se po pijaci danas, kupila mami svasta nesto za kucu, sebi opet ono lepo belo grozdje bez semenki...rece covek da je to ustvari grozdje
koje se susi...pa kupimo grozdjice....ima i crno, to cu drugi put....i paprike da punim neki dan, i malo mandarinica....kumi neki buket cveca kao
poljsko mnogo lepo....
..malo se druzile, rucale, pile kaficu....dosla malopre kuci....

..sve u svemu lep dan, i nije hladno napolju, ni vetar mi ne smeta...ma nista mi vise ne smeta :)

Вала баш, сви јако паметни само ми сељаци...

Ми били у Земуну, кеј, сплав, шетња и на крају се натеглили с пијаце. Пуне руке кеса и цегера.

На сву срећу, превоз нас је добро служио. Онај ЕКО бус баш иде тамо где нама треба.

Вала баш, сви јако паметни само ми сељаци...

Ми били у Земуну, кеј, сплав, шетња и на крају се натеглили с пијаце. Пуне руке кеса и цегера.

На сву срећу, превоз нас је добро служио. Онај ЕКО бус баш иде тамо где нама треба.

....pa to...čuj u svetu slusaju....u svetu toliko toga pojma nemaju da je bzvz uopste porediti to...al ajde...

...moji su planovi bili drugaciji, ali me kuma pokrenu danas...pa sam prvo isla malo sa virnem sta se nudi
po pijaci i da pocnem da kupujem po malo sve to sto mi je neophodno za mamu...njoj inace nikad nista
ne treba...a to sto vise nema ni ljudske stipaljke da okaci ves..nema veze...uuh...:(

...kupkla joj Oligovit i caj od koprive da pije....i posle sebi onaj Pantelol gel krem sto su rekle Vragana i Metla....

e, jesi blesava
zar nije lakse sacekat da ja otvorim ovu; objavim dal valja
pa sjest lijepo u autobus
dobijes i pitu i kavu
a jabuke pojedi, nece propasti : )

....pa kako sestro slatka...sutra ne mogu moram da iskucam drugarici neke prijave i cuda....znaci izgubljen dan, doci ce tek posle podne...prekosutra imam neke dogovorene obaveze...jedino
u utorak...a do utorka ce i pleh zaboraviti da je bio u rerni :sad2:

- - - - - - - - - -

...a bi ja kako nebi, i jos izgnjavila ono malo slatko, ako mi dozvoli :heart:

Rijanino kisobran bran an an an an a a a a je svetski hit bio a glupa pesma do koske ali na engleskom i sve je kul na engleskom. :lol:

Robin Farel i T.I. otpevase Blurred lines smece potpuno ali hit jer je na engleskom. :lol:

Nestalo kriticko misljenje,strano ful sve nase smece ha ? :ceka: :lol:

Ceca ima album promasaj zivota,idiotizmi totalni.Niko ne sme da porucuje u pesmama "trpim nasilje,nesposobna sam,zlostavljaj me jer sam ti tepih,bokserska vreca" .

Ali Dobermana znaju svi,ne moraju da slusaju ali znaju i te kako samo kod nas je "blam" javno to napisati ili reci uzivo da slusas jer je drustvo licemerno do koske.
Srbi smo,nema tu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back